POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata25 wrote:Dziewczyny pomóżcie bo się chyba załamałam... Odebrałam dziś wyniki badań: progesteron 1,20 w 23dc,Prolaktyna 29,2.. w lab. nie podano mi norm a wizytę mam za 2 tyg..z dzidziusia wtym cyklu też nici... ech..
Ile dni po owu robiłaś badanie? Jak długie masz cykle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:25
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Cytrynka padłam z wrażenia Otwórz firmę kateringową. Jeśli mieszkałabyś w Polsce to byłabym pierwszym klientem
Edit: to nie jest ironia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:25
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Cytrynka_ wrote:U nas to norma. Moj gotuje więcej niz ja, wiec zmuszona jestem (ale nie przeszkadza mi to) do jedzenia kuchni bliskiego wschodu.
Taki kucharz to skarb...ja lubie gotowac ale takie ilosci rzadko...inczej..od swieta lub jak mam wene.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Cytrynka nie mieszka w pl JoHanna .... Menu ...bogate ...bardzo bogate..."Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
JoHanna wrote:Wiem wiem że nie w Polsce... Pisze przecie że gdyby mieszkała... Zajrze na Twój blog, może się czymś zainspiruje i upichcę
Przepraszam ja zle doczytalam...literki sie mieszaja ...starosc nie radosc..
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia, MamoAli jak wrócisz zerknij na mój wpis o wizycie u gina, może Ty coś wymyślisz albo jakiego Bogusława namber tu podeślesz
Cytrynka, pyszności! a to jest bez glutenu i laktozy, nie? aż się zaśliniłam (to po to te śliniaki, JoHanna )staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper bez dodatku zadnych mąk wiec chyba bez glutenu. Co do laktozy to nie wiem czy melasa z granata jej nie ma bo lekko slodki posmak. No i kurczak masala mial cukier w skladzie.
Edit. Ryz jest z garscia makaronu, ale to zawsze mozna ominac lub bezglutenowyn zastapicWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 23:37
Vesper lubi tę wiadomość
-
Rety, może na starość w końcu nauczę się pichcić, bo widzę, że nawet na bezglutenie można sobie dogadzać
jezdem tumokiem kuchennym, ale ze sporą chęcią do czynienia poprawystaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"