Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuuu. wrote:Oczywiście ✊
Właśnie ciągle zadaje sobie to pytanie, kiedy się cieszyć? Mam wrażenie że w tej ciąży tylko ciągle się boję i martwię. Chyba kwestia tego że więcej się wie/czyta, jeszcze cb siedzi w głowie. Muszę sobie sama to ułożyć i trochę bardziej uwierzyć w tego Maluszka i fakt, że wszystko będzie dobrze. Niestety, nie na wszystko mamy wpływ ale tyle ile mogę to robię żeby było okej. I każdej tutaj tego życzę, by każda z nas doczekała spokojnej ciąży i zdrowego dziecka♥️Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Fooskatt wrote:Będę dzisiaj dzwonić do firmy, do której list miał dojść. Moooże coś się uda zrobić, ale wątpie... Nigdy więcej poczty polskiej. Mi inpost nie chciał przyjąć, jedynie dhl i fedex - ale życzyli sobie po 500 zł. Więc odpuściłam, liczyłam, że wysyłając tak wcześnie to dojdzie bez problemu...03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Ja ostatnio sama do siebie mówiłam, że chyba chciałabym tak jak te kobiety z programu „ciąża z zaskoczenia” 9 miesięcy są nieświadome i dopiero w szpitalu się dowiadują 🙈 ile to człowiek nerwów by zaoszczędził
Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Ultramaryna czekam z niecierpliwością 🤞🍀
Ezra kciukasy za wyniki🤞🤞
Viii oby szybko ból minął🫂
Puszinka dziękuję że pamiętasz to takie miłe ❤️❤️❤️tak jutro się melduje 😁
Fooskatt o cię kręcę, no kara konkretną, oby jednak udało się to odkręcić.
Anka, Megipta i ja się dołączam do grona osób, którym brakuje Waszej obecności. 🫂🫂Viii, ezra, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Nigdy tego nie doświadczyłam, ale wydaje mi się, że strach o dziecko będzie nam towarzyszył od ciąży, do końca życia. Moja mama to zawsze sobie jakieś nowe zmartwienie o nas wynajdzie. 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2024, 08:46
Butterfly23, Zbuntowana, ezra, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
aszin wrote:Nigdy tego nie doświadczyłam, ale wydaje mi się, że strach o dziecko będzie nam towarzyszył od ciąży, to końca życia. Moja mama to zawsze sobie jakieś nowe zmartwienie o nas wynajdzie. 🤪
Zbuntowana lubi tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
nick nieaktualnyaszin wrote:Nigdy tego nie doświadczyłam, ale wydaje mi się, że strach o dziecko będzie nam towarzyszył od ciąży, do końca życia. Moja mama to zawsze sobie jakieś nowe zmartwienie o nas wynajdzie. 🤪
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Kochane, dziękuję za wsparcie!!! ❤️😘🫂
Test zrobiony, bez niespodzianek - biało. Ale oczywiście chwilę po czasie i rozmontowaniu jakiś cień lekki zaczął mi migać. Myślę, że to testowa 😉
Zbuntowana, ezra lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
nick nieaktualny
-
Wczoraj o tym rozmawialiśmy, że nie ma w nas radości tylko strach, nie tak to powinno wygladać...
Co do poczty to wysłałyśmy z pracy list 120 km, priorytet... szedł 2 tyg. 🤣
Olalee bez zmian, brąz obecny 😔
Też brakuje mi dziewczyn, liczę że wrócą, ciężko powiedzieć coś mądrego bo swoje muszą wypłakać i wycierpieć😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2024, 08:58
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Ultramaryna, to znaczy, że musisz powtórzyć jutro ✊😁
blador2, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
ultramaryna_ wrote:
do powtórki jutro!
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
@ultramaryna_ coś jakby przebija, może to faktycznie testowa... Zdecydowanie do powtórki za dwa dni 😁 Ale kciuki zaciskam już teraz!
Zbuntowana, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:
Jak sie dziś czujesz?31 lat.
I/2024 - bc.
III/2024 - CLO. -
blador2 wrote:Wczoraj o tym rozmawialiśmy, że nie ma w nas radości tylko strach, nie tak to powinno wygladać...
@ultramaryna może jutro powtórka?🫣Olalee, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Wczoraj o tym rozmawialiśmy, że nie ma w nas radości tylko strach, nie tak to powinno wygladać...
Dziewczynki Kochane, wiem, ze łatwo mówić, ale wierzcie w Wasze Kropki , tak jak my wierzymy. Życzę, żeby po wizycie były już same radości u Ciebie.ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
blador2 wrote:Zrobiłam edit, ale u mnie bez zmian, brąz obecny
Ultramaryna 🤞31 lat.
I/2024 - bc.
III/2024 - CLO.