POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynko byla na fotum kiedys trolina z 15 wykresami :p jak ją ktoś wreszcie pocisnie że ściemnia to usunie konto xd
-
aleala wrote:Cytrynko byla na fotum kiedys trolina z 15 wykresami :p jak ją ktoś wreszcie pocisnie że ściemnia to usunie konto xd
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Aaa pierd z kleksem xd
opóźniona, Marta.83, lauda., pepsunieczka, zwei_kresken, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Donia no do...uja pana odrobinę przyzwoitości...
Ja poproszę wampirza, po serii bladziochów (chyba każdemu kiedyś wyjdzie jakiś bladzioch;-PP beta jeden i to tyle w temacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 14:27
Marietta lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Myslalam ze to gorzej wyglada... Wiecie biala bielizna... Czerwona krew... Itp... A to faktycznie jakby pierd z kleksem...
Barbarella ja mam inny niz zazwyczaj teraz... Tylko nie wiem czy jak zrobie zdjecie to na mojej super ultra nowoczesnej podpasce (ma nawet napisane gdzie przod gdzie tyl i ogolnie jakies dziwne sa) bedzie to widac.Barbarella86, lauda., pepsunieczka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Donia no do...uja pana odrobinę przyzwoitości...
Ja poproszę wampirza, po serii bladziochów (chyba każdemu kiedyś wyjdzie jakiś bladzioch;-PP beta jeden i to tyle w temacie.