Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja sie komarow nie boje moze nawet cale stadko do mnie wpasc .. Nigdy mnie nie gryzly
-
W ogole nic mnie nie gryzie ... Chyba ze niechcacy scisne to wtedy tak.. Czasami zastanawiam sie czy z moja krwia wszystko ok ale chyba tak bo przy ostatnim badaniu krwi hgb wynosila 15,7
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba wracam do Was kochane
Bardzo dziwne bo dzisiaj tj w 18dc dostałam @ tak myślę że to @ bo krwawienie jest lekkie
Tak więc na wstępie Zakręcona proszę wpisz mnie na 24.09
Pisałam Wam wcześniej że torbiel się zrobiła po clo, nie wiem czy to dlatego ta @ że clo brałam. Jutro zadzwonię do ginka i zapytam o co może kaman. -
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:My badania Meza robilismy w Novum (bez problemu z terminem), ale pod innym katem nie znam tej kliniki. Natomiast na pewno moze warto wybrac sie do naprawde dobrego specjalisty zanim odda sie w rece i na rachunek (!) takiej kliniki. Wiem, ze w Waw swietnym specjalista jest pani dr Ewa Romejko-Wolniewicz. Ja akurat u niej nie bylam ale znam opinie o niej jako o osobie ktora ponoc bardzo pomaga wlasnie w staraniach. Przyjmuje w Gabinety Łucka.
Dziękuję! Ja jestem w miarę przebadana - hormony pod kontrolą, tarczyca była nie teges ale już uregulowane - reszta ok. Monitoring miałam 3 razy w ostatnim roku - losowo, i za każdym razem była owulacja, endometrium tez nie jest złe. zostało mi chyba tylko badanie drożności i może jakieś już specjalistyczne badania, jeżeli okazałoby się że żołnierze Mojego są w dobrej kondycji..
Dlatego teraz kolej na badanie pływaków a później w zależności od wyników będziemy działać dalej.
A czy ta pani dr Ewa to przyjmuje pary i tak kompleksowo podchodzi? nie wiesz może?? Bo ja mam dobrą ginekolog, której ufam i wiem że jest dobrym specjalistą. ale ona powiedziała że więcej nie może mi pomóc, to co mogła zbadała wyjaśniła itd, zaleca wizyty pod kątem leczenia niepłodności w klinice. Oczywiście po badaniu nasienia.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
KarolaFasola wrote:W ogole nic mnie nie gryzie ... Chyba ze niechcacy scisne to wtedy tak.. Czasami zastanawiam sie czy z moja krwia wszystko ok ale chyba tak bo przy ostatnim badaniu krwi hgb wynosila 15,7
dobra hemoglobinka! ja też mam koło 15 zawsze. chociaż tu bez zarzutu :D♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:dobra hemoglobinka! ja też mam koło 15 zawsze. chociaż tu bez zarzutu :D
Dziekuje:) tylko ciekawe czemu nie gryza ;p
Myslicie ze owu byla w sobote czy wczoraj ? Bo dzisiaj znow temp skoczyla do gory. -
Pianistka , wielkimi ale jednak pomału bo tyyyyle czekania i chwil niepewnosci jeszcze przed nami ;p
-
nick nieaktualny
-
Tak, wiem ;] ale to czasami jest silniejsze. Mialo byc bardziej na luzie a wyszlo jak zwykle he ;p
Pianistka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam dzisiaj 7dpo, a wczoraj skakałam na bombę do jeziorka, a zaraz idę biegać. Też się zastanawiam czy pojawi się coś tam w brzuszku ale to wszystko i tak za wcześnie więc nie mam zamiaru się w żaden sposób ograniczać.
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Ale jedno wiem napewno- ze juz po owu, bo taka pustynia tam jest haha
Arwi lubi tę wiadomość