Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaFasola, pytaj ile dusza pragnie jak coś mnie trapi to tez pytam
Po prostu też miewałam bóle o różnym nasileniu. Niektóre naprawdę dały mi w kość i przestraszyły a okazywało się, że wszystko jest w porządku. Dla mnie one też pozostaną pewnie zagadką. Od kiedy nie wsłuchuje się tak we własny organizm czuję się o niebo lepiej
Pamiętam też, że raz gin próbowałam podpytywac skąd one się biorą, bo w dniu badania czulam właśnie dyskomfort i pobolewania. Pokazywała mi na usg, że w pobliżu są min jelita. Jedno o drugie się ociera i czasem odczuwamy różności, a na monitorze wszystko w porządku. .oczywiście dla mnie obraz usg to jakieś "ciapaje" dziwne, pozostaje wierzyć że to plątanina różnych organów, naczynek, żyłek, nerwów i Bóg jeden wie czego jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:25
-
nick nieaktualnya ja sobie dziś napisałam kartkę! URODZĘ CÓRECZKĘ 18 MAJA! włożyła do szafki nocnej i będę czytać ile wlezie termin taki z ostatniej @ a co! wiara czyni cuda
marzymisie, ZakreconaŻona, VillemoVilo, emerald_m, cookiemonsterka, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do bóli owulacyjnych, mam je. Ciągle pobolewa lewa część podbrzusza (w 80% czasu) trwa to ok 4-5 h i tak jakby mi się coś rozlało w środku i drażniło, takie bóle otrzewnowe...no cóż. Każda ma inaczej. Mam to od około roku czasu...
KarolaFasola lubi tę wiadomość
-
Temp skoczyla ! Jeszcze nie tak wysoko jak jest zawsze ale wlasnie mi przewaznie takimi dwoma " schodkami " idzie w gore
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
an.kie.tyk wrote:28-30 dni Podejżewam, że jak dodam kolejne dni to zmieni hehe.
Przeciez nie zawsze owu wystepuje w polowie cyklu ale jak na cykle takiej dlugosci to szybko, tez mysle ze jeszcze sie pozmienia -
nick nieaktualny
-
Liczę na ten cykl aczkolwiek podchodzę z dystansem mię mam objawów żadnych na tą chwilę nie czuję nic został mi tydzień do testowania Ale dobrze czuję się spokojna mam nadzieję że jednak wam nie zepsuje statystyk
SusannaDean, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakręcona, a kiedy testujesz? może @ przyjdzie za rok? kciukam za to
ja z wykresu usunęłam temp bo dziś znowu wstałam o innej porze, po innej liczbie przespanych godzin... więc to bezsens
w każdym bądź razie śluz nadal płodny więc już podziałaliśmy