Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o kolejki górskie to byłam w Energylandi na Zadrze .. niby tej najgorszej🫣było grubo nie powiem , ale warto przeżycie niesamowite 🫣👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Anka to raczej nie był kątnik to było jakieś puchate dziadostwo.
Edit obejrzałam zdjęcia to mogł być jednak ten wstrętny dziad ale był ogromny 😱😱😱🥺
Aszin co to za stronka ??
Edit dzieki, zaraz zacznę buszować co tam mają ładnego
Pusshka tak leżeć z dupa i odpoczywać stać pod drzwiami do gabinetów z Wami i rano pod WC. Za długo nie usiedze na dupie więc będę sprzątać, zmienię pościel, chodzi mi po głowie metamorfoza pokoju jednego więc może coś pokombinuje. W czwartek idę na kontrolę kolczyka, bo niestety musiałam na czas operacji wyciągnąć kolczyk i zaczal się paprac. Więc z tej okazji polatam pewnie po sklepach
Małż dobrze gada więc do dzieła
Ccarolinaa 🫂🫂🫂 bulbasek 🫂🫂🫂
Anka tak jak już dziewczyny wspomonaly, z taką armia wsparcia nie może być źle 🥹😁
Kasiajasia badanie proga jest bardzo istotne, niestety po wysokim wyniki nie należy go traktować jak badanie bety.
Karola B kochana będzie dobrze ! Ale co do słów męża to u mnie podobnie, daje ogromne wsparcie ale w gruncie rzeczy już mu nie raz powiedziałam że on tak naprawdę mimo wszystko nie wie co ja przeżyłam leżąc w szpitalu z pozamaciczna, ich ból zawsze będzie inny od naszego. On stracił tylko dziecko w tym dniu, ja straciłam cząstkę siebie której już nigdy nie odzyskam, pozytywny test mnie już nie ucieszy tak jak powinien, dopiero szczęśliwe 9 miesięcy przyniesie Nam ukojenie.
Jstesmy tu dla Ciebie i mimo że to tylko wirtualna przyjaźń dostaniesz od Nas ogrom wsparcia.
Jeśli chodzi o parki rozrywki to raz poszliśmy na jakiś młot obracający i siedzieliśmy na przeciwko siebie, a ja w trakcie trwania całej tej atrakcji mdlałam i się budziłam co chwilę, a małż na to musiał patrzeć.🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia, 10:16
Sarka94, Bulbasek, Pusshka, karola_b, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:W końcu jak to @blador napisała płodne mam, nie? 😜🤣
Z racji lokatorów macie jakieś ograniczenia, czy po prostu małż chcę żebyś eksplodowała przy następnym stosunku z racji przerwy ?
My wczoraj podjęliśmy próbę, ale ostatecznie wymieklam. Czuję owulke mega mocno, ale z drugiej strony stwierdziłam że jak przez 7 lat się nie udało to jak w tym cyklu odpuścimy to tragedii nie będzie, a jednak wolę uniknąć infekcji lub innego badziewia.ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Z racji lokatorów macie jakieś ograniczenia, czy po prostu małż chcę żebyś eksplodowała przy następnym stosunku z racji przerwy ?
My wczoraj podjęliśmy próbę, ale ostatecznie wymieklam. Czuję owulke mega mocno, ale z drugiej strony stwierdziłam że jak przez 7 lat się nie udało to jak w tym cyklu odpuścimy to tragedii nie będzie, a jednak wolę uniknąć infekcji lub innego badziewia.
A jakoś żadne z Nas nie ma ochoty w związku z obecną sytuacją więc chyba eksploduje jak już doczekam 🤣
Na szczęście zaradna kobieta zawsze sobie poradzi! 🐧blador2, aszin, Viii, goska000 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:A jakoś żadne z Nas nie ma ochoty w związku z obecną sytuacją więc chyba eksploduje jak już doczekam 🤣
Na szczęście zaradna kobieta zawsze sobie poradzi! 🐧👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:🐧Serio jest aż tak super ? Czytałam ale w sumie na moje potrzeby to zbędny wydatek 🤣
Jest zajebisty! Nie wiem jak żyłam bez niego 🥹
W tym roku w Super Pharm była nawet jego świąteczna odsłona ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia, 10:33
Effiii, ezra lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Jest zajebisty! Nie wiem jak żyłam bez niego 🥹
W tym roku w Super Pharm była nawet jego świąteczna odsłona ❤️Anka32, Butterfly23 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Effiii wrote:🐧Serio jest aż tak super ? Czytałam ale w sumie na moje potrzeby to zbędny wydatek 🤣
a ja kupiłam kilka lat temu, jak był pierwszy "bum" na 🐧 i moim zdaniem są lepsze 🫣
ale wiadomo - kwestia gustu, każda z nas lubi coś innego 😜Anka32 lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualny
-
A ja czekam na proga od 30.12 i inne hormony i dupa chyba się nie doczekam 🤣🤣 diagnostyka..Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:A ja czekam na proga od 30.12 i inne hormony i dupa chyba się nie doczekam 🤣🤣 diagnostyka..
Liyss🧚🏻, Anka32 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Anka32 wrote:Ja późno kupiłam, chyba dopiero w 2022 jeśli dobrze pamiętam 🤔
Jakie inne? 😈
LELO sona 🔥 ogromnie polecam tez profil kasia_coztymseksem na ig, ma mnóstwo recenzji fajnych gadżetów i na pewno każdy znajdzie coś dla siebieAnka32 lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30