POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamita jestes super babka, moze wlasnie powinnas myslec o domu, o projekcie by nie myslec o nie udanych cyklach, a patrzec w przyszlosc. W jednym pokoju bedzie smacznie spal synek lub corka, nie poddawaj sie kochana
Dawno nie pisalam tu. Wczoraj mysle ze byla owulka bo tempki ida w gore. To teraz czekam. Eh mam mieszane uczucia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:emaj wrote:donia 90 masz zakaz nakręcania się!
Poczekaj jeszcze choć do 10 dpo.[/QUOTE
A te plamienie?
I nienakrecaj sie bo nadmierne emocje szkodza. -
Z tego co czytałam, to choćby nawet była to implantacja to na test i tak za wcześnie, bo podobno wykrycie jakiegokolwiek hormonu po implantacji jest możliwe dopiero po 48h, jednak podejrzewam, że będzie on tak niski, że i tak test go nie wykryje, no może badanie krwi, ale też w to wątpię
Donia90 poczekaj kilka dni jak ciąża jest to będzie też za kilka dni bez spiny kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 11:59
-
Ale ja wcale nic nie nakręcam. Napisałam, że "może". Skrót myślowy, możne tak,może nie.
A co do testu 7 dni po owu, to zdecydowanie za wcześnie- fakt. Czasem dopiero w 5-6 tygodniu ciąży pokazuje się pozytywny, więc teoretycznie te 14 dni to minimum.
Teoretycznie, bo sama już dziś zrobiłam, no bo jak można tyle czekać? -
nick nieaktualny