Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia_23 wrote:To ja jak chodzilam kiedys to musialam trafic na jakas dziwna instruktorke, bo od pierwszej lekcji robilysmy figury do gory nogami 😅🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
bonassola wrote:Ja biorę puerię uno, magnez, do tego co kilka dni dokładam d3, omega 3, neo folic - zostało mi z zapasów staraczkowych. Do tego biorę probiotyk lactinova mama, bo mam problem z infekcjami niestety
no metformax (do końca 1 trymestru) i letrox na tarczyce.
Zostały mi dość duże ilości innych supli (w każdym opakowaniu jakieś 3/4 zawartości), kupiłam w grudniu po wizycie w Poradni Leczenia Endo, zastanawiam się, czy któraś z Was nie chcialaby może odkupić za symboliczną kwotę? Daty ważności mają nawet 2025-2026, ale licząc czas ciąży, karmienia piersią itd to mogę nie zdążyć do nich wrócić i wziąć przed końcem terminu. Szkoda później wyrzucić
NAC - Swanson
Resveratrol - Pharmovit
Cynk - Swanson (tu wyjątkowo mniej niż pół opakowania)
Fertistim - 38 saszetek
FertilMan Plus - 80 tabletek
Turcmeric - Swanson, kurkuma w proszku, nieotwarte opakowanie🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
My na początku robiliśmy cyrkle, chodzenie przy rurze, podstawowe obroty
a z takich typowych figur to była na początku chyba deska i Martini. Vka i inwerty były dopiero później.
Pusshka, kasia97 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Olalee wrote:Klaudia zgadzam się z tym co napisałaś. Też mi serce pęka jak pomyślę, o dzieciach o ich przyszłych rodzinach.
Wlasnie czytam ksiazke psychologiczna i utkwilo mi w glowie jedno zdanie z niej. „Jesli czegos nie zmieniasz, to znaczy, ze to wybierasz.”
@Kasiajasia daj znac po wizycie, trzymam kciuki 🤞🏼ezra lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
Monia• wrote:Oki dzięki 😀 raz biorę raz nie, jakieś 4 miesięce temu wyszłam z anemii i się boję powrotu, dlatego to kupiłam i mi je polecano, na prenatalnych dostaje się ,,niebieskie pudełko” i w nim też jest ten floradix taki mini, przyjaciolka która jest fizjoterapeutą ale ma pełno kursów ukończonych związanych z leczeniem, kosmetykami, ciągle czyta te składy wszystkiego i w ogóle też mi to bardzo poleca🍒 fertistim, cynk
aszin wrote:Pusshka, od sierpnia
już było tak, że zmuszałam się do pójścia na trening, a nie o to w tym wszystkim chodzi. Byłam na etapie, że już rzadko wychodziło coś nowego, może to mnie też zniechęciło 🤪 robiłam już handspringi, shoulder mounty, półflagi 😁
No pewnie, nie ma co się zmuszać - to ma sprawiać frajdę!
@Małgosiagosia, szok - ja na pierwszych zajęciach miałam strażaka czy żabkę 😅aszin lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:My na początku robiliśmy cyrkle, chodzenie przy rurze, podstawowe obroty
a z takich typowych figur to była na początku chyba deska i Martini. Vka i inwerty były dopiero później.
🍒 fertistim, cynk
nick nieaktualny
-
Pusshka wrote:To już naprawdę zaawansowany poziom 🤩 Ja pod koniec września zaczęłam swoją przygodę i cieszę się, że idziemy spokojnym tempem. Miesiąc temu zmieniłam instruktorkę i u niej jeszcze bardziej mi się podoba, bo dużo tlumaczy technicznie.
No pewnie, nie ma co się zmuszać - to ma sprawiać frajdę!
@Małgosiagosia, szok - ja na pierwszych zajęciach miałam strażaka czy żabkę 😅🍒 fertistim, cynk
Małgosiagosia wrote:Przesadziłam jednak z tymi pierwszymi zajęciami. Przypomniałam sobie jak mi się krew lała ze stóp jak uczyliśmy się wchodzenia. V-ka na pewno było na podstawach, ale nie na pierwszych zajęciach. Ale ja to chodziłam z 5 lat temu, wiele już nie pamiętam. 😅
aszin, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Ja przy pierwszych wspinaczkach zawsze nabijałam sobie siniaki na stopach 😆 A teraz juz lecę jak małpeczka - fajnie widzieć taki progres🍒 fertistim, cynk
Małgosiagosia, Pusshka, Anka32, blador2, Olalee, Wenka, Viii, Frutellka , Sofka88, Monia•, Liyss🧚🏻, Nomeolvides, kasia97, goska000, Myszkaaa20, Paula9463, Edithka, Muuu., ultramaryna_, metkamniedrapie_87, Lola93, Sarka94, ezra, Effiii lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:35
aszin lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny