Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę mi odgonić te czarne myśli!
Zobaczysz, że w środę jeszcze będziesz się z tego śmiać 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2024, 09:23
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
blador2 wrote:Ultramaryna życzę z całego serducha❤️
Nie chcę wizyty szybciej bo i tak to nic więcej nie da, jakiś 1% jest we mnie nadziei, że jest dobrze i może zobaczę serduszko... będzie 5t6d.
Footskat niestety nie wiadomo
Kochana ja mam dziś 5+6 i dziś mam wizytę. Nie nastawiam się na serce , bardziej na pęcherzyk ciążowy i żółtkowy . Na zarodek i serce może być jeszcZe za wcześnie przy 5+6 . Trzymam mocno za ciebie kciuki ❤️❤️Zbuntowana, Muuu., Butterfly23, Pusshka, ultramaryna_, Pyśkaaa, Kira, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnkaAneczka wrote:Kochana ja mam dziś 5+6 i dziś mam wizytę. Nie nastawiam się na serce , bardziej na pęcherzyk ciążowy i żółtkowy . Na zarodek i serce może być jeszcZe za wcześnie przy 5+6 . Trzymam mocno za ciebie kciuki ❤️❤️
Blador Kochana czekam z Tobą na wizytę, wiem, że jak się martwisz to żadne słowa nie zmienią tych obaw, ale wiedz, że jesteśmy z Tobą i bardzo Ci kibicujemy❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2024, 09:34
blador2 lubi tę wiadomość
-
karola_b wrote:@AnkaAneczka kciuki za wizytę! Na którą masz? Będziemy koczować pod gabinetem 😁
11:40 🫣🫣🫣Pusshka, Olalee, Muuu., aszin, karola_b, Sunnysunsun, Kira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem tak zestresowana tą wizytą i warunkami na drodze że już 3 razy w łazience byłam 🫣
-
AnkaAneczka wrote:Jestem tak zestresowana tą wizytą i warunkami na drodze że już 3 razy w łazience byłam 🫣
AnkaAneczka lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Ultramaryna ja też widzę, więc jutro to już w ogóle będę pod drzwiami czekała niecierpliwie 🤞🍀
Impreza.. generalnie grubo było, muzyka spoko, jedzonko pycha, mój stoik drętwy jak na stypie więc nie zaskoczyły mnie koleżanki. Mój mąż był w szoku że spędzamy tyle czasu razem a żadna nawet nie próbowała zrobić atmosfery. Kiedyś to ja byłam motorem napędowym jako nowo zatrudniona chciałam coś zmienić i starałam sie, ale odpuściłam. Ostatecznie po części oficjalnej i kolacji z mężem potraktowaliśmy impreze jako imprezę hmm... Nie wiem jak to określić, taka prywatną . Drink bar był mój 🤣 wczoraj główka bolała ... Nogi też nie ukrywam, nowe buty na imprezę to gruby błąd.
karola_b, Pusshka, Olalee, Butterfly23, ultramaryna_, Sarka94, Małgosiagosia, Pyśkaaa, blador2, bonassola, Muuu. lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
AnkaAneczka wrote:Jestem tak zestresowana tą wizytą i warunkami na drodze że już 3 razy w łazience byłam 🫣
Będzie dobrze!AnkaAneczka lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Ultramaryna ja też widzę, więc jutro to już w ogóle będę pod drzwiami czekała niecierpliwie 🤞🍀
Impreza.. generalnie grubo było, muzyka spoko, jedzonko pycha, mój stoik drętwy jak na stypie więc nie zaskoczyły mnie koleżanki. Mój mąż był w szoku że spędzamy tyle czasu razem a żadna nawet nie próbowała zrobić atmosfery. Kiedyś to ja byłam motorem napędowym jako nowo zatrudniona chciałam coś zmienić i starałam sie, ale odpuściłam. Ostatecznie po części oficjalnej i kolacji z mężem potraktowaliśmy impreze jako imprezę hmm... Nie wiem jak to określić, taka prywatną . Drink bar był mój 🤣 wczoraj główka bolała ... Nogi też nie ukrywam, nowe buty na imprezę to gruby błąd.
Effiii cóż - ważne że miałaś męża do towarzystwa i dobrze się z nim bawiłaś 😁Effiii lubi tę wiadomość
-
Olalee wrote:Będziemy z Tobą pod gabinetem
a u nas właśnie wychowawczyni napisała, że w klasie panuje rumień zakaźnyi szkarlatyna …
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶11.2018
Starania o drugie👶
od: 04.23
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️MUCHA- negatywna
✅️Morfologia🧔🏻2%-4%duża ilość
✅️Białko wolne s 78,2%
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy-ujemny
✅️Trombofilia wrodzona-ujemne
✅️Kariotyp-prawidłowy XX XY
✅️Histeroskopia-CD-138-brak stanu zapalnego
✅️Ferrytyna 55
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
08.23 poronienie puste jajo płodowe💔
12.23cb💔
07.24Aniołek 9+1(zatrzymany 6+3)💔
09.24cb💔
IN VITRO GAMETA
Punkcja -7pobrano- 5 dojrzałych- mamy :
3.1.1❄️ 4.2.2❄️ zdrowe okruszki po PGT-A🙏
FET I 27.06 4.2.2 10dpt beta 8,8 cb💔
FET II 3.1.1 ?🙏 -
Mój cel to zobaczyć pęcherzyk w macicy 💪🏽 np i pęcherzyk żółtkowy 💪🏽 no i skonsultować niski progesteron 🫣
-
Effiii wrote:Ultramaryna ja też widzę, więc jutro to już w ogóle będę pod drzwiami czekała niecierpliwie 🤞🍀
Impreza.. generalnie grubo było, muzyka spoko, jedzonko pycha, mój stoik drętwy jak na stypie więc nie zaskoczyły mnie koleżanki. Mój mąż był w szoku że spędzamy tyle czasu razem a żadna nawet nie próbowała zrobić atmosfery. Kiedyś to ja byłam motorem napędowym jako nowo zatrudniona chciałam coś zmienić i starałam sie, ale odpuściłam. Ostatecznie po części oficjalnej i kolacji z mężem potraktowaliśmy impreze jako imprezę hmm... Nie wiem jak to określić, taka prywatną . Drink bar był mój 🤣 wczoraj główka bolała ... Nogi też nie ukrywam, nowe buty na imprezę to gruby błąd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2024, 09:52
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Ultramaryna ja też widzę, więc jutro to już w ogóle będę pod drzwiami czekała niecierpliwie 🤞🍀
Impreza.. generalnie grubo było, muzyka spoko, jedzonko pycha, mój stoik drętwy jak na stypie więc nie zaskoczyły mnie koleżanki. Mój mąż był w szoku że spędzamy tyle czasu razem a żadna nawet nie próbowała zrobić atmosfery. Kiedyś to ja byłam motorem napędowym jako nowo zatrudniona chciałam coś zmienić i starałam sie, ale odpuściłam. Ostatecznie po części oficjalnej i kolacji z mężem potraktowaliśmy impreze jako imprezę hmm... Nie wiem jak to określić, taka prywatną . Drink bar był mój 🤣 wczoraj główka bolała ... Nogi też nie ukrywam, nowe buty na imprezę to gruby błąd.Jak główka bolała, to znaczy, że drinki były pyszne!
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Ultramaryna ja też widzę, więc jutro to już w ogóle będę pod drzwiami czekała niecierpliwie 🤞🍀
Impreza.. generalnie grubo było, muzyka spoko, jedzonko pycha, mój stoik drętwy jak na stypie więc nie zaskoczyły mnie koleżanki. Mój mąż był w szoku że spędzamy tyle czasu razem a żadna nawet nie próbowała zrobić atmosfery. Kiedyś to ja byłam motorem napędowym jako nowo zatrudniona chciałam coś zmienić i starałam sie, ale odpuściłam. Ostatecznie po części oficjalnej i kolacji z mężem potraktowaliśmy impreze jako imprezę hmm... Nie wiem jak to określić, taka prywatną . Drink bar był mój 🤣 wczoraj główka bolała ... Nogi też nie ukrywam, nowe buty na imprezę to gruby błąd. -
nick nieaktualny