Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:08
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
.
Paula9463 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
nick nieaktualnyAlysa wrote:A ja myślałam że tam jest miód, syropu z agawy nie mam🤣 czyli z kruszonki nici
Myszka raczej nie sądzę, dziwny zbieg okoliczności po prostu. Ale mam z zeszłego cyklu pinka więc może sobie sikne. Tylko teraz kminie czy 10dpo czy później. Tak na prawdę nie wiem dokładnie kiedy była więc każdy dzień może być ryzykowny 🤣
Śmiało możesz podmienić, dzisiaj testowałam 😀 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Anka do łóżka się nagrzać 😁 jak ja pojem i wejdę pod koc albo kołderkę to najlepsze uczucie na świecie haha
Aszin właśnie jutro będę pościele przebierać , nie przepadam ich prać ale zakładanie mam opanowane bo kiedyś oglądałam perfekcyjną Pani domu i tam babka dała dobry tip 😂
Szykowałam ciuchy na jutro do pracy i nie mam w czym chodzić. Macie jakieś takie klasyczne rzeczy, które macie w szafie i pasują do wszystkiego? Bo ja chyba muszę iść na zakupy 😅Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
nick nieaktualnyOlalee wrote:Powiem Wam Dziewczyny, że dostałam kopa i stwierdziłam, że muszę zacząć robić coś dla siebie. Do spacerów zbieram się od dawna i chyba to jest dobry moment.
Liyss🧚🏻 wrote:Anka do łóżka się nagrzać 😁 jak ja pojem i wejdę pod koc albo kołderkę to najlepsze uczucie na świecie haha
Aszin właśnie jutro będę pościele przebierać , nie przepadam ich prać ale zakładanie mam opanowane bo kiedyś oglądałam perfekcyjną Pani domu i tam babka dała dobry tip 😂
Szykowałam ciuchy na jutro do pracy i nie mam w czym chodzić. Macie jakieś takie klasyczne rzeczy, które macie w szafie i pasują do wszystkiego? Bo ja chyba muszę iść na zakupy 😅Liyss🧚🏻, Olalee, Adirella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:Mam detoks zakupowy jeśli chodzi o ciuchy już 3. miesiąc właśnie żeby uniknąć tego "nie mam co na siebie włożyć" 😀 Taki test na to w czym tak naprawdę chodzę, co mogę sprzedać/oddać, co potrzebuję dokupić. I powiem wam, że wybór jest łatwiejszy gdy się ma mniej ciuchów 🙈 Wprowadzam ten minimalizm u siebie już jakieś 4 lata 😏
Widziałam w sobotę w Empiku świetną książkę o szafie kapsułowej i chyba kupię i w końcu ogarne ten mój ciuchowy sajgon 😅 -
nick nieaktualnyAnka32 wrote:@Alysa dokładna lista składników na owsiankową kruszonkę:
80g płatków owsianych
4 łyżki oleju rzepakowego
1 łyżeczka syropu z agawy
1 łyżeczka soku z cytryny
Ja pomijam sok z cytryny, ostatnio też zapomniałam o oleju i wyszło jak coś 😂 -
Blador spokojnie. Lekarz wiedział po,co robi. A beta tak jak dziewczyny mówią już tak nie przysrasta. Już przy takiej becie powinno się coś ładnego pokazać 💓
Wiem,że powinnam narzekać,ale te mdlosci mnie wykończą 🥹ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Pusshka Też wprowadzam minimalizm od kilku lat ale idzie mi to średnio 🙈 na razie stawiam na ciuchy w neutralnych kolorach ale i tak jakoś czuję, że za dużo niepasujących rzeczy. Ogólnie wole wiosnę bo zimą nigdy nie mam co założyć. A czasami sweterki się już nudzą.
3 miesiące to i tal długi detoks 😁Pusshka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Widziałam w sobotę w Empiku świetną książkę o szafie kapsułowej i chyba kupię i w końcu ogarne ten mój ciuchowy sajgon 😅
Anka32, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Pusshka Też wprowadzam minimalizm od kilku lat ale idzie mi to średnio 🙈 na razie stawiam na ciuchy w neutralnych kolorach ale i tak jakoś czuję, że za dużo niepasujących rzeczy. Ogólnie wole wiosnę bo zimą nigdy nie mam co założyć. A czasami sweterki się już nudzą.
3 miesiące to i tal długi detoks 😁
Tak, sama się sobie dziwię, że dałam radę 😀 Ale w sumie.. znaczna część wypłaty idzie na suple, ginekologów i zdrowe jedzonko 😂Liyss🧚🏻, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alysa wrote:Blador myślę że będzie dobrze, tam się tylko nieśmiały kropek chowa.
Świtezianka trzymam kciuki żeby to był kropek ❤️
Ania przypomnij mi kruszonka jest z płatków owsianych i miodu? Wcześniej ruszysz płatki owsiane? Może jutro je zrobię.
Powiem Wam że ten wiesiołek nieźle mi zamieszał. Nie czuje w ogóle PMS, zero jak na razie skurczy przedokresowych a to już 8dpo, śluzu jakoś nie zmienił niestety, tylko w piątek czułam jakby ukłucie w okolicy jajnika. No i tak moja głowa myśli. Gdybym nie wiedziała że on łagodzi objawy PMS to bym sobie wkręcała że to ciąża🤣 chociaż z drugiej strony kusi wykorzystać w środę pinka 10.
Jeżeli możecie podeślijcie jutro pozytywna energię, może to pomoże tym żołnierzom🪖, chciałabym żeby znaleźli jakieś dobre, żeby morfologia nie była 0...
Wiesz ze ja to jestem za sikaniem na patyki wiec pierwsza pod kibelkiem w środę jeśli się zdecydujesz 😁Cerva, Królikkicek, Zbuntowana lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Ja przepraszam Was, ale to jest tak trudne dla mnie, że momemtami wysiadam, a zawsze dostaję plaskacza jak pomyślę pozytywnie, serio...
Odnośnie pościeli to Stary wczoraj zmieniał i śmiał się, że następna zmiana za 9 miesięcy więc instnieje ryzyko, że przykleję się do łóżka😅Królikkicek, Zbuntowana, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Dziewczyny, które stosujecie omega 3 z Aliness - łykacie jedną czy dwie kapsułki? Bo ten Fish Omega 3 Forte to chyba ma naprawdę dużą dawkę w dwóch kapsułkach? Czy można to „przedawkować’’ czy na spokojnie mogę brać dwa tabsy? 😁 w dwóch EPA 1000mg DHA 500mgStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌