Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:Tak jak Ty miałaś odwagę ukrywać się pod paroma różnymi loginami i wypisywaniem tu na forum? 😂
I masz rację, masakra. Twoje zachowanie i to co tu wypisujesz to jest MASAKRA. Ogarnij się.
więc teraz przeproś ją bo jej się to należy do uja! -
Turkawka wrote:dobrze odleciałaś 😂
ale radze zajmij się swoim życiem i poskładaj je do kupy zanim zaczniesz oczerniać kogoś. Winiarko 😂
😂
O, szybko się Olka przelogowałaś 😂
Zasmucę Cię, ale nie mam czego składać do kupy w swoim życiu, bo wszystko jest tak jak powinno być 😘
Ale Tobie trzeba umówić wizytę do psychologa, podesłać Ci parę linków? Mogę Cię nawet umówić na wizytę online 😉 -
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:O, szybko się Olka przelogowałaś 😂
Zasmucę Cię, ale nie mam czego składać do kupy w swoim życiu, bo wszystko jest tak jak powinno być 😘
Ale Tobie trzeba umówić wizytę do psychologa, podesłać Ci parę linków? Mogę Cię nawet umówić na wizytę online 😉
😂😂😂😂 zrób z niej wariatkę i zamknij w psychiatryku ale najpierw sama się porządnie zbadajMystic_Rose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:O, szybko się Olka przelogowałaś 😂
Ale Tobie trzeba umówić wizytę do psychologa, podesłać Ci parę linków? Mogę Cię nawet umówić na wizytę online 😉
Ale ten poziom wypowiedzi mnie przeraża. Nie tylko ten cytat powyżej, ale każdy wpis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 10:30
-
nick nieaktualnyMystic_Rose wrote:Nie obrażając większości Dziewczyn z Winiar, bo naprawdę w większości jesteście super.
Ale ten poziom wypowiedzi mnie przeraża.Mystic_Rose lubi tę wiadomość
-
Turkawka wrote:😂😂😂😂 zrób z niej wariatkę i zamknij w psychiatryku ale najpierw sama się porządnie zbadaj
Ja jej nic takiego nie muszę robić, bo sama doskonale wystarczająco to pokazuje 😂
Jeśli Conte to Ty, to ładnie pokazałaś, że nie było sensu i dobrze dziewczyny zrobiły, ze nie zaprosiły Cię na wątek prywatny, bo tylko robiłabyś dramy. Niby szukałas swojego miejsca, a tylko podczytywalas z ukrycia, a teraz nagle robisz afery nie wiadomo o co 😂 -
nick nieaktualny
-
Mystic_Rose wrote:Nie obrażając większości Dziewczyn z Winiar, bo naprawdę w większości jesteście super.
Ale ten poziom wypowiedzi mnie przeraża. Nie tylko ten cytat powyżej, ale każdy wpis.
To Cię przeraża? A przypomnieć Ci Twoje stare posty, które pisałaś pod różnymi nickami? Nie odwracaj kota ogonem Olka, bo jak zwykle znów się wybielasz i robisz z siebie ofiarę, a wszyscy wiedzą jak jest. -
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:Ja jej nic takiego nie muszę robić, bo sama doskonale wystarczająco to pokazuje 😂
Jeśli Conte to Ty, to ładnie pokazałaś, że nie było sensu i dobrze dziewczyny zrobiły, ze nie zaprosiły Cię na wątek prywatny, bo tylko robiłabyś dramy. Niby szukałas swojego miejsca, a tylko podczytywalas z ukrycia, a teraz nagle robisz afery nie wiadomo o co 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:To Cię przeraża? A przypomnieć Ci Twoje stare posty, które pisałaś pod różnymi nickami? Nie odwracaj kota ogonem Olka, bo jak zwykle znów się wybielasz i robisz z siebie ofiarę, a wszyscy wiedzą jak jest.
rozpędź się a ściana sama cie znajdzie 😂Mystic_Rose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:Ja jej nic takiego nie muszę robić, bo sama doskonale wystarczająco to pokazuje 😂
Jeśli Conte to Ty, to ładnie pokazałaś, że nie było sensu i dobrze dziewczyny zrobiły, ze nie zaprosiły Cię na wątek prywatny, bo tylko robiłabyś dramy. Niby szukałas swojego miejsca, a tylko podczytywalas z ukrycia, a teraz nagle robisz afery nie wiadomo o co 😂
to było do przewidzenia, że tak teraz odpowiesz ConteTurkawka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Turkawka wrote:rozpędź się a ściana sama cie znajdzie 😂
Nawiedzona jesteś 😂 serio zaczynam myśleć, że jesteś po prostu trollem albo którąś z Winiar żeby tylko podbijać wątek 😂 nie wierzę, ze jesteś dorosłą kobietą i masz męża/dziecko, bo takie zachowanie dorosłej kobiety nie jest normalne 😂 Pienisz się do dziewczyn, sama nie wiesz o co, jak Ci odpisują to się srasz, że po co się odzywają niepytane. WIĘC O CO CI CHODZI? -
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:Przeraża Cię każdy wpis, który jest przeciwko Tobie 😂 ale jak Ty i turkawka/Conte wsiadlyscie na dziewczyny to nagle wszystko jest ok? 😂
Tylko ja nigdy nie wysyłałam nikogo do psychiatryka, nigdy pierwsza nie atakowałam. -
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:Nawiedzona jesteś 😂 serio zaczynam myśleć, że jesteś po prostu trollem albo którąś z Winiar żeby tylko podbijać wątek 😂 nie wierzę, ze jesteś dorosłą kobietą i masz męża/dziecko, bo takie zachowanie dorosłej kobiety nie jest normalne 😂 Pienisz się do dziewczyn, sama nie wiesz o co, jak Ci odpisują to się srasz, że po co się odzywają niepytane. WIĘC O CO CI CHODZI?
Mystic_Rose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMystic_Rose wrote:przeraża mnie, że nie wiesz czego się chwycić i" straszysz" mnie, że polecisz na skargę do męża, przeraża mnie, że tak Ci się nie podoba, że pisałam pod wieloma nickami, a sama tak robisz.
Tylko ja nigdy nie wysyłałam nikogo do psychiatryka, nigdy pierwsza nie atakowałam.Mystic_Rose lubi tę wiadomość