Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:16
blador2 lubi tę wiadomość
31 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%
04.2025 - stymulacja Aromek 1x1 👎
05.2025 - stymulacja Aromek 2x1 ...
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Obstawiam dzisiaj po południu pik, akurat tak się składa że w weekend podziałaliśmy, może starczy bo nie chce mi się dzisiaj powtarzać 😅 Marzę o spaniu 🤪
Myszkaaa20, Olalee, goska000, blador2, Pusshka, Megipta, Muuu., ultramaryna_, Sarka94, Paula9463, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Hej dziewczyny.
Ja po acc miałam dużo wcześniej owulację więc dziś 12dpo i moglam testować… oczywiście nawet cienia nie ma.
Strasznej to przeżywam, czuję się okropnie. Zrezygnowana, zdołowana i zalamana. Pokłóciłam z małżem strasznie przez tel bo wiadomo pms i ta biel i powiedziałam mu dużo przykrych słów 😣
Chyba nie byłam gotowa żeby odwiedzić tych znajomych po porodzie i widzieć ten Sielski widok chwilę przez testowaniem bo jakoś boli bardzo 😣
Nastawiam się mocno już na invitro, pod koniec lutego wysyłam M na badania nasienie i jeśli nic nie ruszyło to ja nie mam sił na dalsze starania naturalne… -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny.
Wczoraj mi się przysnęło
Ania tym rozmiarem ubrań to się do końca nie sugeruj, bo rozmiar rozmiarowi nie jest równy
Urocza psinka
Metka kciuki za proga
Gosia kciuki ogromne.
Liyss przytulam za małpę, ale jak miała przyjść to lepiej, że już jest. Powodzenia w nowym cyklu.goska000, Liyss🧚🏻, metkamniedrapie_87 lubią tę wiadomość
-
Napewno nie pójdziemy do bociana na badania nasienia bo powiem wam że robiliśmy dwa razy i z wynikami szliśmy do naszej kliniki niepłodności plus ta konsultacja z Czechami i obydwa miejsca miały taki szok i miny zdziwione bo przy 24 mln plemników w ejakulacie mamy opis „ zbyt mało plemników żeby wykonać morfologię „
Obydwa miejsca powiedizlay że przy tej ilości jak najbardziej da się wykonać ja i nie rozumieją dlaczego taki opis. -
nick nieaktualnySofka88 wrote:Hej dziewczyny.
Ja po acc miałam dużo wcześniej owulację więc dziś 12dpo i moglam testować… oczywiście nawet cienia nie ma.
Strasznej to przeżywam, czuję się okropnie. Zrezygnowana, zdołowana i zalamana. Pokłóciłam z małżem strasznie przez tel bo wiadomo pms i ta biel i powiedziałam mu dużo przykrych słów 😣
Chyba nie byłam gotowa żeby odwiedzić tych znajomych po porodzie i widzieć ten Sielski widok chwilę przez testowaniem bo jakoś boli bardzo 😣
Nastawiam się mocno już na invitro, pod koniec lutego wysyłam M na badania nasienie i jeśli nic nie ruszyło to ja nie mam sił na dalsze starania naturalne…Sofka88 lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Karola jak reakcja w firmie ?? Super szef że tak dbał i wyganiał
Bardzo pozytywna! Właściwie to wyszło w luźnej rozmowie: szef zapytał jak tam ma się moja córeczka, bla, bla, potem dodał "no fajnie, fajnie, tylko teraz przydałoby się rodzeństwo. Macie coś w planach?" i już nie miałam wyjścia - powiedziałam, że właściwie to plan już został wykonany 😂Edithka, Sofka88, Pusshka, blador2, Megipta, Królikkicek, goska000, Muuu., Effiii, ultramaryna_, Sarka94, Małgosiagosia, Wenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrólikkicek dużo przeszłaś, jesteś dzielna. Wczoraj był Dzień Walki z Rakiem i powiem wam Dziewczyny niczego chyba tak się nie boję jak tych okropnych nowotwórów
jeszcze dowiedziałam się o nastolatce, która miała stany podgorączkowe, bóle nóg i teraz prawdopodobnie białaczka - wyniki krwi fatalne, dzwonili z labu, żeby szybko jechać do szpitala.
Słysząc takie wiadomości nie mogę dojść do siebie. Niczego w życiu nie można być pewnym, ciągły strach -
dziewczyny udanego dnia i tygodnia 🔥 witam się z Wami i jednocześnie odmeldowuję do jutra - po pracy idziemy na kolację integracyjną z pracy ✨
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Dzień dobry! Mnie tu teraz było i będzie mniej, bo spędzam czas z rodzinką.
Olalee wrote:Królikkicek dużo przeszłaś, jesteś dzielna. Wczoraj był Dzień Walki z Rakiem i powiem wam Dziewczyny niczego chyba tak się nie boję jak tych okropnych nowotwórówjeszcze dowiedziałam się o nastolatce, która miała stany podgorączkowe, bóle nóg i teraz prawdopodobnie białaczka - wyniki krwi fatalne, dzwonili z labu, żeby szybko jechać do szpitala.
Słysząc takie wiadomości nie mogę dojść do siebie. Niczego w życiu nie można być pewnym, ciągły strach
Wpadłam tu, żeby pogratulować Olaura i życzyć spokojnej, nudnej ciąży. 😍
Wszystkim pozostałym życzę miłego dnia, owocnych starań i lepszych humorów. Podczytuję w wolnej chwili, ale nie dam rady się do wszystkiego odnieść, bo sobie nie zapisywałam. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2024, 09:18
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
Moje zakupy:
https://ibb.co/x5z7BzL
I wielkość NACa z Forest Vitamin:
https://ibb.co/3kn3ftN
(Potwornie to śmierdzi!) 🤮
I mam takie pytanie… od wczoraj mnie to nurtuje (samolotowe przemyślenia), czy któraś z Was, starając się wyłapała u siebie jakieś objawy zagnieżdżania? Chodzi mi o takie oprócz plamień?
Bo w poprzednich ciążach nie byłam staraczką więc nie przywiązywałam do tego Wagi, a teraz skoro tyle wiemy, zastanawia mnie czy którejś z was udało się to 🤨Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2024, 09:26
blador2 lubi tę wiadomość
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba kupię sobie na nowy cykl Prenacaps Ovi i termometr
Olalee, metkamniedrapie_87, Pusshka, Anka32, Butterfly23, Królikkicek, Megipta, goska000, Sarka94, Małgosiagosia, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
❌ od 03.25 walka z infekcjami
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyEdithka wrote:Dzień dobry! Mnie tu teraz było i będzie mniej, bo spędzam czas z rodzinką.
Niestety też się tego potwornie boję nowotworów, szczególnie po tym jak teraz tak nagle mama mi zmarła na raka, a wcześniej nikt w rodzinie nie chorował na raka. 😢
Wpadłam tu, żeby pogratulować Olaura i życzyć spokojnej, nudnej ciąży. 😍
Wszystkim pozostałym życzę miłego dnia, owocnych starań i lepszych humorów. Podczytuję w wolnej chwili, ale nie dam rady się do wszystkiego odnieść, bo sobie nie zapisywałam. 🙈 -
nick nieaktualny
-
Hej. My wczoraj pojechaliśmy do Mandorii pod Łódź.
Fajnie. Pojechaliśmy z kuzynką Męża i jej rodziną. Potem pyszny hamburger i po 20 do domu.
I 40 minut przed auto zaczęło szwankować. I 20 minut sprzęgło padło totalnie. Zadzwoniliśmy po wujka Męża żeby nas doholowal. I dupa bo nasze auto nie ma za co złapać.
I musieliśmy zostawić auto i po 22 w domu.
Więc czeka nas kolejny wydatek.....ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyKasiajasia90 wrote:Hej. My wczoraj pojechaliśmy do Mandorii pod Łódź.
Fajnie. Pojechaliśmy z kuzynką Męża i jej rodziną. Potem pyszny hamburger i po 20 do domu.
I 40 minut przed auto zaczęło szwankować. I 20 minut sprzęgło padło totalnie. Zadzwoniliśmy po wujka Męża żeby nas doholowal. I dupa bo nasze auto nie ma za co złapać.
I musieliśmy zostawić auto i po 22 w domu.
Więc czeka nas kolejny wydatek.....