Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wiem ze najlepiej wieczorem ale ja badam tez rano i od czasu do czasu tez tak wlasnie w dzien ale nie codziennie,a taka sytuacja przydarzyla mi sie pierwszy raz. Dopiero 10 wrzesnia w terminie @.
-
Mamuśka2017, ja wlasnie tez za bardzo sie nie znam umiem odroznic czy wysoko czy nisko, ale czasami mam problem z twardoscia i z otwarciem...w plodne czuje tam jakąś dziurke ale czy ona faktycznie jest otwarta czy jeszcze nie do konca to nigdy nie wiem
-
anusiak5 wrote:ale jaja https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4dc19322d76.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/591617cd4ca3.jpg
Moja droga piękny widoczny cień = krecha jak nic. Niech rośnie i ciemnieje U mnie dzisiaj dwie piękne krechy na owulacyjnym. Wczoraj mam nadzieje, że dziś też się udaZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
KarolaFasola wrote:Mamuśka2017, ja wlasnie tez za bardzo sie nie znam umiem odroznic czy wysoko czy nisko, ale czasami mam problem z twardoscia i z otwarciem...w plodne czuje tam jakąś dziurke ale czy ona faktycznie jest otwarta czy jeszcze nie do konca to nigdy nie wiem
Szyjka w ciągu dnia wędruje, więc nie ma sensu badać jej o różnych porach. Ustal sobie jedną godzinę i nie gmeraj tam zbyt często i dużo. Może to zakłócić objawy śluzu.
-
Qasha, gratulacje !spokojnej i zdrowej ciąży życze
Arwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qasha, jeszcze raz gratuluję Spokojnej i nudnej ciąży i dużo zdrówka dla Was Niech maluszek sobie spokojnie rośnie
Karola, ja największy problem mam z twardością, ale w sumie widzę różnice W kolejnym cyklu zacznę od początku badać szyjkę, to może się czegoś nauczę -
nick nieaktualny
-
Qasha jeszcze raz gratulacje i niech Olunia zdrowo rośnie :*
A u mnie owulki jak narazie brak test owu bladzioch i w tym cyklu akurat się cieszę i mam nadzieje ze do czwartku się nie pojawi bo męża brak -
Witajcie
Powróciłam na forum po długim okresie czasu..
Zaciekawił mnie ten wątek i temat księżycowej owulacji
Mogę poprosić o wyliczenie?
07.11.199211.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "