POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyna bogato ja też lubię zakupy na tym dziale, a wybór jest tak duży, że jak kiedyś poszłam ze swoim narzeczonym kupić coś mojemu chrześniakowi na pierwsze spotkanie z nim to pokłóciliśmy się przy wyborze tej zapinki do smoczka, żeby do ubranka przyczepić
-
Ja od kilku miesięcy używam check&go kupione w rossmanie jakoś mnie jeszcze nie zawiodły solidnie skonstruowane strumieniowe ale można włożyć tez do pojemniczka z moczem czas : 2-5 minut a co spędzicie o testach owulacyjnych facelle tez z rosmanna?Agiix
-
nick nieaktualny
-
Mewka jak sikac bes sensu? Nie ma takiego czegos. Jak sikac to nie wczesniej niz w 11dpo. Inaczej sie nie sika.
Edit
Mamita a co mi tam. Bede kupowac hurtem. Moze jakis rabat dostanę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:55
-
ktosiowa wrote:Niby nie ma Ridża, ale temperatura nie daje złudzeń (i nasze pytongowanie w tym cyklu też), żeby powstał jakiś obywatel w tym cyklu.
Brak Ridża ma swoje plusy, typu brak bólu i innych równie przyjemnych atrakcji... więc się tym delektuję.
Złamałam się i kupiłam patyk w rossmannie .
Ba! złamałam się tak bardzo, że zastanawiam się czy nie naszczać teraz, bo 3 h nie piłam, a szczać mi się chce !