Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny, potraficie sprowadzić na ziemie Ale pozytywnie oczywiście. Dostosuje sie do waszych wszystkich zaleceń.
Ktoś pytal gdzie lecimy. Lecimy 27. do Turcji. Dobrze sie sklada bo beda dni plodne wtedy
Apropo winka ! Kocham Mogena ! Ktos mowil o podobnym zamienniku, ,dzis szukalam w sklepie, nie moglam sobie przypomnieć. Przypomni ktoś?Bibi1 lubi tę wiadomość
-
Aaaa! Moje ulubione wino Królowało na stołach na moim przyjęciu poślubnym... i od tamtej pory go nie piłam nigdy nie mogłam go znaleźć ani na lotniskach ani u siebie ale narobiłyście smaka!
Sandri, kochana, wypoczywaj na wczasach i ciesz się urlopem, mężem pamiętaj, że szczęście przychodzi do nas w najmniej oczekiwanym momencie a skoro, to mają być wasze ostatnie wakacje tylko we 2 (w co głęboko wierzę) to naprawdę - naciesz się tym
Jeszcze wspomnicie moje słowa... tygodniowy wyjazd z dzieckiem, to jak conajmniej roczny pobyt na łodzi podwodnej - musisz zabrać WSZYSTKO co masz. pomijając "czasy". no bo "czas" kąpieli, "czas" spania
Nie jest gorzej, nie! Jest po prostu inaczejAJA_S lubi tę wiadomość
-
AJA, ja dopóki nie słyszę odgłosów to przetrwam
kurcze, my juz po drugiej pobudce a młoda znów się wierci ale dziś przebił się drugi zębol, moze będzie lżej
SANDRI, hotele raczej mają na wyposażeniu żelazkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 21:41
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:A ciekawe.. w jakim wieku choroba lokomocyjna się ujawnia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Bibi, no ja przy clo strasznie się nastawiałam. Normalnie popadałam już w paranoję Cały dzień myślałam o ciąży
Sandri, udanych wakacji, bawcie się dobrze i odpoczywajcie -
sandri_1 wrote:Dzieki dziewczyny, potraficie sprowadzić na ziemie Ale pozytywnie oczywiście. Dostosuje sie do waszych wszystkich zaleceń.
Ktoś pytal gdzie lecimy. Lecimy 27. do Turcji. Dobrze sie sklada bo beda dni plodne wtedy
Apropo winka ! Kocham Mogena ! Ktos mowil o podobnym zamienniku, ,dzis szukalam w sklepie, nie moglam sobie przypomnieć. Przypomni ktoś?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
sandri_1 wrote:Cos ty, nigdy sie nie spotkalam. Musze poszukac w informacjach o hotelu. W końcu to 5* Wiec powinni mieć. Nigdy wcześniej nie bylismy w 5.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;