X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Tak jak Ty miałaś odwagę ukrywać się pod paroma różnymi loginami i wypisywaniem tu na forum? 😂

I masz rację, masakra. Twoje zachowanie i to co tu wypisujesz to jest MASAKRA. Ogarnij się.
    zaskoczyć cię? jestem conte.
    więc teraz przeproś ją bo jej się to należy do uja!

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    dobrze odleciałaś 😂
    ale radze zajmij się swoim życiem i poskładaj je do kupy zanim zaczniesz oczerniać kogoś. Winiarko 😂
    😂

O, szybko się Olka przelogowałaś 😂
    Zasmucę Cię, ale nie mam czego składać do kupy w swoim życiu, bo wszystko jest tak jak powinno być 😘
    Ale Tobie trzeba umówić wizytę do psychologa, podesłać Ci parę linków? Mogę Cię nawet umówić na wizytę online 😉

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    zaskoczyć cię? jestem conte.
    więc teraz przeproś ją bo jej się to należy do uja!

Łatwo teraz zrzucać te wszystkie pierdoły, ze pisała to Conte, bo już jej tu nie ma 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Zasmucę Cię, ale nie mam czego składać do kupy w swoim życiu, bo wszystko jest tak jak powinno być 😘
    Ale Tobie trzeba umówić wizytę do psychologa, podesłać Ci parę linków? Mogę Cię nawet umówić na wizytę online 😉

😂😂😂😂 zrób z niej wariatkę i zamknij w psychiatryku ale najpierw sama się porządnie zbadaj

Mystic_Rose lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Łatwo teraz zrzucać te wszystkie pierdoły, ze pisała to Conte, bo już jej tu nie ma 😂
    jestem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Nie obrażając większości Dziewczyn z Winiar, bo naprawdę w większości jesteście super.

Ale ten poziom wypowiedzi mnie przeraża. Nie tylko ten cytat powyżej, ale każdy wpis.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 10:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mystic_Rose wrote:
    Nie obrażając większości Dziewczyn z Winiar, bo naprawdę w większości jesteście super.

Ale ten poziom wypowiedzi mnie przeraża.
    czyli jednym słowem, nie odstaje od nas 😂😂😂😂😂 wariatek piszących z anonima swoje wysrywy w necie 😂😂😂😂😂

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    😂😂😂😂 zrób z niej wariatkę i zamknij w psychiatryku ale najpierw sama się porządnie zbadaj

Ja jej nic takiego nie muszę robić, bo sama doskonale wystarczająco to pokazuje 😂

Jeśli Conte to Ty, to ładnie pokazałaś, że nie było sensu i dobrze dziewczyny zrobiły, ze nie zaprosiły Cię na wątek prywatny, bo tylko robiłabyś dramy. Niby szukałas swojego miejsca, a tylko podczytywalas z ukrycia, a teraz nagle robisz afery nie wiadomo o co 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Conte ja Ci wierzę, ale Dzasta nie moze uwierzyć, że ktoś może bronić kogoś takiego jak ja.

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mystic_Rose wrote:

Ale ten poziom wypowiedzi mnie przeraża. Nie tylko ten cytat powyżej, ale każdy wpis.

To Cię przeraża? A przypomnieć Ci Twoje stare posty, które pisałaś pod różnymi nickami? Nie odwracaj kota ogonem Olka, bo jak zwykle znów się wybielasz i robisz z siebie ofiarę, a wszyscy wiedzą jak jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Ja jej nic takiego nie muszę robić, bo sama doskonale wystarczająco to pokazuje 😂

Jeśli Conte to Ty, to ładnie pokazałaś, że nie było sensu i dobrze dziewczyny zrobiły, ze nie zaprosiły Cię na wątek prywatny, bo tylko robiłabyś dramy. Niby szukałas swojego miejsca, a tylko podczytywalas z ukrycia, a teraz nagle robisz afery nie wiadomo o co 😂
    zaprosiły :D widać, ze nie czytasz z zrozumieniem 😂 a jakie dramy masz na myśli? 😂😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    czyli jednym słowem, nie odstaje od nas 😂😂😂😂😂 wariatek piszących z anonima swoje wysrywy w necie 😂😂😂😂😂
    dokładnie :)

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeraża Cię każdy wpis, który jest przeciwko Tobie 😂 ale jak Ty i turkawka/Conte wsiadlyscie na dziewczyny to nagle wszystko jest ok? 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    To Cię przeraża? A przypomnieć Ci Twoje stare posty, które pisałaś pod różnymi nickami? Nie odwracaj kota ogonem Olka, bo jak zwykle znów się wybielasz i robisz z siebie ofiarę, a wszyscy wiedzą jak jest.

rozpędź się a ściana sama cie znajdzie 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:

to było do przewidzenia, że tak teraz odpowiesz Conte :)

Turkawka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Przeraża Cię każdy wpis, który jest przeciwko Tobie 😂 ale jak Ty i turkawka/Conte wsiadlyscie na dziewczyny to nagle wszystko jest ok? 😂

pogadamy jak napiszesz tu pod swoim starym nickiem Dzastinko ;)

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    rozpędź się a ściana sama cie znajdzie 😂

Nawiedzona jesteś 😂 serio zaczynam myśleć, że jesteś po prostu trollem albo którąś z Winiar żeby tylko podbijać wątek 😂 nie wierzę, ze jesteś dorosłą kobietą i masz męża/dziecko, bo takie zachowanie dorosłej kobiety nie jest normalne 😂 Pienisz się do dziewczyn, sama nie wiesz o co, jak Ci odpisują to się srasz, że po co się odzywają niepytane. WIĘC O CO CI CHODZI?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    przeraża mnie, że nie wiesz czego się chwycić i" straszysz" mnie, że polecisz na skargę do męża, przeraża mnie, że tak Ci się nie podoba, że pisałam pod wieloma nickami, a sama tak robisz.

Tylko ja nigdy nie wysyłałam nikogo do psychiatryka, nigdy pierwsza nie atakowałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Nawiedzona jesteś 😂 serio zaczynam myśleć, że jesteś po prostu trollem albo którąś z Winiar żeby tylko podbijać wątek 😂 nie wierzę, ze jesteś dorosłą kobietą i masz męża/dziecko, bo takie zachowanie dorosłej kobiety nie jest normalne 😂 Pienisz się do dziewczyn, sama nie wiesz o co, jak Ci odpisują to się srasz, że po co się odzywają niepytane. WIĘC O CO CI CHODZI?
    to ty jestes winiarą i wparowałaś tu niepytana :D w dodatku niedoinformowaną winiarą :D i podbijasz wątek myśląc, że afera bedzie krecic sie dalej wokół prywatnych tragedii z mezami, siostrami, matkami i teściami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mystic_Rose wrote:
    przeraża mnie, że nie wiesz czego się chwycić i" straszysz" mnie, że polecisz na skargę do męża, przeraża mnie, że tak Ci się nie podoba, że pisałam pod wieloma nickami, a sama tak robisz.

Tylko ja nigdy nie wysyłałam nikogo do psychiatryka, nigdy pierwsza nie atakowałam.
    pamiętaj, ze ocenia się ludzi przez pryzmat swoich kompleksów i niepowodzeń więc najprościej mówiąc, ona chce zobaczyć w tobie swoje odbicie

‹‹ 3436 3437 3438 3439 3440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ