Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
30 Września na zakończenie miesiąca sikam na test i liczę na To ,że nie tylko moje dwie kreski będą tu widnieć tylko wszystkich dziewczyn ,które będą jeszcze testować mojego testu jeszcze nie widziałyście(wrzucałam tylko wyniki bety), więc wam pokaże 30
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 11:08
Madziulla, Bobby29, ;oniqa, cookiemonsterka, ZakreconaŻona, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Gratulacje kolejnym testujacym i dwuch kreseczek ja dzis od rana malowalam pokoj pasy !i wyszly jak ta lala jutro moze ppmaluje reszte scian bo dzis juz nie mam sily jakos szybko sie mecze
Brzuch lekko pobolewa jak na okres ale tak maam juz od kilku dni cyce tez nadal bola i dzis cos mnie mdli i co dziwne dla mniento przy sikaniu jak sie podcieram mam mega duzo sluzu takiego jakmkrem doslownie nigdy takmnie mialam jest bialy konsystencji kremu czy to dobry znak ? W czwartek planowana malpa oby jej nie bylo -
Karola myślę że to dobry znak. Trzymam kciuki. PS planujesz testować?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bobby29 wrote:Karola myślę że to dobry znak. Trzymam kciuki. PS planujesz testować?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dawaj teraz ciesz się tym szczęściem , zaufaj mu a będzie dobrze :*ja w to wierzę i nie potrzebuje powtórki Twojej bety, aby wiedzieć ,że będzie wszystko ok
Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny