Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bibi1 wrote:No i jestem znów z Wami
Jednak to@, dzwoniłam do gina i mówił że to przez clo,
ten cykl już bez clo
dziewczyny please obliczcie mi księżycową owulacje na wrzesień i pażdziernik pleaseeeee 19.06.1978
Z góry dziękuję
15.09 i 15.10Bibi1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcjanna wrote:A ja juz w pracy, tez mam dzisiaj trochę nerwa. W ogóle tak mi jest strasznie gorąco że cała mokra jestem. Musiałam włosy spiac. I to mnie tak wkurza!
-
nick nieaktualny
-
Rzeczywiscie piekny suwak.
Ka wlasnie wracam z kolobrzegu do chlopow jutro do domu.milego dnia ja dIs 10dpo temp ok i juz mnie korciDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
ale jaja https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4dc19322d76.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/591617cd4ca3.jpg
an.kie.tyk, VillemoVilo, Pianistka, Marcjanna, farmaceutka77, zFolwarku, Agula92, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sama nie wiem co myslec na zdjeciu test z godziny 13 .niby kreske druga widac.nie mogac uwierzyc ze widzialam 2 kreski przed chwila zrobilam 2 i na nim juz 1 kreska.poczekam do badan na tarczyce to wtedy zdecyduje czy warto robic bete.ale teraz bede miec zagadke co jest grane
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ten cykl jest jakis dziwny.. Wogole ja jastem dziwna a moja szyjka to juz wogole.. Rano jak ja " badalam" byla dosyc nisko i taka srednio twarda a teraz jest rowniez tak srednio wysoko ale jest bardziej twarda a do tego jakos dziwnie wygiela sie w strone kregoslupa, moze nie az tak mocno ale czuje roznice:( bosz... Co sie ze mna dzieje ? pierwszy raz bolal mnie jajnik na owulacje a teraz ta szyjka jeszcze... Nigdy tak nie mialam
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, nic sobie nie wkrecam.. Zreszta chyba takiej rzeczy nie mozna sobie wmowic jak np bolące piersi.no nic, sprawdze jeszcze wieczorem co tam z nią jest... Ale az sie wystraszylam, ze tam nie ma zadnej dziurki ani nic