Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdaM. wrote:Od kogo się zaczęło?
Olka tutaj namiętnie sledzi losy Winiar i teraz pewnie aż się gotuje ze dalej tego nie może robić.
Ile razy się udziela tyle razy wywiązywała się awantura. I o to jej chodzi. Gdyby naprawdę żałowała tego co zrobiła nie utworzyłaby conajmniej 4 kont (być może było ich więcej ale o tym nie wiem). Jeszcze raz pytam czy uważasz że to normalnie zachowanie kobiety? Czy rzeczywiście może mieć ona problemy psychiczne? Może warto jej pomóc a nie idiotycznie przytakiwać na każdą jej wypowiedź. Jedyne wytłumaczenie jest takie że jesteś kolejnym kontem Olki. -
nick nieaktualnyMagdaM. wrote:Od kogo się zaczęło?
Olka tutaj namiętnie sledzi losy Winiar i teraz pewnie aż się gotuje ze dalej tego nie może robić.
Ile razy się udziela tyle razy wywiązywała się awantura. I o to jej chodzi. Gdyby naprawdę żałowała tego co zrobiła nie utworzyłaby conajmniej 4 kont (być może było ich więcej ale o tym nie wiem). Jeszcze raz pytam czy uważasz że to normalnie zachowanie kobiety? Czy rzeczywiście może mieć ona problemy psychiczne? Może warto jej pomóc a nie idiotycznie przytakiwać na każdą jej wypowiedź. Jedyne wytłumaczenie jest takie że jesteś kolejnym kontem Olki. -
Astereae wrote:Pozostawię Winiarom, które się z Tobą zbratały przestrzeń na własną interpretację Twojego zachowania. Dla mnie to czerwona łampka ostrzegawcza. To też jest Twoje kolejne konto, po stylu wypowiedzi wiem, którą Winiarą jesteś. Słabe i przykre.
A Ty nie jestes jedna z Winiar?
To może napisz kim jest Dżasta, którą z Winiar? Po co siać domysły jak można to napisać wprost? -
Miałam się już nic nie odzywać do Turkawki i na temat Turkawki, ale skoro dalej tak wypisuje... To Turkawko, też jesteś niezła, skoro wiesz co i kiedy pisała Olka, od czego się zaczynały afery, kiedy przepraszała itp... to swoją drogą trochę creepy, ze tyle czasu podczytywalas wątek i ani razu się nie odezwałaś i nie przedstawiłaś żeby dołączyć do dziewczyn. No chyba, ze przy dołączeniu do forum przeczytałaś ponad 3000 stron.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżasta30 wrote:Miałam się już nic nie odzywać do Turkawki i na temat Turkawki, ale skoro dalej tak wypisuje... To Turkawko, też jesteś niezła, skoro wiesz co i kiedy pisała Olka, od czego się zaczynały afery, kiedy przepraszała itp... to swoją drogą trochę creepy, ze tyle czasu podczytywalas wątek i ani razu się nie odezwałaś i nie przedstawiłaś żeby dołączyć do dziewczyn. No chyba, ze przy dołączeniu do forum przeczytałaś ponad 3000 stron.
-
Turkawka wrote:Nie kochanie, czytałam o Mystic w momencie kiedy wspomniałyście, że robiła tu dramy. Tym razem żadnej dramy nie zaczęła, nie sklamala, wręcz przeciwnie wejście zaczęła od skruszałego wpisu. A dlaczego wcześniej nie dołączyłam, już wyjaśniłam 😉 śledzisz wątek więc nie powinnaś o to pytać
W takim razie jeżeli nie wiesz co wyprawiała wczesniej pod innymi kontami to jak możesz w ogóle się wtrącać? Nie masz świadomości tego jakie wywoływała awantury a potem przepraszała i znowu to samo, tak w kółko. Potem usuwanie konta, nowe konto i od nowa jazda.
Tutaj nie chodzi tylko o to co wyprawia pod kontem Mystic ale co było również wcześniej. I to się nie skończy. Nie ma Winiar to znajdzie inny obiekt.
-
nick nieaktualnyMagdaM. wrote:W takim razie jeżeli nie wiesz co wyprawiała wczesniej pod innymi kontami to jak możesz w ogóle się wtrącać? Nie masz świadomości tego jakie wywoływała awantury a potem przepraszała i znowu to samo, tak w kółko. Potem usuwanie konta, nowe konto i od nowa jazda.
Tutaj nie chodzi tylko o to co wyprawia pod kontem Mystic ale co było również wcześniej. I to się nie skończy. Nie ma Winiar to znajdzie inny obiekt.
I ponawiam, nie można kogoś w nieskończoność karać za to samo przewinienie. Ciebie stary karze przez tygodnie jak mu powiesz, że cię głową boli? -
Turkawka wrote:Coś nie coś wiem ale pytam, jaki to ma związek z tym wątkiem i co się na nim dzieje od kilku dni?
I ponawiam, nie można kogoś w nieskończoność karać za to samo przewinienie. Ciebie stary karze przez tygodnie jak mu powiesz, że cię głową boli?
Czy jak Cię stary zdradzi to przyjmujesz go z otwartymi ramionami jak powie "przepraszam"? Będzie chyba dobrze jak przyjmiesz go w ogóle, po czasie odbudowywania zaufania. No, chyba że się mylę, ale to pozwól że każdy sam zadecyduje kiedy i czy w ogóle zaufa Olce, analogicznie jak w kwestii zdrady.♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Miałam Ci nie pisać nic więcej, ale Twoje porównanie jest kompletnie nieadekwatne do tego co się działo i nagina rzeczywistość, z leksza rzecz ujmując. Odbiję piłeczkę:
Czy jak Cię stary zdradzi to przyjmujesz go z otwartymi ramionami jak powie "przepraszam"? Będzie chyba dobrze jak przyjmiesz go w ogóle, po czasie odbudowywania zaufania. No, chyba że się mylę, ale to pozwól że każdy sam zadecyduje kiedy i czy w ogóle zaufa Olce, analogicznie jak w kwestii zdrady.
Ja sobie zdanie o kimś wyrabiam własne, nie sugerując się czyimś opiniami więc wyciąganie tu tego co zrobiła, kiedy, komu, nie zmieni mojego podejścia a wy tylko pokazujecie jak bardzo przyjazne jesteście Winiarki 😀 -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Miałam Ci nie pisać nic więcej, ale Twoje porównanie jest kompletnie nieadekwatne do tego co się działo i nagina rzeczywistość, z leksza rzecz ujmując. Odbiję piłeczkę:
Czy jak Cię stary zdradzi to przyjmujesz go z otwartymi ramionami jak powie "przepraszam"? Będzie chyba dobrze jak przyjmiesz go w ogóle, po czasie odbudowywania zaufania. No, chyba że się mylę, ale to pozwól że każdy sam zadecyduje kiedy i czy w ogóle zaufa Olce, analogicznie jak w kwestii zdrady. -
Turkawka wrote:Odbudowywanie zaufania a piętnowanie jej za nic (bo w tej chwili nie widzę ku temu podstaw) to zupełnie dwie różne kwestie 😉 a ona nie prosila o zaufanie, przeprosiła i nie robiła od tego czasu afer. Więc jakim prawem, wyciągacie jej brudy ? Liczycie na to, że przez to ja przestanę jej bronić? Ze zmienię zdanie o niej? Czy chcecie po prostu ukręcić kolejna aferę bo nudno na zamknietych winiarach?
Ja sobie zdanie o kimś wyrabiam własne, nie sugerując się czyimś opiniami więc wyciąganie tu tego co zrobiła, kiedy, komu, nie zmieni mojego podejścia a wy tylko pokazujecie jak bardzo przyjazne jesteście Winiarki 😀
Ty zaś zawsze zapodasz jakas wrzute, i nawet jak nie masz nic do powiedzenia w obecnym temacie bo brakuje ci słów, to ten temat zmieniasz w try miga na jakieś dziwne przytyki, żeby tylko pokazać jak dobrze idzie ci przekrzykiwanie wszystkich dookoła. Dlatego ta aferka trwa, kręci się i żyje dzięki Wam, a Ola się cieszy z adwokata, zaś adwokat z Oli. I proszę, macie swoje małe kółko wzajemnej adoracji, coś o co tak bardzo był żal do Winiar. Gratuluję z całego serduszka.♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
Turkawka wrote:About my Stary - nie zdradzi 😁 ale współczuję, że w ogóle wpadłaś na takie porównanie. Pamiętaj, nie oceniaj innych swoją miarą 😉
Pamiętaj że jak zdradzi to żeby go nie karać, tylko wziąć, przytulić, przebaczyć. 🎶.Ola. lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Hmmm może dlatego że jesteście tu i kręcicie aferkę nawet same z innymi anonimami od kilku dni, pisząc od początku jakie Winiary są złe i niedobre bo nie chcą się z wami dzielić swoim życiem staraniowym, którym do tej pory się dzieliły.
Ty zaś zawsze zapodasz jakas wrzute, i nawet jak nie masz nic do powiedzenia w obecnym temacie bo brakuje ci słów, to ten temat zmieniasz w try miga na jakieś dziwne przytyki, żeby tylko pokazać jak dobrze idzie ci przekrzykiwanie wszystkich dookoła. Dlatego ta aferka trwa, kręci się i żyje dzięki Wam, a Ola się cieszy z adwokata, zaś adwokat z Oli. I proszę, macie swoje małe kółko wzajemnej adoracji, coś o co tak bardzo był żal do Winiar. Gratuluję z całego serduszka.
Dyskusja z wami umniejsza mojemu psu, bo jemu powiem kilka razy i rozumie a wy dalej nie 😅
Żal mi że odeszłyscie i nie mogę zyc Waszym życiem 😆 a adwokatem jestem samego diabła. -
Turkawka wrote:😅😅😅😅😅 pokaz mi skarbie, kiedy zmieniałam temat i kiedy zabrakło mi słów?
Dyskusja z wami umniejsza mojemu psu, bo jemu powiem kilka razy i rozumie a wy dalej nie 😅
Żal mi że odeszłyscie i nie mogę zyc Waszym życiem 😆 a adwokatem jestem samego diabła.
Pozdrawiam cieplutko w ten słoneczny wieczór. ☀️♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
nick nieaktualnysiesiepy wrote:O tym mówię. 😆 Cieszysz się, że Twoje jest na wierzchu, niezależnie do tego co to jest i czy trzyma się kupy. 😁
Pamiętaj że jak zdradzi to żeby go nie karać, tylko wziąć, przytulić, przebaczyć. 🎶
Nudy na winiarach? -
nick nieaktualnysiesiepy wrote:Nic ci więcej nie będę pokazywać, bo już dwa razy zwróciłam na to uwagę. I nie jestem Twoim skarbem. Mam ludzi od tego żeby mi tak mówili, przynajmniej mówią to szczerze. 😁
Pozdrawiam cieplutko w ten słoneczny wieczór. ☀️ -
Turkawka wrote:Nie kochanie, odpowiedziałam na Twoje porównanie do zdrady wiec trzyma sie kupy ale ty z kolei nie możesz tego powiedzieć o swoim dlatego wymyślasz, że zmieniam temat, niebtrzymam się kupy itp 🫠 miód na moje uszy. A przepraszam oczy 😆 kupy to się nie trzyma Wasze dopieprzanie się do dziewczyny, która w odniesieniu do obecnej sytuacji nie ma nic na sumieniu.
Nudy na winiarach?
"Z dupy" tym razem było twoje dziwne myślenie, że pisze w ogóle o twoim starym i dowalenie się do mojego, więc nie, to nie było na temat. Chyba że każde porównanie i zwrot jakich używasz, masz z życia wzięte, to pozostaje mi współczuć bazując na tym co pisałaś wcześniej.
Jak grochem o ścianę, mój kot bez części mózgu jest bardziej komunikatywny. 🥴
Baw się dobrze, najwidoczniej lubisz i to twój żywioł. Może ktoś na tym oprze jakieś trudne sprawy czy inne pamiętniki z wakacji.♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
Turkawka wrote:Oj nie gadaj, aż tak bardzo się pogubiłaś w swoich osadach, że nie jesteś w stanie ich wytłumaczyć racjonalnie? Postawa Winiar, podnieść zarzut i wyjść 😁 w Sądzie by to nie przeszło 😛
Sąd xD co najwyżej szalet z twojej strony. 👋🏻♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎