Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
Odpowiedz

POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy

Oceń ten wątek:
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    667160heh.jpg

emaj, aleala, Mona_M, myshka84, marzusiax, opóźniona, pepsunieczka, przyszła mama 2, kattalinna, Vesper lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Tydzień to za długo :) Teoretycznie w poniedziałek najpóźniej powinna @ przyjść. Miejmy nadzieje, że jednak jej nie będzie :)
    To poczekaj do poniedzialku. Jak nic się nie zadzieje to we wtorek beta. Bedzie najwiarygodniej.

• emaj Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 19:11

Karolina_karolina lubi tę wiadomość

• ChudaRuda Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że test przenoszę z 19.11 na 16.11 ( poniedziałek) dziewuchy trzymajcie kciuki:)

aleala, Musik, pepsunieczka lubią tę wiadomość

Gameta , starania od 2012 r.
    Jagna <3

klz9df9h8ryk9xex.png[/url]
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChudaRuda trzymam kciuki

ChudaRuda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleala wrote:
    Angiee ale co sie dziwisz? Widac dałaś swoimi postami do zrozumienia, że coś z Tobą nie halo... Nawracające poronienia to problem którego żaden lekarz ( z wyjątkiem twojego) nie zostawia tak ok. Laboratoria nie popełniają nagminnie błędów a " coś" widziane tylko pod światło nie jest pozytywnym testem ciążowym... Nakręcasz sie co miesiąc i krzywde robisz tylko sobie... Ja mam to w du.pie. forum to nie piaskownica gdzie ktoś kogoś obgaduje, kazdy może tu napisać wszystko. Ty o swojej kolejnej ciąży z ujemną betą, a ja że uważam Cię za trolla. Wolność słowa :)

Pozdrawiam

Ciekawe jakby ktos ciebie obrazil! Sory jak widac nie tylko ja uważam ze Jesteś chamska!

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Ciekawe jakby ktos ciebie obrazil! Sory jak widac nie tylko ja uważam ze Jesteś chamska!

Kazdy jest traktowany tak jak na to zasluguje. Jesli ktos sie nakreca za mocno pomimo glosow rozsadku z naszej strony to w pewnym momencie jest to naprawde smieszne dla nas z tej strony.

Summerka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:

To nie ma sensu ...
    śmieszy mnie to trochę
    zobacz parę sreob wcześniej wszystkie razem ze mną widziały i gratulowaly a teraz???

Wogole to prowadzę wykres od 2 miesięcy nie wiem skąd aleala wzielas te nawracajace poronienia i bagatelizowanie sprawy przez mojego lekarza oraz nagminne błędy laboratorium ?

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    O to jak ktoś się pyta o plamienia? Których takich wcześniej nie ma?!!
    Ty zablysnelas pokazaniem majtek. Nie tym ze o plamienie zapytalas

myshka84, emaj, ChudaRuda, pepsunieczka, lady_pink, Vesper lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...moze Donia wyznaje zasadę, ze nieważne co mówią, byle mówili...a dzięki tej fotce jest znana na całym ovu i na belly tez...

emaj, lauda., Barbarella86, Yousee, myshka84, pepsunieczka, aleala, Bratek, Vesper lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Barbarella86 Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Hmm...moze Donia wyznaje zasadę, ze nieważne co mówią, byle mówili...a dzięki tej fotce jest znana na całym ovu i na belly tez...

To aż tak? :):) No proszę! klucz do sławy :)

Summerka lubi tę wiadomość

9d1f89636fffc3ee6ab44a203dc68eee.png

iv098u693t0qsofz.png
  • opóźniona Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angiee wrote:
    Wogole to prowadzę wykres od 2 miesięcy nie wiem skąd aleala wzielas te nawracajace poronienia i bagatelizowanie sprawy przez mojego lekarza oraz nagminne błędy laboratorium ?
    Bo to wszystko przed Tobą. Za dwa cykle będą nawracające poronienia i błędy laboratorium (jeden już zaliczony). Nie jedna taka tu była.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 18:56

aleala lubi tę wiadomość

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

• Hurija Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny! Albo to ten piątek 13, albo wam hormony szaleją.

Czasem lepiej niektóre rzeczy przemilczeć... :)

Pełna Nadziei, ChudaRuda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to Ty jesteś wróżka ???
    Tak się składa ze odkładam starania na jakiś czas( o czym pisałam wczesniej) alee tak oczywiście za miesiąc będę widzieć dwie kreski :) nie zawiode Was :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo wszystko życzę wam powodzenia
    Ja ze swojej strony kończę tą (jak dla mnie-idiotyczna,niezrozumiala i smieszna) dyskusje. Znajdzie sobie nowego konia ofiarnego.

• Agiix Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Co do testowania... Myślicie ze ujemna beta 11dpo jest już wiarygodna? Wczoraj byłam u ginekologa ze względu na ponad tygodniowe plamienie i kilku dniowe krwawienie. Po wykluczeniu miesiączki wysłał mnie na bhcg które wykonałam dzisiaj-ujemne. W przypadku negatywnego kazał powtórzyć jeszcze w poniedziałek myślicie ze jest sens? To plamienie i krwawienie uznał za plamienie poowulacyjne które może się utrzymywać do rozpoczęcia miesiączki lub może być to zagnieżdżanie się zarodka. Zbadał mnie jajniki ok, zatoka wolna brak torbieli itp okaz zdrowia podobno.

Agiix
  • opóźniona Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagnieżdżenie może być i 12 dnia po owu, więc może kontrolnie zbadaj w poniedziałek.

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do zagnieżdżenia może dojść nawet w 12 dpo. A beta wytwarzana jest po 48 h. Teoretycznie może 11 dniu jeszcze nic nie pokazać

A kilkudniowe plemienia po owu to mogą sugerowqc raczej problemy z progesteronem

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Agiix Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W niedziele powinnam dostać miesiączkę myśle ze jeśli to krwawienie które mam nie zamieni się w normalna miesiączkę to pójdę jeszcze raz... Ale tyle stresu to dzisiaj przeżyłam czekając na wyniki to chyba ostatni raz takie miałam przed wynikami z matur...

Agiix
  • Agiix Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron niby w normie

Agiix
‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ