POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj śpię! Taki dzien, w koncu mogłam poleżeć do 12 w łożku. ja sie wyparlam na pytonga, zero ochoty, PSM rośnie, za tydzien pewnie @ zawita, brak zgrania totalnie, ;( brak termometru- ciagle zapominam kupic, w ogole depresyjnie dzis zapale w kominku - humor mi sie poprawi, zrobie ciasto chatkę baby jagi i bede zajadać a cukry beda mi sie odkładać w oponce, a co!
-
nick nieaktualnymalika89 wrote:Dziewczynki, a co sądzicie o moich trzech identycznych z rzędu temperaturach?
Równiuteńko 36,80...malika89 lubi tę wiadomość
-
Elza :) wrote:Bar... chyba jeszcze za wcześnie na testowanie:) oby z tego jeszcze powstał powstaniec :***
Według monitoringu dziś ma 13 dpo, a moja faza lutealna ma zazwyczaj 12 dni, więc chyba nie za wcześnie. Na razie nie pozostaje mi nic jak cierpliwie poczekać -
malika89 wrote:Dziewczynki, a co sądzicie o moich trzech identycznych z rzędu temperaturach?
Równiuteńko 36,80...
ja bardzo często miałam kilka dni z rzędu takie same temp....czasem miałam 3 dni np 36,7, póżniej skoczyłona 36,8 i też utrzymywało się 2-3 dni...także to chyba nic nie oznacza.
tym razem mam po raz pierwszy temp co dzień inną, wygląda jak wykres ekg i własnie za moimi starymi temp tęsknięmalika89 lubi tę wiadomość
-
Kurczę, a u mnie 8 dc i śluz płodny już się pojawił. Właściwie od wczoraj jest. Znowu będę go miała przez pół cyklu jak ostatnio. A do owu jeszcze daleko chyba...
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Cytrynka - wow!!!!!!!!!!! Ale danie Gdzie Ty to wszystko mieścisz w swoim brzuszku? A przepraszam, że zapytam, ale jakiej narodowości jest Twój TZ i gdzie mieszkacie? Bo kuchnia oryginalna, trzeba przyznać )))
A właśnie - jak z tą prolaktyną? Nie ma znaczenia, kiedy się oznacza? Bo miałam zakodowane, że 3-5 dc. Dawno już jej nie oznaczałam, a jutro chciałabym machnąć progesteron, betę i tarczycowe, więc mogłaby od razu sprawdzić.
-
Bratek wrote:Cytrynka - wow!!!!!!!!!!! Ale danie Gdzie Ty to wszystko mieścisz w swoim brzuszku? A przepraszam, że zapytam, ale jakiej narodowości jest Twój TZ i gdzie mieszkacie? Bo kuchnia oryginalna, trzeba przyznać )))
A właśnie - jak z tą prolaktyną? Nie ma znaczenia, kiedy się oznacza? Bo miałam zakodowane, że 3-5 dc. Dawno już jej nie oznaczałam, a jutro chciałabym machnąć progesteron, betę i tarczycowe, więc mogłaby od razu sprawdzić.
Moj facet jest Kurdem. A mieszkamy w UK. A w brzuszku mieszcze wszystko bardzo dobrze. I jeszcze dopycham czekoladą zazwyczaj
Pewnie dlatego moj brzuszek jest w ciazy. Spozywczej.
Kuchnia to jak pisalam wyzej. Bliski wschod. Bo oni wszyscy maja bardzo podobne dania.
Najlepsze sa jak dla mnie suszone morele gotowane z uprazona cebulka. Na sniadanko jak znalazl smaczne i super czysci zoladek -
Cytrynka_ wrote:Najlepsze sa jak dla mnie suszone morele gotowane z uprazona cebulka. Na sniadanko jak znalazl smaczne i super czysci zoladek
pepsunieczka lubi tę wiadomość