Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia ale mnie zdziwił Twój suwaczek. Matko to już 11 tydzień 🫣 ale czas leci. Kiedy idziesz na prenatalne?03.2023💔 8tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
26.05 ➡️ FET 3.1.1 🍀
6 dpt 26,2 | 8dpt 82,6 | 10dpt 235 | 12dpt 554,5 🥹
Progesteron 8dpt 34 ng/ml | 10dpt 26,5 ng/ml
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Olalee wrote:zazdroszczę tej wagi, pewnie taka Twoja budowa👩🏼27 👨🏽26
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•Podejrzenie endometriozy
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
Butterfly23 wrote:Klaudia ale mnie zdziwił Twój suwaczek. Matko to już 11 tydzień 🫣 ale czas leci. Kiedy idziesz na prenatalne?
No leci bardzo szybko 🙈 w pon ide na usg prenatalne, a na krew do pappy dzien pozniej i w srode mam prywatna wizyte u mojego gina. Takze szykuje sie intensywny poczatek przyszlego tygodnia 😁Myszkaaa20, Pusshka, Butterfly23, Olalee, Małgosiagosia, Paula9463, Sarka94 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Alysa tak sobie pomyślałam, bo przy ph dziewczyny pisały może infekcja, broń boże nie miałam nic złego na myśli.
AnkaAneczka✊️
Olalee też tak zawsze mam, że ostatni dzień miesiąca wydaje się piątkiem
Ultramaryna to córka męża teściowki, nie wiem czy to też się nazywa przyrodnia siostra skoro nie mają z mężem wspólnego żadnego rodzica
Ja gasiłam pożary zdalnie z pracy i powiem Wam, że ani mdłości ani plamienia przez te kilka godzinOlalee, goska000, Małgosiagosia, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Alysa 🫂🫂za biel, chociaż uważam że piłka nadal w grze, a dla mrożonka życzę zdrówka 😉
Aszin gorsza noc ? Oby szybko minęło
Anka orbitrek to super sprawa, ma wiele plusów
1. Ostatnio dowiedziałam się że można na nim idealnie rozwiesić duża pościel.
2. Pomieści mnóstwo rzeczy , bluzy , koszulki, normalny wieszak tego nie udziwgnie.
3. A tak całkiem serio pracuje na nim całe ciało (ręce - można się pozbyć tzw. pelikanów, punlpcia jak ta lala) najgorszy są pierwsze dwa tygodnie żeby wpaść w rutynę, później na prawdę są rezultaty, jak na nim schudłam 10 kg, bez innych treningów, z diety to tylko wyłączyłam chipsy.
Anka dzisiaj to chyba wyrobisz limit kroków za Nas dwie 👏👏👏👏
Pusshka nie na łatwo, szkoda że się nie uda, ale tak jak pisze szesz lepiej zapłacic niż kombinować i dokładać sobie nerwy.
Pamiętaj że selen można przedawkować bardzo łatwo, a z tego co pamiętam wcinasz namiętnie orzechy brazylijskie 😉
Frutellka ❤️❤️❤️
Ccarolinaa ja bym proponował inny suplement nic miovelia, jest stosunkowo drogi. Pamiętaj aby nie łączyć ziół z stymulacja lekami. Może miesiąc przerwy dobrze zrobi, ja mam dwa miesiące starań z głowy, ale dzieki tymi czuję się jakaś spokojniejsza. Zadbaj o siebie przez ten miesiąc a i owulacja będzie lepszej jakości 🫂
Frutellka , Ccarolinaa, Sofka88 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Pusshka wrote:Tak, ostatnio dużo rzeczy udało mi się sprzedać i to też takich do domu typu taca ozdobna, świeczki. W nurcie minimalizmu
Pusshka lubi tę wiadomość
👩🏼27 👨🏽26
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•Podejrzenie endometriozy
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
Olalee wrote:a propo vinted muszę chyba parę rzeczy wystawić
a Wy Dziewczyny macie tam konto? sprzedajecie coś?
Tak, mam i sporo rzeczy udało się sprzedać, teraz znowu muszę się za to wziąć bo dużo ciuchów leży nieużywanych.👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Pusshka nie na łatwo, szkoda że się nie uda, ale tak jak pisze szesz lepiej zapłacic niż kombinować i dokładać sobie nerwy.
Pamiętaj że selen można przedawkować bardzo łatwo, a z tego co pamiętam wcinasz namiętnie orzechy brazylijskie 😉
-
Olalee wrote:oddaj trochę
tak żartem mówię, ale ja malutkie a
Ja malutkie B 😅 i to push up 😅 a teraz C i to pełne bez push upów 🫣Olalee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Alysa 🫂🫂za biel, chociaż uważam że piłka nadal w grze, a dla mrożonka życzę zdrówka 😉
Aszin gorsza noc ? Oby szybko minęło
Anka orbitrek to super sprawa, ma wiele plusów
1. Ostatnio dowiedziałam się że można na nim idealnie rozwiesić duża pościel.
2. Pomieści mnóstwo rzeczy , bluzy , koszulki, normalny wieszak tego nie udziwgnie.
3. A tak całkiem serio pracuje na nim całe ciało (ręce - można się pozbyć tzw. pelikanów, punlpcia jak ta lala) najgorszy są pierwsze dwa tygodnie żeby wpaść w rutynę, później na prawdę są rezultaty, jak na nim schudłam 10 kg, bez innych treningów, z diety to tylko wyłączyłam chipsy.
Anka dzisiaj to chyba wyrobisz limit kroków za Nas dwie 👏👏👏👏
Pusshka nie na łatwo, szkoda że się nie uda, ale tak jak pisze szesz lepiej zapłacic niż kombinować i dokładać sobie nerwy.
Frutellka ❤️❤️❤️
Ccarolinaa ja bym proponował inny suplement nic miovelia, jest stosunkowo drogi. Pamiętaj aby nie łączyć ziół z stymulacja lekami. Może miesiąc przerwy dobrze zrobi, ja mam dwa miesiące starań z głowy, ale dzieki tymi czuję się jakaś spokojniejsza. Zadbaj o siebie przez ten miesiąc a i owulacja będzie lepszej jakości 🫂
🤣🤣🤣🤣
Podoba mi się punkt 1. i 2. 🤣🤣
Jak to schudłaś 10 kg odrzucając tylko chipsy? 🥹 Ja to popatrze na nie w sklepie i już mam kilogram na plusie 😅Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Boziu dziewczyny tętno mam 127 🫣 siedzę w poczekalni , 4 kobiety przede mną 🫣
-
Ccarolinaa wrote:Eh mam doła
miałam mieć w tym miesiącu cykl stymulowany a możliwe że mąż wyjedzie w niedzielę na 3 tygodnie .. i bez sensu totalnie cokolwiek robić , ale pomyślałam że może wspomóc samej owulację i chce zamówić ten NAC , wiem że było już milion razy o tym , ale najlepiej zamówić ten miovella nac i stosować od 3dnia cyklu do 7 tak? Plus może zamówię te ziółka ojca sroki
Tulę mocno, ale nie smuć się jeszcze, bo wciąż jest dużo czasu i coś może się zmienić 🫂😘Ccarolinaa lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Olalee wrote:a propo vinted muszę chyba parę rzeczy wystawić
a Wy Dziewczyny macie tam konto? sprzedajecie coś?
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualny
-
Anka jak się odchudzałam to jadłam chipsy, po 2 latach obserwacji wiem, że jak chce zjeść ciacho czy coś z brudnej michy to nie jako dodatkowa przekąska tylko zaraz po posiłku👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Anka32 wrote:🤣🤣🤣🤣
Podoba mi się punkt 1. i 2. 🤣🤣
Jak to schudłaś 10 kg odrzucając tylko chipsy? 🥹 Ja to popatrze na nie w sklepie i już mam kilogram na plusie 😅
A tak całkiem serio w planach mam na nowo wystartować z orbitrekiem, a mąż zaplanował nam już trasę na sezon na rowery, nie ukrywam ale chyba chce mnie wykończyć 😉 jak będziesz szukać orbitrek to koło minimum 7kg i elektro magnetyczny 😉👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyMonia• wrote:A ja zawsze chciałam ważyć 7 kg więcej ale za nic nie dało się przytyć 😀
teraz chciałabym 55, udało mi się schudnąć w okresie pandemii do 58, ale teraz przypakowałam z powrotem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2024, 14:15
-
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Anka jak się odchudzałam to jadłam chipsy, po 2 latach obserwacji wiem, że jak chce zjeść ciacho czy coś z brudnej michy to nie jako dodatkowa przekąska tylko zaraz po posiłku👱♀️32👱♂️34
2021 💔