POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzis bylo bez szykowania...bom ruje miala...ale czekam na moje nev buty...muszkieterki na 11 cm szpili...wtedy zrobie wystep...tak zawny nie maz...zeswiruje..chyba..
emaj, Vesper lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Musik wrote:Dziekuje dziewczyny za tyle odpowiedzi na moje powizytowe gadanie.. jestem teraz na komorce. Nadrobie Was jak wroce do domu.
Ale zastanawia mnie moj wykres ,ovu nie wyznaczylo mi owulacji czy to dlatego ze nie wykupilam pakietu premium? Moze moj wykres konsultowal sie z ginka i ginka nagadala ze Alexis to mnie nie odwiedzila.
Zerknijcie prosze.Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Ja też nie mam wykupionego pakietu premium i mnie ovu wyznaczyło narazie przerywaną... kiedyś czytałam, że ma być 3 wysokie temperatury następujące po sobie ...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
emaj wrote:Jakup powstał z wariacji na temat:) Boszzzz ale to forum ryje banie - kiedyś to imię bardzo mi się podobało Teraz już bym tak dziecka nie nazwała
Cytrynko, proszę Cię bardzo, jak zrobisz sobie kiedyś te morelki to wrzuć zdjęcie
Emaj...banie mamy wszystkie zryte ...jak wiesz same alkoholiczki w mega uzaleznieniu nie dosc ze od alko tak tez od cionrz...
Mnie to cieszy gdyz ,poniewaz zwariowalabym w tej normalnosci.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Martynka30 wrote:Ja też nie mam wykupionego pakietu premium i mnie ovu wyznaczyło narazie przerywaną... kiedyś czytałam, że ma być 3 wysokie temperatury następujące po sobie ...
-
Cytrynka_ wrote:Wyznaczylo przerywana bo nie jest jej pewne. Moze tak zostac nawet do konca cyklu. A przerywana dlatego ze test ujemny masz zapisany.
Cytrynka ja to wiem, tylko napisałam dziewczynom, że mimo iż nie mam wykupionego premium mi ovu wyznaczyło, zresztą byłam na monitoringu w 13dc i owulacji napewno nie byłoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:ja za tomiałam owulację z zaskoczenia, sama nie wierzę w to, że faktycznie była, raczej to hormonalne zawirowanie, kto to widział tak wcześnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:09
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
lu.iza wrote:Dziewczęta, co myślicie o moim wykresie? Bo ja juz sama nie wiem...
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021