Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPianistko testowałam już w trakcie tygodnia i wychodziły ujemne testy i temperatura spadła na łeb na szyję od 10 dpo. Jak się do jutra nie rozkręci to kontrolnie zrobię jeszcze jeden test, ale myślę, że gnida się rozwinie po wyciecze rowerowej dzisiaj.
-
no tak, seks bądź wysiłek zawsze wzmaga zołzę...
Villemo, mi w cyklu z córką tak cykl poszedł po bandzie i owu była tydzień przed czasem... gdyby nie testy owu które robiłam codziennie z nawyku, to nawet bym nie wiedziała
u mnie dzis 23 dc a owu niby była wczoraj... także też szałowo -
nick nieaktualnyMnie się zawsze wydawało, że owulację mam najpóźniej 10 dc a jaka byłam zdziwiona jak się okazało, że jest 12 dc. Bóle owulacyjne zawsze pojawiały się wcześniej zapowiadając, że coś się dzieje.
Na razie odczuwam tylko lekki dyskomfort w podbrzuszu i na kręgosłupie ale cycki to mam tak fajne, że aż mnie się podobają i mogłyby takie zostać -
A mnie coś temperaturka skoczyć nie chce... Czuję jajniki od wczoraj ale owulki jak nie było tak nie ma a śluz płodny już 3 dzień. Zaczynam się bać, że tym razem spotkał mnie bezowulacyjny...
-
A ja juz po owu i czeka mnie czas swirowania i czekania na @/test. Widze po drugim juz cyklu z ziolami o. Sroki ze owu jest wczesniej niz poprzednio bywala i musze sie do tego przyzwyczaic bo drugi cykl jest to dla mnie zaskoczeniem Ech, zycie... No i teraz poczekamy zobaczmy - wg kalendarza dzien po @ to 12.09... Oby...
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewuszki! Wracam po odpoczynku od owu i od całego tego szału staraniowego. U mnie minie niedługo rok starań.. Próbuję przyzwyczajać się do myśli że być może bez ingerencji medycznej się nei obejdzie. Ale daje mi to mimo wszystko nowe pokłade nadziei! Niedługo wybieramy się na badanie nasienia (Mój się wybiera jak sójka za morze od dwóch miesięcy ale złapię wkońcu 'za bety' i sama zaprowadze ) a później z wizytą do kliniki leczenia niepłodności. Nie mamy jeszcze wybranej.. Czy ktoś poleca jakąś dobrą w Wawie? Taką, w której rzeczywiście kompleksowo podejdą do problemu i jest normalnie z terminami??
Aha, i choć już dawno się nie wpisywałam na liste, to skorzystam że we wrześniu mogę testować aż dwa razy!
Zatem bardzo prosze o wpisanie mnie 3-go oraz 30-go!
Gratuluję falstarterkomZakreconaŻona lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny poradźcie mi...
Robiłam dziś progesteron, bo miałam wizytę u gin
Wynik 40 ng/ml 9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
Więc super, bo pierwszy raz od miesięcy bez dupka albo luteiny.
Dziś mój 18 dc, z obserwacji 4 dpo.
Lekarz upiera się po USG, że owu była w 7 dc.
Można takie wnioski wysnuwać po tylu dniach?? Ten cykl był bez monitu, bo chcemy odpocząć od tego przed kliniką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 16:39