Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Maj.a wrote:Ja juz siedzę przy ☕️🍪 i nadrabiam Was, później wypad do kina.
U nas imię dla dziewczynki wybrane od kilku lat, jeśli kiedyś się doczekamy będzie Natalia. Dla chłopca tutaj może jeszcze się zmienić, ale póki co jesteśmy przy Filipie.
Smacznej kawusi ☕ a na co idziecie do kina ? 🤔Zbuntowana lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Effiii wrote:A może jakiś wysiłek fizyczny dzień przed ?? Powtórz prolaktynę między 3-5 DC , dziwne że nie ma norm do prolaktyny.
Ale zbadam tak jak mówisz
Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i pozdrawiamEffiii lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj 7-8dpo, ovitrelle było 9 dni temu, dzisiaj na teście nadal delikatna kreseczka. Wiem, że to nic nie znaczy, ani na plus ani na minus, ale jestem słaba i chyba już będę testować codziennie przez kilka dni. Ech.
A co do imion to dla dziewczynek mam nawet kilka, a dla chłopca tylko jedno. Podoba mi się więcej, ale kompletnie dla mnie odpadają takie, co teraz są “w modzie” i co drugie dziecko tak jest nazywane. -
Maj.a wrote:Na film Pszczelarz, miałam chęć na Akademie Pana Kleksa, ale wybrałam całkowicie coś innego.
Może włączymy sobie w niedzielę starą Akademie Pana Kleksa, bo chcemy zobaczyć miejsca w których nagrywali film w parku w Gołuchowie.
O to czekam na Twoją opinię 😁
Też mam ochotę zobaczyć starą wersję Akademii 😉Zbuntowana lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
blador2 wrote:Jedyne co to jestem zakochana w ubrankach dziewczęcych, te pajacyki z falbankami, opaski, wzory... ja czuję drugiego chłopca, ale tylko zdrowie się liczymięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
świtezianka wrote:Ja mam dzisiaj 7-8dpo, ovitrelle było 9 dni temu, dzisiaj na teście nadal delikatna kreseczka. Wiem, że to nic nie znaczy, ani na plus ani na minus, ale jestem słaba i chyba już będę testować codziennie przez kilka dni. Ech.
A co do imion to dla dziewczynek mam nawet kilka, a dla chłopca tylko jedno. Podoba mi się więcej, ale kompletnie dla mnie odpadają takie, co teraz są “w modzie” i co drugie dziecko tak jest nazywane.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
aszin wrote:Effii, a owszem, wprowadził 😁
Ja już pisałam, że u nas prawdopodobnie byłby Piotr lub Dominika 😊mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
blador2 wrote:Mój mąż to też uparty Piotrek i jako dziecko duuuży gagatek😜mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Nomeolvides wrote:Dzień dobry!
Ja tez mam problem z chłopięcymi imionami. Ostatecznie może być Miłosz albo Tymek. Może Tadzio
Dla dziewczynek jest tyle pięknych 🥺 U nas mogłaby być Stefcia, Helena, Wanda, Róża…
Powiem wam ze ja to amm wszystko zaplanowane - jakie imię, jaki wózek, jaki fotelik, jakie łóżeczko, jak będziemy wychowywać etc. Tylko coś nie ma jak wprowadzić w życie
My dzisiaj idziemy do teatru a ja jestem po… kobiecej sesji zdjęciowej. Takiej wiecie, w bieliźnie itp. Będzie prezent na walentynkimega polecam - super przeżycie
My też już praktycznie mamy wybrane, ale ostatecznie zdecydujemy jak już będzie znana płeć. Ja też się coraz bardziej stresuje tymi prenatalnymi, a tu jeszcze tyle czekać. 😕
Co do sesji to ja taką zrobiłam i Mąż dostał album w prezencie ślubnym. 😃 Super przeżycie i też polecam! 🔥🔥🔥Zbuntowana, Pusshka lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Maj.a wrote:Na film Pszczelarz, miałam chęć na Akademie Pana Kleksa, ale wybrałam całkowicie coś innego.
Może włączymy sobie w niedzielę starą Akademie Pana Kleksa, bo chcemy zobaczyć miejsca w których nagrywali film w parku w Gołuchowie.
Ooo my tez dzis idziemy na Pszczelarza 😁Maj.a lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Przepraszam za brak odzewu ale zmiotło mnie z planszy 🫣
Mam okrutne zawroty głowy , słabo mi , co wstanę to czarno przed oczami i lecę 😥
Więcej leżę niż funkcjonuję 😮💨 ręce i nogi jak z waty 🫣 będzie ciężko 🫣
Co do imion mamy wybrane Hania albo Janek 👍🏽Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Kasiajasia90 wrote:Co do imion to tu spory problem. Już przy pierwszym było i dopiero po porodzie zdecydowaliśmy.
Ale Aleksander może.
Dziewczynka Julia,Amelia
Dokupiłam dwa badania betę i proga i 150 zł.....mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
AnkaAneczka wrote:Przepraszam za brak odzewu ale zmiotło mnie z planszy 🫣
Mam okrutne zawroty głowy , słabo mi , co wstanę to czarno przed oczami i lecę 😥
Więcej leżę niż funkcjonuję 😮💨 ręce i nogi jak z waty 🫣 będzie ciężko 🫣
Co do imion mamy wybrane Hania albo Janek 👍🏽Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
blador2 wrote:Mam tak samo więc może to chwilowo-przejściowe🤔
Pierwszy trymestr najgorszy .. odliczam już do drugiego 🫣 ja za szybko zachwaliłam że się super czuję 😅 teraz mi daje popalić 🫣Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny@Nomeolvides, zazdroszczę tej sesji kobiecej.. ale będzie piękna pamiątka ❤
Co do filmów w kinie to my byliśmy w czwartek na "Piep*zyć Mickiewicza" - jak na polski, to całkiem spoko, ale raczej takie kino dla nastolatków. Jak ktoś nie ma karty Unlimited, to nie polecam 😀
Mąż chce iść na Ferrari, a ja mam na liście Biedne Istoty oraz tego Pszczelarza - także @Maj.a, @klaudia_23 czekam dziś na recenzje 😊Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
blador2 wrote:Dzien dobry, w planach umyć się, ubrać i przetrwać😅 także mocno napięty grafik
Ezra też uwielbiam tulipany, moje już umarły więc trzeba je wyrzucić, najbardziej lubię białe. Pod względem kwiatów to nie mogę narzekać na Starego bo kupuje mi bez okazji😁
Ccarolina mi Borys baaardzo się podoba ale Stary kręci nosem bo to syn mojej przyjaciółki i jednocześnie funfel Olesława. Z męskim imieniem będę miała duży problem bo mało mi się podoba. Dla dziewczynki mamy 2 bankowe, a dla chłopca może Julian, ale nie wiem.
A jakie są wasze typy?, Leon, Oliwier a dla dziewczynki od zawsze Nela 🥰, Liwia , Sofia
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶11.2018
Starania o drugie👶
od: 04.23
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️MUCHA- negatywna
✅️Morfologia🧔🏻2%-4%duża ilość
✅️Białko wolne s 78,2%
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy-ujemny
✅️Trombofilia wrodzona-ujemne
✅️Kariotyp-prawidłowy XX XY
✅️Histeroskopia-CD-138-brak stanu zapalnego
✅️Ferrytyna 55
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
08.23 poronienie puste jajo płodowe💔
12.23cb💔
07.24Aniołek 9+1(zatrzymany 6+3)💔
09.24cb💔
IN VITRO GAMETA
Punkcja -7pobrano- 5 dojrzałych- mamy :
3.1.1❄️ 4.2.2❄️ zdrowe okruszki po PGT-A🙏
FET I 27.06 4.2.2 10dpt beta 8,8 cb💔
FET II 3.1.1 30.07.25 7dpt ⏸️ -
Witam się i ja 😍 Walczę o przetrwanie ostatnie dni. Mam problem żeby nadrobić forum, bo UWAGA kręci mi się w głowie od scrolowania 😂
Leżę właśnie z młodym na drzemce i czytam co tam u Was 😉 Ja czuje ze będzie dziewczynka. Powiedziałam staremu, że żeńskie imię musi kończyć się na A. A on w szoku, bo przecież Isa czy Atila to męskie imiona w Turcji 😂
Już ostatnim razem jak wybieraliśmy imię dla synka to było ciężko bo padła propozycja Timur (a ja od razu i Pumba!) czy Baran❤️😂Monia•, Paula9463, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Małgosiagosia wrote:Pochwalisz się co wymyśliłaś dla chłopca?
Małgosiagosia, Paula9463, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
świtezianka wrote:Dla chłopca mam Juliana 😁 I tak jak mówię, podoba mi się więcej, ale nie rozważam ich, bo są zbyt popularne. A ja jeszcze pracuję w szkole i widzę, jakie to słabe, jak mam w klasie np. czterech Nikodemów.
Królikkicek lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C