Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Astereae, Lamineral
Astereae lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Dzień dobry. 🙂
Ja tragicznie spałam przez katar. Do tego śniły mi się badania, pomiary ciśnienia itd... 😒
Mieliśmy iść na obiad Walentynkowy, ale odwołujemy, bo ja w ogóle apetytu nie mam. Odbijemy sobie może w weekend. 🙂
Ale dostałam prezencik, bukiet róż z Lego. 😄
Ciśnienie rano książkowe. 🙂
@aszin ja z wieczornego sika miałam lepsze kreski niż z porannego. 😛 Czekamy na wyniki 😊Butterfly23, goska000 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Pusshka, blador2, Cerva, Myszkaaa20, karola_b, Butterfly23, Anka32, Ccarolinaa, bonassola, Olalee, Lola93, Małgosiagosia, Paula9463, Edithka, Megipta, Anulek84, Wenka, ezra, metkamniedrapie_87 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
@ezra, wyniki MUCHy miałam jakoś po tygodniu. A co do drożności ja miałam robioną po 6 cyklach naturalnych, gdzie ginekolog odkrył, że nie mam owulek – także ja myślę, że to podstawa i jak najbardziej dobrze jest to wykonać, szczególnie przed stymulacją. Także nie ma co na czekać 😊
@Ccarolinaa, miłego wieczoru! My nie mamy planów na dziś, nie obchodzimy walentynek. Poza tym jestem tak zawalona, że nie czuję, co jem także nawet fajna kolacja odpada 😂
Astereae wrote:Ja tez potwierdzam 🤪 dla zdrowia też jestem w stanie trzymać się zasad.
Anka32 wrote:No cóż, nadrobiny wieczorem 😈
Do mnie dziś dotrze paczka z EasyToys (zamówiłam do pracy, bo przychodzi w neutralnej paczce :>), ale nie popróbujemy, bo nie dość, że ten katar mnie męczy strasznie, to jeszcze @ nie odpuściła. Ale co się odwlecze, to nie uciecze 😉
@aszin, czekam na wyniki ✊🏻
@Megipta, udanego czasu z małżem dziśFounde mmm, zazdro!
Ccarolinaa, Megipta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Astereae wrote:Pusshka tak, dieta jest restrykcyjna, bo bez nabiału, glutenu i cukru. O ile gluten i cukier eliminowałam już od jakiegoś czasu, tak za nabialem tęsknię.
Ja się ostatecznie cieszę, że zrobiłam te pasożyty i je znalazłam. Bo akurat lamblia uszkadza kosmki jelitowe i daje z czasem objawy podobne do celiaki 😒
Bałam się tego procesu, ale póki co przechodzimy go dobrze. Żadnych niepokojących objawów, tfu, tfu, żeby nie zapeszyć 🫣
I jestem mega ciekawa czy coś się zmieni po tym na plus.
Myślę że nie będziesz żałować tego leczeniasłuchałam jakiś czas temu wykładu, na którym lekarz mówiła, że bardzo często po wyleczeniu się z pasożytów jest ciąża niemal od razu
i samopoczucie na pewno się poprawi, w końcu jelita to taki nasz drugi mózg
Pusshka, Astereae, Butterfly23 lubią tę wiadomość
♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
Astereae wrote:Pusshka tak, dieta jest restrykcyjna, bo bez nabiału, glutenu i cukru. O ile gluten i cukier eliminowałam już od jakiegoś czasu, tak za nabialem tęsknię.
Ja się ostatecznie cieszę, że zrobiłam te pasożyty i je znalazłam. Bo akurat lamblia uszkadza kosmki jelitowe i daje z czasem objawy podobne do celiaki 😒
Bałam się tego procesu, ale póki co przechodzimy go dobrze. Żadnych niepokojących objawów, tfu, tfu, żeby nie zapeszyć 🫣
I jestem mega ciekawa czy coś się zmieni po tym na plus.
Bardzo trzymam kciuki, ten trud musi zostać wynagrodzony 🙏
Robiłaś cały pakiet na pasożyty? Ja znalazłam na AllerGen pakiet za 250 zł + zniżka 10% od dietetyczki z insta -
Pusshka wrote:Tak, też najbardziej brakowałoby mi nabiału - ale tak jak pisałyśmy, dla celów zdrowotnych wszystko jest się w stanie przetrwać!
Bardzo trzymam kciuki, ten trud musi zostać wynagrodzony 🙏
Robiłaś cały pakiet na pasożyty? Ja znalazłam na AllerGen pakiet za 250 zł + zniżka 10% od dietetyczki z insta
Kiedyś właśnie tam robiłam i wszystko super 🙂Pusshka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja o 8.30 dostałam telefon z przeszkola,że Młody się uskarża,że go boli za uchem i pani sprawdziła,że ma powiększone węzły chłonne.....
MasakraŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyAj Dziewczyny zawsze jak się dzieje coś ciekawego to mnie nie ma i jeszcze mam dużo pracy dziś...
Aszin te kreski są mega widoczne- będzie super beta
Ezra super z pracą męża
Gosia dużo zdrowia dla Leośka i kciuki za żłobek
Kasia Ty widzę, też pozytywna beta dziś powtórka? gratki
Liyss przytulam Cie mocno, obyś za długo w norce nie siedziała.
Asterae wyczytałam z tymi symbolami, że zmienili rozporządzenie, a przelewałaś już VAT?goska000, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Astereae wrote:Aszin, dziękuję 😊
Zaszalalam i kupilam, ale wzięłam kamień słoneczny. Jego energia teraz najbardziej rezonuje z etapem na jakim jestem.
Ja ogólnie nie wierzę w takie rzeczy, ale jak ostatnio właśnie sobie siedziałam na fotelu i usłyszałam uderzenie kamyczka o podłogę, to w tym momencie naprawdę pomyślałam, że się udało 🙈 i jeszcze po chwili ten ładny prog.blador2, Cerva lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyaszin wrote:Pokaż, która zamówiłaś? 😍
Ja ogólnie nie wierzę w takie rzeczy, ale jak ostatnio właśnie sobie siedziałam na fotelu i usłyszałam uderzenie kamyczka o podłogę, to w tym momencie naprawdę pomyślałam, że się udało 🙈 i jeszcze po chwili ten ładny prog. -
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:Aszin, ale już babcią to akurat bardzo wierzę, że jedna osoba odchodzi druga przychodziStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
aszin wrote:Pokaż, która zamówiłaś? 😍
Ja ogólnie nie wierzę w takie rzeczy, ale jak ostatnio właśnie sobie siedziałam na fotelu i usłyszałam uderzenie kamyczka o podłogę, to w tym momencie naprawdę pomyślałam, że się udało 🙈 i jeszcze po chwili ten ładny prog.
Aszin z jakiej strony zamawiałaś bransoletkę?👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
kasia97 wrote:Aszin z jakiej strony zamawiałaś bransoletkę?
I pamiętajcie dziewczyny o zmianie fryzury 🤪kasia97, metkamniedrapie_87 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji: