Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPiękny dzień jeziorko słońce opalenizna jutro powtórka z rozrywki.
Ja nie doszukiwać się objawów, wcale ich nie mam specjalnie. Objawem dla mnie będzie brak miesiączki. Jednak na początku starań tak było, że nawet Bąk był dla mnie objawem ciazowym.KarolaFasola lubi tę wiadomość
-
Marcjanna, oj tak dzisiaj gorąco było ,az za bardzo
Na szczescie bol ustal ale z pol godz bolalo dosyc mocno teraz tylko tak leciutko . mam nadzieje ze to jajo sie wydostalo i spotkalo kolege haha ;p -
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:Marcjanna, oj tak dzisiaj gorąco było ,az za bardzo
Na szczescie bol ustal ale z pol godz bolalo dosyc mocno teraz tylko tak leciutko . mam nadzieje ze to jajo sie wydostalo i spotkalo kolege haha ;p -
Pianistka wrote:
Ostatnio na jakimś forum trafiłam na laskę, której po terminie @ (2 dni) test wyszedł negatywny, ale ona stwierdziła, że na bank jest w ciąży bo już jej się linea negra zrobiła no czego to ludzie nie wymyślą
Ja rozumiem, też bardzo chcę byc w ciąży... ale jesli mam w niej być to bez względu na to ile "objawów" wyszukam...
a nie wkręcać sobie jest łatwiej - przynajmniej rozczarowanie mniej boli
chociaż... to łatwo tak mówić... ciekawe jak będę śpiewać za tydzień
Hihi to jest hit ta linea Myslalam, ze moze te slynne wymioty przed terminem @ to juz przesada ale ta linia to juz naprawde Ach czego to kobieta nie zobaczy jak chce dziecka... Smieszne i smutne zarazem.... i fakt latwo mowic... ech
-
Marcjanna wrote:Nic tylko nad wodę w taki upał. Twoje jajo juz zapewne w towarzystwie, teraz tylko czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 19:43
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Hihi to jest hit ta linea Myslalam, ze moze te slynne wymioty przed terminem @ to juz przesada ale ta linia to juz naprawde Ach czego to kobieta nie zobaczy jak chce dziecka... Smieszne i smutne zarazem.... i fakt latwo mowic... ech
Pianistka lubi tę wiadomość
-
A czy wy macie takie bóle owulacyjne ?Jeżeli tak to jak one u was wyglądają i ile czasu trwają?
-
KarolaFasola ja szczerze mowiac nie wiem czy mam. Srednio mi idzie takie analizowanie siebie i objawow. Czasami cos czuje ale potem zaraz mysle, ze moze to przez to ze cos zjadlam i cos gdzies tam kluje. Chetnie sie tez dowiem bo zawsze mnie zastanawia jak kobiety czuja owu i ten bol.
-
Ale jest mozliwe zeby to trwalo ok pol godz ? Bo juz sama nie wiem...
-
Marcjanna wrote:Zimny kubeł na głowę w postaci @
Lepiej po prostu pozytywnie sie rozczarowac niz widziec linea negra i potem zaraz @. Ale niestety/stety serce kobiety pragnacej dziecka w pustce stara sie szukac znaku nadchodzacego szczescia. A moze czasami to i lepiej miec choc chwile nadzieje i wierzyc i szukac objawow? Sama juz nie wiem naprawde... Ciezkie to jest wszystko tak naprawde.
-
nick nieaktualny
-
ZFolwarku, jezeli to bylo to to czulam taki klujacy bol z prawej strony . Na aoczatku slaby ale pozniej coraz bardziej sie nasilal a pozniej pomalu przechodzil, teraz prawie juz nic nie czuje. Ale wlasnie zastanawia mnie jeszcze ile czasu taki bol owulacyjny moze trwac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 20:10
-
Ja mialam wczoraj pozytywny owu wiec mam nadzieje ze to wlasnie "to"
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
KarolaFasola, czytałam że te bóle mogą trwać chwile albo wrecz przeciwnie. Różnie bywa i nie wiem od czego to zależy.
Pamiętam w jednym cyklu bolało mnie naprawdę mocno. Zastanawiałam się co takiego się "tam"dzieje i już w myślach uruchamiałam projekcje, że pewnie "porządna"owulka.. Okazało się, że to cykl bezowulacyjny.
Dwa razy w czasie domniemanej owulacji miałam tez specyficzne bóle. Pamiętam, że za każdym razem było to wieczorem i raz nawet wzięłam nospe bo bałam się, że nie zasnę. Dyskomfort, kłucie, rozpieranie i ciągnięcie zarazem. Ciężko opisać. Pokrywało się to z zaznaczoną owulacja na wykresie. Póki co nic z tych moich bóli się nie wykluło. Tym razem w czasie domniemanej owulki nie czułam kompletnie nic. Żadnych dolegliwości czy pobolewania.
Nie wiem jak to jest. Ostatnio gadałam z koleżanką, Mówiła ze miała okropny ból prawego jajnika. Okazało się, że owulka była ALE z lewego. Bądź tu człowieku mądry.
Ciało ludzkie to jedna wielka zagadka a ciążunia i tak przyjdzie kiedy zechce nie ma co się wsłuchiwać bo można oszaleć
ZakreconaŻona, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
hej
Ja już jestem w drugiej fazie cyklu, więc pozostało mi czekać na efekty.
Przewidziany termin @ jest na 7 września ale jak coś będę testować 8go. Także proszę wpisać mnie na testowanie 8 wrzesień ... dziękiZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
marzymisie wrote:KarolaFasola, czytałam że te bóle mogą trwać chwile albo wrecz przeciwnie. Różnie bywa i nie wiem od czego to zależy.
Pamiętam w jednym cyklu bolało mnie naprawdę mocno. Zastanawiałam się co takiego się "tam"dzieje i już w myślach uruchamiałam projekcje, że pewnie "porządna"owulka.. Okazało się, że to cykl bezowulacyjny.
Dwa razy w czasie domniemanej owulacji miałam tez specyficzne bóle. Pamiętam, że za każdym razem było to wieczorem i raz nawet wzięłam nospe bo bałam się, że nie zasnę. Dyskomfort, kłucie, rozpieranie i ciągnięcie zarazem. Ciężko opisać. Pokrywało się to z zaznaczoną owulacja na wykresie. Póki co nic z tych moich bóli się nie wykluło. Tym razem w czasie domniemanej owulki nie czułam kompletnie nic. Żadnych dolegliwości czy pobolewania.
Nie wiem jak to jest. Ostatnio gadałam z koleżanką, Mówiła ze miała okropny ból prawego jajnika. Okazało się, że owulka była ALE z lewego. Bądź tu człowieku mądry.
Ciało ludzkie to jedna wielka zagadka a ciążunia i tak przyjdzie kiedy zechce nie ma co się wsłuchiwać bo można oszaleć
Tak, wiem ze jak ma sie udac to sie uda. Ale wlasnie jestem z jednej strony troche zaniepokojona bo nigdy takiego bolu nie mialam mocnego, wiec dlatego pytam. Naszczescie przeszlo, pewnie gdyby to trwalo dluzej to udala bym sie do gina...
W sumie kazdy cykl i kazda z nas jest inna -
Witam się i ja Sierpień spłynął czerwoną falą, więc liczę na wrzesień.
Kochaną matkę wątku proszę o wpisanie mnie na 20 września.marzymisie, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;