Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygoska000 wrote:Dziewczyny, ja dziś będę z Wami z doskoku z wiadomych przyczyn 😥 Leosiek kiepsko nadal, nie mogę patrzeć jak cierpi i jest taki słaby. Co chwilę ryczę z bezradności...
Papiery zawiozłam, trzeba czekać -
Ciekawe co z Metką 🤔Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:Alysa ja też się wybiorę do kościoła no właśnie dziś przestrzegam postu a moja chrześniaczka ma urodziny i nie wiem czy iść bo tortu nie chcę jeść, ale mogę wypić samą kawkę
Pamiętam jak 6 lat temu na 4. urodziny chrześniaczki mojego męża, on nie mógł być, bo miał ważny egzamin na studiach, więc nie pojechaliśmy. Nadrobiliśmy wizytę kilka dni później, chrześniaczka męża powiedziała do mnie "Ja wiem, że wujek miał ważny egzamin, ale dlaczego Ty ciocia nie przyjechałaś? Też miałaś ważny egzamin?" aż mi się głupio zrobiłoWtedy nie byliśmy małżeństwem, więc wyszłam z założenia, że skoro mąż nie może, to i ja nie pojadę. A dzieci nie patrzą na to w ten sposób.
Kierowniczka przyniosła pączki z okazji walentynek, zawołali mnie, a ja odmówiłam, namawiali, że to taki mały pączek, nic się nie stanie jak zjem - znowu odmówiłam, mówiąc że po 1. mam tą dietę, po 2. mam katar, więc i tak bym nie poczuła, a po 3. dzisiaj ważniejszym dla mnie powodem jest środa popielcowa i to, że poszczę. No to jedna kumpela zrobiła sobie sensację, pytając czy idę dziś do kościoła "bo skoro robię post, to muszę", wypytywała czy chodzę co tydzień i ogólnie patrzy się teraz na mnie jakbym co najmniej świętą była. Zawsze wkurzało mnie takie podejście zerojedynkowe, że osoba wierząca = osoba, która nie może popełniać błędów.Olalee lubi tę wiadomość
-
Olalee wrote:Kochana musisz to przetrzymać, a gorączkę ma? ja tez zawsze bardzo się martwię i najchętniej przejęłabym chorobę dziecka
Od niedzieli nie miał. Wczoraj znów weszła...09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
-
@Pusshka współczuję sytuacji w pracy, dobrze że już niedługo nie będziesz musiała na koleżankę już patrzeć 😅
Mnie to zawsze irytują takie osoby, które bardzo namawiają do czegoś, typu do zjedzenia, czy wypicia. I próbują wciskać swoje argumenty zamiast uszanować decyzję drugiej strony.
Wkurza mnie zawsze moja teściowa na uroczystościach w ich domu jak wszystkim wciska żarcie "zjedz jeszcze, na pewno jesteś głodna", "nałożę Ci", "nie spróbowałaś czegośtam" ehhhh
W minione święta Bożego Narodzenia zrobiła jakiś likier, którym częstowała po Nowym Roku (wtedy już wiedziałam, że jestem w ciąży), udało mi się jakoś wywinąć od picia, to ta zapakowała mi butelkę do domu 🤣 Najlepsze jest to, że ona pamięta takie rzeczy i po tygodniu/dwóch pyta mnie czy próbowałam likieru... powiedziałam, że nie miałam na niego ochoty - skwaszona mina teściowej była nie do podrobienia 😂😂😂Edithka, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
karola_b wrote:@Pusshka współczuję sytuacji w pracy, dobrze że już niedługo nie będziesz musiała na koleżankę już patrzeć 😅
Mnie to zawsze irytują takie osoby, które bardzo namawiają do czegoś, typu do zjedzenia, czy wypicia. I próbują wciskać swoje argumenty zamiast uszanować decyzję drugiej strony.
Wkurza mnie zawsze moja teściowa na uroczystościach w ich domu jak wszystkim wciska żarcie "zjedz jeszcze, na pewno jesteś głodna", "nałożę Ci", "nie spróbowałaś czegośtam" ehhhh
W minione święta Bożego Narodzenia zrobiła jakiś likier, którym częstowała po Nowym Roku (wtedy już wiedziałam, że jestem w ciąży), udało mi się jakoś wywinąć od picia, to ta zapakowała mi butelkę do domu 🤣 Najlepsze jest to, że ona pamięta takie rzeczy i po tygodniu/dwóch pyta mnie czy próbowałam likieru... powiedziałam, że nie miałam na niego ochoty - skwaszona mina teściowej była nie do podrobienia 😂😂😂
O taaak, to też 😅 U teściów też to jest notoryczne, teściowa nauczyła się już mi nie wciskać (innym nadal to robi 😂), ale oczywiście raz zapyta, mimo, że coś stoi na stole i mam do tego dostęp. Za to teść podczas obiadów często komentuje, że tak mało zjadłam, że może wezmę sobie jeszcze to czy tamto. Ja wiem, że to wynika z dobrego serca, no ale... -
Hej, chyba szkoda siedzieć w norce bo się nie wypłacę zgodnie z nowymi zasadami 😂
Kciuki Aszin za betę ciagle o tym myślę!
Dziś rano wstałam i tak serce mi waliło tętno 122.
Wczoraj udana noc 🔥 to i poranek lepszy jak i sen 🤪 chyba jednak melatonina nie jest potrzebna!
Buziaki kochane, już środa a to oznaka, że za rogiem weekend!Pusshka, Olalee, Butterfly23, Sunnysunsun, Edithka, Anka32 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Pusshka sytuacja w pracy żenada, ta "koleżanka" też taka trochę odklejona. Grunt że jeszcze jutro i koniec twojej przygody w tej firmie
Ja w ogóle nie lubię jak ktoś przynosić coś słodkiego do pracy bez okazji, bo właśnie potem krzywo patrzą że odmawiam. No ale nie mam się zamiaru podporządkowywać i dobrze mi z tymPusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyPusshka wrote:Też bym poszła na samą kawę, dla dziecka ważna jest obecność
Pamiętam jak 6 lat temu na 4. urodziny chrześniaczki mojego męża, on nie mógł być, bo miał ważny egzamin na studiach, więc nie pojechaliśmy. Nadrobiliśmy wizytę kilka dni później, chrześniaczka męża powiedziała do mnie "Ja wiem, że wujek miał ważny egzamin, ale dlaczego Ty ciocia nie przyjechałaś? Też miałaś ważny egzamin?" aż mi się głupio zrobiłoWtedy nie byliśmy małżeństwem, więc wyszłam z założenia, że skoro mąż nie może, to i ja nie pojadę. A dzieci nie patrzą na to w ten sposób.
Kierowniczka przyniosła pączki z okazji walentynek, zawołali mnie, a ja odmówiłam, namawiali, że to taki mały pączek, nic się nie stanie jak zjem - znowu odmówiłam, mówiąc że po 1. mam tą dietę, po 2. mam katar, więc i tak bym nie poczuła, a po 3. dzisiaj ważniejszym dla mnie powodem jest środa popielcowa i to, że poszczę. No to jedna kumpela zrobiła sobie sensację, pytając czy idę dziś do kościoła "bo skoro robię post, to muszę", wypytywała czy chodzę co tydzień i ogólnie patrzy się teraz na mnie jakbym co najmniej świętą była. Zawsze wkurzało mnie takie podejście zerojedynkowe, że osoba wierząca = osoba, która nie może popełniać błędów.Pusshka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Pusshka sytuacja w pracy żenada, ta "koleżanka" też taka trochę odklejona. Grunt że jeszcze jutro i koniec twojej przygody w tej firmie
Ja w ogóle nie lubię jak ktoś przynosić coś słodkiego do pracy bez okazji, bo właśnie potem krzywo patrzą że odmawiam. No ale nie mam się zamiaru podporządkowywać i dobrze mi z tymOlalee, Anka32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Aszin już po 11 odświeżaj wyniki 😁Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Puszinku szczerze rozwaliło mnie to co napisałaś. Jakby powiedziałaś czemu nie jesz a ona żąda wytłumaczeń i Cię sprawdza czy faktycznie jesteś wierząca? Ale mnie to rozłożyło na łopatki 🙈 Dobrze, że niedługo do nowej pracy 😁
Pusshka lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Do mnie takie przychodzą pod dom, czasami też lisek 💛
Sunny, dużo zdrowia 💕Sunnysunsun, Zbuntowana, Anka32 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀