Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne poważny spadek libido
Odpowiedz

poważny spadek libido

Oceń ten wątek:
  • inkaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2021, 14:18

01.2018r. -05.2021 histeroskopia x 15
    Zespół Ashermana, adenomioza, endo 3st
    PAI hetero
    IVF
    transfer -> negative
  • Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2020, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo dużo zależy od tego jaki ma się nastrój.... Jeśli nastrój na bara bara nie jest dobry, poza tym jeśli jesteśmy zmęczeni to nic dziwnego, że się nie chce jak się bierze tabletki.
    Ile mozna je brać bez efektów niepożądanych?

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2020, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozeczka wrote:
    No bo dużo zależy od tego jaki ma się nastrój.... Jeśli nastrój na bara bara nie jest dobry, poza tym jeśli jesteśmy zmęczeni to nic dziwnego, że się nie chce jak się bierze tabletki.
    Ile mozna je brać bez efektów niepożądanych?
    Ale pytasz się o tabletki anty czy moze o te na libido?

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2020, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tabletki na libido ;) No te libido therapy, kupiłam sobie, jestem w trakcie pierwszego opakowania i działa na mnie ale zastanawiam sie ile mozna je brać. Bo nie ma żadnej informacji na opakowaniu.

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2020, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle ile potrzebujesz. Jest to ziołowy środek, tak wiec nie powoduje efektów ubocznych tak więc jest to bardzo bezpieczne.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2023, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam. Co pomogło
    ograniczenie stresu
    zmniejszenie pracy
    wybranie się raz na jakiś czas na kawkę i ciastko do restauracji (tak aby spędzić czas we dwoje i tylko we dwoje)
    jak również odrzucenie tabletek anty

Mogę polecić również te zioła:
    https://loremvit.pl/produkt/libido-zmysly-i-sila/

Mają dobry wpływ na libido).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2023, 11:24

• Martis Nowa

Wysłany: 8 marca, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre są też tabletki o nazwie feminam libido. To są jakieś Indiańskie zioła. Na mnie działały już po pierwszym użyciu. Polecam poszukać informacji o tym preparacie. Uszy do góry

• equc Nowa

Wysłany: 13 sierpnia, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto zrobić podstawowe badania morfologia żelazo ferrytyna b12 tsh
    Jak tutaj będzie ok to może hormony prolaktyna, fsh, LH

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ