X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Olka, błagam Cię, nie wybielaj się znowu, nie kręć dramy. Bo za miesiąc znów wrócisz i będziesz przepraszać, ze Ci się niepotrzebnie ulało i Ci odbiło i żeby dziewczyny Ci wybaczyły. A po kolejnych dwóch miesiącach będziesz kręciła dramę z niczego. Mało Ci? Przez Twoje cyrki dziewczyny odeszły na prywatną grupkę i już tu nie wrócą. Chcesz teraz żeby całe forum czytało jak Ci odbija? Wtedy już nigdzie nie znajdziesz miejsca, w żadnym temacie, bo żadna z dziewczyn nie będzie chciała się przed Tobą otworzyć. Zobacz jak jedna osoba może spieprzyć znajomości. I wtedy co, założysz kolejne konto?
    Ale co jej odbija? To ty próbujesz jej wmówić jakieś problemy. Zacznij naprawianie świata od porządku w swoim ogródku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Dobrze, to wytłumacz mi teraz jak krowie na rowie o co Ci chodzi. O czym tak naprawdę piszesz od wczoraj. I nie, nie odsyłaj mnie do swoich poprzednich postów, bo nie ma w nich nic konkretnego. Proszę teraz o wytłumaczenie.
    A komu mam się tłumaczyć? Trolowi czy winiarze? Podaj swój nick to po może zechce ci odświeżyć pamięć i nauczę cie czytać z zrozumieniem.

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września 2024, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    A komu mam się tłumaczyć? Trolowi czy winiarze? Podaj swój nick to po może zechce ci odświeżyć pamięć i nauczę cie czytać z zrozumieniem.

I dziękuję, tyle mi wystarczy. Sama nie wiesz o co Ci chodzi ☺️ Piszę do Ciebie teraz normalnie, zeby wyjaśnić sprawy i zobacz jak się odzywasz, a próbujesz wmówić, że zbawiasz świat i walczysz o słabszych ☺️

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września 2024, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mystic_Rose wrote:
    Takimi wpisami - dajesz świadectwo o sobie.

Przeprosiłam, bo uważam, że postąpiłam źle, jestem człowiekiem i mam sumienie.

To teraz przeproś znowu i zakończ temat. Jak się boisz, ze nikt Cię nie zaakceptuje to załóż sobie nowe konto i skończ z nakręcaniem się, masz jeszcze szansę wszystko naprawić i poznać dziewczyny, Winiary już pewnie nie, ale jest dużo innych tematów ☺️

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    I dziękuję, tyle mi wystarczy. Sama nie wiesz o co Ci chodzi ☺️ Piszę do Ciebie teraz normalnie, zeby wyjaśnić sprawy i zobacz jak się odzywasz, a próbujesz wmówić, że zbawiasz świat i walczysz o słabszych ☺️
    A ty wiesz o co ci chodzi? Po co tu przyszłaś? Ublizac Mystic? Zwracasz uwagę na to jak ja się odzywam a nie widzisz jak ty się zwracasz? Co za kuriozum.🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    To teraz przeproś znowu i zakończ temat. Jak się boisz, ze nikt Cię nie zaakceptuje to załóż sobie nowe konto i skończ z nakręcaniem się, masz jeszcze szansę wszystko naprawić i poznać dziewczyny, Winiary już pewnie nie, ale jest dużo innych tematów ☺️

Ale teraz nie mam za co przepraszać :)
    A Dziewczyny z innych tematów same zadecydują czy chcą ze mną rozmawiać, można wejść w daną osobę i posty, nie mam nic do ukrycia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    A za co ona ma przepraszać? Coś Ci się odkleiło i oczekujesz przeprosin za nic. Jakieś braki emocji w domu, że przyszłaś ich szukać tu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najprościej jest założyć nowe konto ale postawa Mystic to serio heroizm. Nie jest tchórzem jak ty i nie ukrywa się za innym nickiem.

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września 2024, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    A ty wiesz o co ci chodzi? Po co tu przyszłaś? Ublizac Mystic? Zwracasz uwagę na to jak ja się odzywam a nie widzisz jak ty się zwracasz? Co za kuriozum.🙈

Odpiszę Ci ostatni raz i od tej pory będę Cię ignorować ☺️ Zrobiłaś z tego tematu bagno, nie wiesz o co Ci chodzi i nie potrafisz tego wyjaśnić. Dziewczyny z wątku odeszły na wątek prywatny, wątpię żeby się tu cokolwiek odezwały, skoro jak widać zaczynają usuwać konta, więc masz to co chciałaś. Ich znajomości się nie rozsypią, a wręcz przeciwnie, będą kwitły, bo tam będą w zamkniętym kręgu, bez żadnych podczytywaczy, którym tak naprawdę nie wiadomo co nie pasuje.

Ja się z Tobą też żegnam, spróbuj ochłonąć i znajdź sobie jakiś wątek, gdzie będziesz mogła się odzywać w związku ze staraniami ☺️

Pozdrawiam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Odpiszę Ci ostatni raz i od tej pory będę Cię ignorować ☺️ Zrobiłaś z tego tematu bagno, nie wiesz o co Ci chodzi i nie potrafisz tego wyjaśnić. Dziewczyny z wątku odeszły na wątek prywatny, wątpię żeby się tu cokolwiek odezwały, skoro jak widać zaczynają usuwać konta, więc masz to co chciałaś. Ich znajomości się nie rozsypią, a wręcz przeciwnie, będą kwitły, bo tam będą w zamkniętym kręgu, bez żadnych podczytywaczy, którym tak naprawdę nie wiadomo co nie pasuje.

Ja się z Tobą też żegnam, spróbuj ochłonąć i znajdź sobie jakiś wątek, gdzie będziesz mogła się odzywać w związku ze staraniami ☺️

Pozdrawiam!
    😅😅😅😅 trafiłam w czuły punkt

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września 2024, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mystic_Rose wrote:
    Ale teraz nie mam za co przepraszać :)
    A Dziewczyny z innych tematów same zadecydują czy chcą ze mną rozmawiać, można wejść w daną osobę i posty, nie mam nic do ukrycia.

Zrobisz jak zechcesz. ☺️ Możesz pisać tu dalej, nakręcać siebie i inne dziewczyny, a możesz po prostu odpuścić, nie próbować niczego udowadniać. Ja osobiście chciałabym Cię poznać, popisać z Tobą na priv żeby zobaczyć co Tobą kieruje, o co chodzi, może jakoś Cię wesprzeć, ale widzę, że wolisz prowadzić tu jakąś vandettę. ☺️

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Zrobisz jak zechcesz. ☺️ Możesz pisać tu dalej, nakręcać siebie i inne dziewczyny, a możesz po prostu odpuścić, nie próbować niczego udowadniać. Ja osobiście chciałabym Cię poznać, popisać z Tobą na priv żeby zobaczyć co Tobą kieruje, o co chodzi, może jakoś Cię wesprzeć, ale widzę, że wolisz prowadzić tu jakąś vandettę. ☺️
    Alysa to Ty? a może Gosia

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września 2024, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mystic_Rose wrote:
    Alysa to Ty? a może Gosia

Jak będziesz chciała to zaproś do przyjaciółek i odezwij się na priv, możemy pogadać, możesz mi się wyżalić i cokolwiek, ale odpuść sobie ten temat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:

Pozdrawiam!

Ajć i znowu to podkreślanie, jak to znajomości będą kwitły, jak będzie pięknie i cudownie :)

Niech będzie pięknie, niech kwitną :) z całego serca im tego życzę :)

Ale my nie o tym z Conte tutaj, widzę, że nadal nie zrozumiałaś :)

• Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września 2024, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mystic_Rose wrote:
    Z Tobą nie chcę, ale z Conte chętnie bym porozmawiała

Twój wybór. ☺️ Ja też już kończę tu swoje wypowiedzi, bo nic nie dociera. Więc zostajecie tu we dwie w swoim poczuciu żalu, nienawiści i niesprawiedliwości. Niech wam się dobrze wiedzie. ☺️

PS. Dziewczyny Winiary, mam nadzieję, ze nie macie mi tego za złe, ale zgłosiłam temat do usunięcia. Wiem, że to wspomnienia i w ogóle, ale nie ma co siać zamętu na forum. Jeśli któraś z Was to czyta to też możecie go zgłaszać. ☺️

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najsmutniejsze Turkawko/Conte jest to, że Twoje obecne wpisy z wytłumaczą sobie tym, że jesteś na nie zła, bo nie należysz już do ich grona, a nie, że możesz myśleć inaczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Twój wybór. ☺️ Ja też już kończę tu swoje wypowiedzi, bo nic nie dociera. Więc zostajecie tu we dwie w swoim poczuciu żalu, nienawiści i niesprawiedliwości. Niech wam się dobrze wiedzie. ☺️

PS. Dziewczyny Winiary, mam nadzieję, ze nie macie mi tego za złe, ale zgłosiłam temat do usunięcia. Wiem, że to wspomnienia i w ogóle, ale nie ma co siać zamętu na forum. Jeśli któraś z Was to czyta to też możecie go zgłaszać. ☺️

Kończysz, bo nie bardzo wiesz co powiedzieć, wysłałaś mnie do psychiatryka, a teraz znikasz. A moze kończysz i zgłaszasz temat do usunięcia, bo moze wyjść kim jesteś? Na jaki Winiarowy nick mam się odezwać na priv, gdybym jednak zmieniła zdanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 11:32

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 18 września 2024, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:

Ja również zgłosiłam wątek do usunięcia. Nie ma sensu trzymać tutaj tego szamba co to "anonimki" zrobiły, żadna przyjemność z czytania. Nikt nie będzie się przekopywał do normalnych wpisów.

Dżasta30, .Ola. lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Dżasta30 Znajoma

Wysłany: 18 września 2024, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mystic_Rose wrote:
    Kończysz, bo nie bardzo wiesz co powiedzieć, wysłałaś mnie do psychiatryka, a teraz znikasz. A moze kończysz i zgłaszasz temat do usunięcia, bo moze wyjść kim jesteś? Na jaki Winiarowy nick mam się odezwać na priv, gdybym jednak zmieniła zdanie?

Ola, kończę, bo to jak kopanie się z koniem, a ja naprawdę mam inne zajęcia. Skoro nic nie dociera, skoro dalej chcesz tutaj robić swoje osobiste wycieczki to śmiało, rób. Szkoda mi dnia i życia na to żeby wykłócać się na forum i próbować udowodnić komuś swoje racje. Ktoś musi być dojrzalszy i mądrzejszy i zrezygnować z tej bezsensownej wymiany zdań.

Wątek zgłosiłam, ale przez jedną osobę i tak go nie usuną, więc jeśli nie szkoda Ci czasu i życia to możesz siedzieć i rozkładać to wszystko na części pierwsze, możesz zgadywać kim jestem, to jest Twoje prawo.

Ja się już tu odzywać nie będę, możesz sobie tak to tłumaczyć, że uciekam jak szczur 😉 znajdź sobie takie wytłumaczenie jakie będzie dla Ciebie wygodne i jakie poprawi Ci humor.

Ja ze swojej strony jeszcze tylko powiem, ze naprawdę życzę Ci dobrze. Żebyś osiągnęła wszystko to co chciałaś. Dużo życzliwości wokół. Miłego dnia i udanego życia. Pozdrawiam ☺️

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2024, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta30 wrote:
    Ola, kończę, bo to jak kopanie się z koniem, a ja naprawdę mam inne zajęcia. Skoro nic nie dociera, skoro dalej chcesz tutaj robić swoje osobiste wycieczki to śmiało, rób. Szkoda mi dnia i życia na to żeby wykłócać się na forum i próbować udowodnić komuś swoje racje. Ktoś musi być dojrzalszy i mądrzejszy i zrezygnować z tej bezsensownej wymiany zdań.

Wątek zgłosiłam, ale przez jedną osobę i tak go nie usuną, więc jeśli nie szkoda Ci czasu i życia to możesz siedzieć i rozkładać to wszystko na części pierwsze, możesz zgadywać kim jestem, to jest Twoje prawo.

Ja się już tu odzywać nie będę, możesz sobie tak to tłumaczyć, że uciekam jak szczur 😉 znajdź sobie takie wytłumaczenie jakie będzie dla Ciebie wygodne i jakie poprawi Ci humor.

Ja ze swojej strony jeszcze tylko powiem, ze naprawdę życzę Ci dobrze. Żebyś osiągnęła wszystko to co chciałaś. Dużo życzliwości wokół. Miłego dnia i udanego życia. Pozdrawiam ☺️

Wysłałaś mnie do psychiatryka, kazałaś Winiarom pisać do mojego męża, a życzysz mi dobrze, teraz zmiana o 180% ?

Twoje zdanie zawsze musiało być ostatnie, niech Ci będzie.

‹‹ 3437 3438 3439 3440 3441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ