Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zawsze chciałam ważyć 7 kg więcej ale za nic nie dało się przytyć 😀Olalee wrote:zazdroszczę tej wagi, pewnie taka Twoja budowa👩🏼28👨🏽27
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•endometrioza
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - SN na świat przyszła Sara🥰
🔹Starania o drugie dziecko od 1.08.2025☺️
🔹3 cs ❤️
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹Wznowienie starań od 20.12.2025

-
Butterfly23 wrote:Klaudia ale mnie zdziwił Twój suwaczek. Matko to już 11 tydzień 🫣 ale czas leci. Kiedy idziesz na prenatalne?
No leci bardzo szybko 🙈 w pon ide na usg prenatalne, a na krew do pappy dzien pozniej i w srode mam prywatna wizyte u mojego gina. Takze szykuje sie intensywny poczatek przyszlego tygodnia 😁
Myszkaaa20, Pusshka, Butterfly23, Olalee, Małgosiagosia, Paula9463, Sarka94 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Alysa tak sobie pomyślałam, bo przy ph dziewczyny pisały może infekcja, broń boże nie miałam nic złego na myśli.
AnkaAneczka✊️
Olalee też tak zawsze mam, że ostatni dzień miesiąca wydaje się piątkiem
Ultramaryna to córka męża teściowki, nie wiem czy to też się nazywa przyrodnia siostra skoro nie mają z mężem wspólnego żadnego rodzica
Ja gasiłam pożary zdalnie z pracy i powiem Wam, że ani mdłości ani plamienia przez te kilka godzin
Olalee, goska000, Małgosiagosia, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Alysa 🫂🫂za biel, chociaż uważam że piłka nadal w grze, a dla mrożonka życzę zdrówka 😉
Aszin gorsza noc ? Oby szybko minęło
Anka orbitrek to super sprawa, ma wiele plusów
1. Ostatnio dowiedziałam się że można na nim idealnie rozwiesić duża pościel.
2. Pomieści mnóstwo rzeczy , bluzy , koszulki, normalny wieszak tego nie udziwgnie.
3. A tak całkiem serio pracuje na nim całe ciało (ręce - można się pozbyć tzw. pelikanów, punlpcia jak ta lala) najgorszy są pierwsze dwa tygodnie żeby wpaść w rutynę, później na prawdę są rezultaty, jak na nim schudłam 10 kg, bez innych treningów, z diety to tylko wyłączyłam chipsy.
Anka dzisiaj to chyba wyrobisz limit kroków za Nas dwie 👏👏👏👏
Pusshka nie na łatwo, szkoda że się nie uda, ale tak jak pisze szesz lepiej zapłacic niż kombinować i dokładać sobie nerwy.
Pamiętaj że selen można przedawkować bardzo łatwo, a z tego co pamiętam wcinasz namiętnie orzechy brazylijskie 😉
Frutellka ❤️❤️❤️
Ccarolinaa ja bym proponował inny suplement nic miovelia, jest stosunkowo drogi. Pamiętaj aby nie łączyć ziół z stymulacja lekami. Może miesiąc przerwy dobrze zrobi, ja mam dwa miesiące starań z głowy, ale dzieki tymi czuję się jakaś spokojniejsza. Zadbaj o siebie przez ten miesiąc a i owulacja będzie lepszej jakości 🫂
Frutellka , Ccarolinaa, Sofka88 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Mi tak samo, swoje i nawet rzeczy męża sprzedałam 😂Pusshka wrote:Tak, ostatnio dużo rzeczy udało mi się sprzedać i to też takich do domu typu taca ozdobna, świeczki. W nurcie minimalizmu

Pusshka lubi tę wiadomość
👩🏼28👨🏽27
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•endometrioza
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - SN na świat przyszła Sara🥰
🔹Starania o drugie dziecko od 1.08.2025☺️
🔹3 cs ❤️
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹Wznowienie starań od 20.12.2025

-
Olalee wrote:a propo vinted muszę chyba parę rzeczy wystawić
a Wy Dziewczyny macie tam konto? sprzedajecie coś?
Tak, mam i sporo rzeczy udało się sprzedać, teraz znowu muszę się za to wziąć bo dużo ciuchów leży nieużywanych.👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnySłuszna uwaga! Kończą mi się orzechy, więc muszę zdecydować czy orzechy czy suple z selenem kupićEffiii wrote:Pusshka nie na łatwo, szkoda że się nie uda, ale tak jak pisze szesz lepiej zapłacic niż kombinować i dokładać sobie nerwy.
Pamiętaj że selen można przedawkować bardzo łatwo, a z tego co pamiętam wcinasz namiętnie orzechy brazylijskie 😉
-
Olalee wrote:oddaj trochę
tak żartem mówię, ale ja malutkie a 
Ja malutkie B 😅 i to push up 😅 a teraz C i to pełne bez push upów 🫣
Olalee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Alysa 🫂🫂za biel, chociaż uważam że piłka nadal w grze, a dla mrożonka życzę zdrówka 😉
Aszin gorsza noc ? Oby szybko minęło
Anka orbitrek to super sprawa, ma wiele plusów
1. Ostatnio dowiedziałam się że można na nim idealnie rozwiesić duża pościel.
2. Pomieści mnóstwo rzeczy , bluzy , koszulki, normalny wieszak tego nie udziwgnie.
3. A tak całkiem serio pracuje na nim całe ciało (ręce - można się pozbyć tzw. pelikanów, punlpcia jak ta lala) najgorszy są pierwsze dwa tygodnie żeby wpaść w rutynę, później na prawdę są rezultaty, jak na nim schudłam 10 kg, bez innych treningów, z diety to tylko wyłączyłam chipsy.
Anka dzisiaj to chyba wyrobisz limit kroków za Nas dwie 👏👏👏👏
Pusshka nie na łatwo, szkoda że się nie uda, ale tak jak pisze szesz lepiej zapłacic niż kombinować i dokładać sobie nerwy.
Frutellka ❤️❤️❤️
Ccarolinaa ja bym proponował inny suplement nic miovelia, jest stosunkowo drogi. Pamiętaj aby nie łączyć ziół z stymulacja lekami. Może miesiąc przerwy dobrze zrobi, ja mam dwa miesiące starań z głowy, ale dzieki tymi czuję się jakaś spokojniejsza. Zadbaj o siebie przez ten miesiąc a i owulacja będzie lepszej jakości 🫂
🤣🤣🤣🤣
Podoba mi się punkt 1. i 2. 🤣🤣
Jak to schudłaś 10 kg odrzucając tylko chipsy? 🥹 Ja to popatrze na nie w sklepie i już mam kilogram na plusie 😅
Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Boziu dziewczyny tętno mam 127 🫣 siedzę w poczekalni , 4 kobiety przede mną 🫣
-
Może spróbuj z ACC w 3-7dc? Dawka 1800, czyli 3x1 dziennie. Ja w tym cyklu testuję, zobaczymy 🙂Ccarolinaa wrote:Eh mam doła
miałam mieć w tym miesiącu cykl stymulowany a możliwe że mąż wyjedzie w niedzielę na 3 tygodnie .. i bez sensu totalnie cokolwiek robić , ale pomyślałam że może wspomóc samej owulację i chce zamówić ten NAC , wiem że było już milion razy o tym , ale najlepiej zamówić ten miovella nac i stosować od 3dnia cyklu do 7 tak? Plus może zamówię te ziółka ojca sroki 
Tulę mocno, ale nie smuć się jeszcze, bo wciąż jest dużo czasu i coś może się zmienić 🫂😘
Ccarolinaa lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Mam, ale więcej tam wydaję pieniędzy niż sprzedajęOlalee wrote:a propo vinted muszę chyba parę rzeczy wystawić
a Wy Dziewczyny macie tam konto? sprzedajecie coś?
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualny
-
Anka jak się odchudzałam to jadłam chipsy, po 2 latach obserwacji wiem, że jak chce zjeść ciacho czy coś z brudnej michy to nie jako dodatkowa przekąska tylko zaraz po posiłku👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
No wiem aktualnie to mam z nimi taki sam stosunek jak i Ty, czasami kupuje jakby goście mieli przyjechać ... Rzadko kiedy doczekają się te chipsy gości 🤣🤣Anka32 wrote:🤣🤣🤣🤣
Podoba mi się punkt 1. i 2. 🤣🤣
Jak to schudłaś 10 kg odrzucając tylko chipsy? 🥹 Ja to popatrze na nie w sklepie i już mam kilogram na plusie 😅
A tak całkiem serio w planach mam na nowo wystartować z orbitrekiem, a mąż zaplanował nam już trasę na sezon na rowery, nie ukrywam ale chyba chce mnie wykończyć 😉 jak będziesz szukać orbitrek to koło minimum 7kg i elektro magnetyczny 😉👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyjak miałam 25 lat to ważyłam 52 -53 przy wzroście 174 i tez chciałam przytyćMonia• wrote:A ja zawsze chciałam ważyć 7 kg więcej ale za nic nie dało się przytyć 😀
teraz chciałabym 55, udało mi się schudnąć w okresie pandemii do 58, ale teraz przypakowałam z powrotem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2024, 14:15
-
nick nieaktualny
-
Tak, to jest zdrowa zasada 80 na 20 zjedz zdrowo, ale pozwól sobie na przyjemności. Byle te chipsy czy ciacho nie były forma nagrody za zjedzenie brukselki, bo to już trochę może być traktowane jako ED.blador2 wrote:Anka jak się odchudzałam to jadłam chipsy, po 2 latach obserwacji wiem, że jak chce zjeść ciacho czy coś z brudnej michy to nie jako dodatkowa przekąska tylko zaraz po posiłku👱♀️32👱♂️34
2021 💔