X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, potraficie sprowadzić na ziemie :) Ale pozytywnie oczywiście. Dostosuje sie do waszych wszystkich zaleceń.

Ktoś pytal gdzie lecimy. Lecimy 27. do Turcji. Dobrze sie sklada bo beda dni plodne wtedy :)

Apropo winka ! Kocham Mogena ! Ktos mowil o podobnym zamienniku, ,dzis szukalam w sklepie, nie moglam sobie przypomnieć. Przypomni ktoś?

Bibi1 lubi tę wiadomość

w4sqs65ge24sefoo.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa! Moje ulubione wino :) Królowało na stołach na moim przyjęciu poślubnym... i od tamtej pory go nie piłam :( nigdy nie mogłam go znaleźć ani na lotniskach ani u siebie :( ale narobiłyście smaka!

Sandri, kochana, wypoczywaj na wczasach i ciesz się urlopem, mężem :) pamiętaj, że szczęście przychodzi do nas w najmniej oczekiwanym momencie :) a skoro, to mają być wasze ostatnie wakacje tylko we 2 (w co głęboko wierzę) to naprawdę - naciesz się tym :D
    Jeszcze wspomnicie moje słowa... tygodniowy wyjazd z dzieckiem, to jak conajmniej roczny pobyt na łodzi podwodnej - musisz zabrać WSZYSTKO co masz. pomijając "czasy". no bo "czas" kąpieli, "czas" spania :)
    Nie jest gorzej, nie! Jest po prostu inaczej :)

AJA_S lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję! Kochana jesteś! :****

w4sqs65ge24sefoo.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest jeszcze gorzej jak dziedzic ma chorobę lokomocyjną a ty jesteś niestety na to wrażliwa... Taak sytuacja z soboty, wracaliśmy z wycieczki i mała zaczęła wymiotować... yhy ale ja się powstrzymałam ;D

17.11.17-poronienie całkowite
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ciekawe.. w jakim wieku choroba lokomocyjna się ujawnia?

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córcia znajomych ma 18ms ;)

Ja też mam chorobę więc taki odruch mam że jak ktoś wymiotuje to ja zaraz też... A tu podołałam ^^

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja unikam jak ognia dlugich podróży samochodem. Wszedzie gdzie sie da to samolot. Ewentualnie pociąg.

Ejl dziewczyny, szukam od kilku dni żelazka turystycznego, i kurde nie moge znalezc. Tylko na all. Nawet nie ma kto pożyczyć ze znajomych. ..

w4sqs65ge24sefoo.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA, ja dopóki nie słyszę odgłosów to przetrwam :D

kurcze, my juz po drugiej pobudce a młoda znów się wierci :( ale dziś przebił się drugi zębol, moze będzie lżej

SANDRI, hotele raczej mają na wyposażeniu żelazka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 21:41

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos ty, nigdy sie nie spotkalam. Musze poszukac w informacjach o hotelu. W końcu to 5* Wiec powinni mieć. Nigdy wcześniej nie bylismy w 5.

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny gnojek? Dacie radę! Ja jutro mam badania do endo

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    A ciekawe.. w jakim wieku choroba lokomocyjna się ujawnia?
    u nas było w wieku ledwo 2 lat.wycieczka autokarem do wrocławia z pod ostrowa wlpk zakonczyła sie haftem na obrzeżach wrocławia do samego dojazdu do zoo włacznie z parkingiem na miejscu.a niby dzieci do lat 3 nie cierpia na ta chorobe

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Taki ten filmik już stary ale nawet ok, reczywiście bohaterowie jacyś niedorobieni ale takie życie :D

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi, no ja przy clo strasznie się nastawiałam. Normalnie popadałam już w paranoję ;) Cały dzień myślałam o ciąży ;)

Sandri, udanych wakacji, bawcie się dobrze i odpoczywajcie :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Bibi, no ja przy clo strasznie się nastawiałam. Normalnie popadałam już w paranoję ;) Cały dzień myślałam o ciąży ;)

Sandri, udanych wakacji, bawcie się dobrze i odpoczywajcie :)
    Nie warto tak rozmyslać bo potem przychodzi załamanie a to też dobrze na psychikę nie działa....od stresu hormony szaleją a one utrudniają ciązę...i błędne koło

• Agula92 Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!! Jeżeli pozwolicie, to z chęcią się przyłączę do Was :) Niestety sierpień nie był tym szczęśliwym miesiącem i trzeba próbować dalej:) Testować będę prawdopodobnie 18 września :)

• Demsik Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Dzieki dziewczyny, potraficie sprowadzić na ziemie :) Ale pozytywnie oczywiście. Dostosuje sie do waszych wszystkich zaleceń.

Ktoś pytal gdzie lecimy. Lecimy 27. do Turcji. Dobrze sie sklada bo beda dni plodne wtedy :)

Apropo winka ! Kocham Mogena ! Ktos mowil o podobnym zamienniku, ,dzis szukalam w sklepie, nie moglam sobie przypomnieć. Przypomni ktoś?
    Mogen david albo santi :-)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Cos ty, nigdy sie nie spotkalam. Musze poszukac w informacjach o hotelu. W końcu to 5* Wiec powinni mieć. Nigdy wcześniej nie bylismy w 5.
    Zwin ciuszki w rulon nie wkladaj ich do walizki tak jak do szady.w ruloniku sie nie pogniota i zajma duzo mniej miejsca.w hotelu rozwiez sobie te rzeczy ktore ewidentnie najlepiej by wisiały

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • duszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór ! Ja się dołączam , będę testowała 4 września :)

gIM3p1.png
    X9Kyp1.png
    3Fi4p1.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    AJA, ja dopóki nie słyszę odgłosów to przetrwam :D
    Mnie tak odgłosy nie ruszają jak zapach... Brrr...

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurzyłam się...
    Przepiszecie mnie na 18 września?

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ