Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam już psychicznie nastawiona na @ zawsze na dzień zanim się zacznie dostaję plamienia wczoraj nic, dzisiaj jeszcze też nic więc nie zaszkodziło kontrolnie testu machnąć. Biel vizira biła po oczach. Bywa i tak teraz musi szybko @ przyjść taka porządna bo ostatnia na rok czasu
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:ja mam pustynię tylko dzień po owu, a następne dni zalewa mnie kremowo
A ja zalezy czasami sucho, czasami mam wlasnie tez taki kremowy a czasami przed @ mam taki podobny troche do plodnego :p ogolnie ze sluzem u mnie slabo ale na szczescie mozna cos tam "wygrzebac" w dni plodne bo jest wiecej niz normalnie -
Ide bo mam relaksik w salonie . Pani bedzie mi jakies cuda z wlosami robila, zobaczymy co wyjdzie
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Susanna, na koncercie byłaś? jakim? też bym chętnie poszła... ostatnio byłam w marcu 2015 na sabatonie
moje młode padło na drzemkę a ja lecę pod prysznic bo jak wstanie to idziemy na pocztę odebrać paczkę, nowa chusta przyszłazFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:To masz jeszcze parę dni lenistwa Ja to jeszcze półtorej tygodnia do urlopu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:No musimy doczekać, nie ma co ! Ale przykrzy się tak bo życie stoi w miejscu...ileż można gonić za kasą ?