POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka małpę melduje od wczoraj, goszczę ją z radością
na marginesie lepiej nic nie wysikać niż pieprzonego bladziocha, 4 dni z życiorysu wyjęte, wiec następny miesiąc odpoczynek od ciąży:-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
donia 90 wrote:mamy sie tu wspierac itd a tutaj nawet zero odpowiedzi czy to jest plamienie
lauda., Maczek, kate55, pepsunieczka, Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:mamy sie tu wspierac itd a tutaj nawet zero odpowiedzi czy to jest plamienie
przemogłam się, spojrzałam jeszcze raz okiem eksperta i stwierdzam, tak jest to jakies tam plamienie, bliżej mi nieznane, gdyż kolor majtek "przytłacza" kolor plamienia i za bardzo nie wiem czy jest to plamienie brązowe czy żółte, niemniej nie wyglada mi to na plamienie implantacyjnemissy83 lubi tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Cytrynka małpę melduje od wczoraj, goszczę ją z radością
na marginesie lepiej nic nie wysikać niż pieprzonego bladziocha, 4 dni z życiorysu wyjęte, wiec następny miesiąc odpoczynek od ciąży:-)
Doniu kazda krew z pochwy jest albo plamieniem albo krwawieniem. Krwawienie to na ogol miesiaczka. Plamienia to jednorazowe akcje.
I jak juz dziewczny wspomnialy nie wstawia sie takich zdjec. Bo to nieobyczajne i gorszace.Summerka, emilanka, Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
-
tzn zawsze myślałam, że plamienie implantacyjne jest innego koloru, bardziej koloru różowego czy czerwonego, czyli delikatne krwawienie, ale jeśli się mylę to znaczy, że od kilku dni przechodze implantacje! dziewczęta mam pokazać? ^.- :P
Vesper lubi tę wiadomość
-
Barbarella86 wrote:tzn zawsze myślałam, że plamienie implantacyjne jest innego koloru, bardziej koloru różowego czy czerwonego, czyli delikatne krwawienie, ale jeśli się mylę to znaczy, że od kilku dni przechodze implantacje! dziewczęta mam pokazać? ^.- :P
No ale bawat czerwona krew jak wysycha to jest brazowa wiec nie wiadomo jak to bylo...
Mi sie wydaje ze plamienie powinno byc bardziej skape... I moze faktycznie jak ala pisze to uplawy zabarwione krwia?donia 90 lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:No ale bawat czerwona krew jak wysycha to jest brazowa wiec nie wiadomo jak to bylo...
Mi sie wydaje ze plamienie powinno byc bardziej skape... I moze faktycznie jak ala pisze to uplawy zabarwione krwia?
w sumie tak, ale tak jak mówię, ja nie widzę tu żadnej wyschniętej krwi, po prostu bardziej żółtawe, może beżowe ogromne plamienia, ale tak jak mówisz, są zbyt obfite by nazwać je plamieniami, ala ewidentnie ma racje, to raczej upławy - niestety... -
nick nieaktualnyBarbarella86 wrote:w sumie tak, ale tak jak mówię, ja nie widzę tu żadnej wyschniętej krwi, po prostu bardziej żółtawe, może beżowe ogromne plamienia, ale tak jak mówisz, są zbyt obfite by nazwać je plamieniami, ala ewidentnie ma racje, to raczej upławy - niestety...
To coś złego? -
donia 90 wrote:Wiem właśnie, może to nie to. A ten mój wykres to wygląda obiecująco? Bo temp mi nie spadła jeszcze aż tak żeby to wyglądało na implantacje
Boziu podac chuateczke?