Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:nie no, dla mnie wyznaczanie dni płodnych metodą księżycową jest porównywalnie racjonalne do wróżbity Macieja, tarota i wróżenia z fusów...
ja pozostanę jednak przy obserwacji cyklu a nie nieba
ja tez mam mieszane uczucia co do tego ale zgwalcic meza w tym dniu nie zaszkodzi napewnoSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis juz sluz rozciagliwy test owu wczoraj ze slaba kreska dzis powtorze.serduszka byly i czas dzialac dalej
Malz zabral syna po jaks maszyne a ja siadam do czytania rozporzadzen.bokiem mi wychodzaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w tym cyklu też wiesiołek Ale śluzu i tak mało Ogólnie od tego cyklu z clo jakoś mam z tym problem Ja nie liczę na księżyc, ale za to na weekend 26-28 jadę do Częstochowy Tyle razy już obiecywałam i nigdy nie dotarłam, a dostałam wiele Teraz czas jechać i prosić o potomka
-
Moje drogie a ja mam potwierdzenie Księżycowej teorii. Znajomi z którymi spędziliśmy weekend, kochali się tulko raz bez zabezpieczenia w drugim dniu @. Znam jej dokładną datę urodzenia i wyszło nam że akurat wtedy wypadała jej owulacja księżycowa
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm
https://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php
Demsik lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
ja to rozumiem w ten sposób, ze jeśli ja np urodziłam się 2 dni po nowiu księżyca, to właśnie 2 dni po nowiu mam największe szanse na poczecie...
Marcjanna, z tego co ja sprawdziłam, 1 czerwca '88 to dzień po pełni. czyli MArcjanna, Twój dzień jest jutro czyli bedzie 10 dc... a nuż?
U mnie 2 po nowiu to sobota 3 września... będzie to 17 dc... przy cyklach 32 więc... w sumie sensownie -
sandri_1 wrote:Aja, ja się tak kiedyś skusilam na tiru riru podczas @ i mialam zapalenie cewki moczowej, bo ogólnie mam skłonność. ...
Ojej współczuję... Mi czasem nie komfortowo było, a teraz na urlopie, podrinkowaliśmy i samo poszło;)17.11.17-poronienie całkowite