Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia co ma być to będzie, ja wierzę że będzie dobrze i tego Ci życzę, przecież masz Swojego Anioła który czuwa Nic nie zmienisz odwlekaniem, przynajmniej ja nie lubię żyć w niepewności - ja bym robiła.
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:tak tak namawiajcie mnie na ten biel wizira;)
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Karola też miałam stracha, w czwartek też będę miała.
U mnie cykl na clo+pregnyl+ estrofem. Bez mierzenia tempki. Troszkę mnie tylko sutki bolą. Poza tym nic innego nie czuję.
tak patrze na ten twoj suwaczek i zawsze myślałąm ze testy wychodza iles tam dni po zagnieżdżeniu a na suwaczku jest napisane że dopiero w 4 tyg nastepuje zagnieżdżenie wytłumaczcie mi to bo już głupieje ja dzis jestem dokładnie w 3tyg i 6 dniu -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:n ja tez nic nie robiłam brałam tylko kwas foliowy i witb6 nie sprawdzałąm śluzu za bardzo nie było seksu na chama wszystko tak jakos poszło tyle seksu było co nigdy az jestem w szoku
tak patrze na ten twoj suwaczek i zawsze myślałąm ze testy wychodza iles tam dni po zagnieżdżeniu a na suwaczku jest napisane że dopiero w 4 tyg nastepuje zagnieżdżenie wytłumaczcie mi to bo już głupieje ja dzis jestem dokładnie w 3tyg i 6 dniuKarola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Karola też miałam stracha, w czwartek też będę miała.
U mnie cykl na clo+pregnyl+ estrofem. Bez mierzenia tempki. Troszkę mnie tylko sutki bolą. Poza tym nic innego nie czuję.Mona_M lubi tę wiadomość
-
Ojejku a przed terminem @ czułaś się małpowo czy jakoś inaczej?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyNic kompletnie nie czułam. Będąc szczera to do tej pory niebardzo czuję - cycki czuje jak przed Ridżem i tyle, no i brzuch rośnie. Przez blisko dwa lata szukalam objawów przed @ a jak przyszło co do czego to nie mam ich jeszcze na końcówce 1 trymestru. No ale cierpliwie czekam nawet słynne "ciągnięcia" mnie ominęły, nie wiem co to mdłości, senność, częstomocz i inne opisywane objawy. Normalnie ciąża z zaskoczenia
Ale przez pierwsze minimum 10 cykli starań czułam wszyyystkie objawy przed RidżemMona_M lubi tę wiadomość
-
Ja sie od kilku dni czuje typowo ridżowo. A troche miałam nadzieje na ten cykl (nie wiem skąd, jakieś resztki ) i trochę się już załamuję, ze kolejny raz nic z tego. No trudno, przeżyję jakos♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny