POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
hahhaha od 2 dni mnie nie było a tyle sie dzieje pośmiałam się troszkę ;p No u mnie temperatura dość wysoka, nadal brak @ już tydzień. Czekam ale z cierpliwością, bo nie mam super parcia na dzidziusia i nie wmawiam sobie pozytywnych testów. Jeden miałam z delikatną kreseczką i to tydzień przed @ , lekarz powiedział, że ciązy nie ma więc przyjęłam to do wiadomości tak mówicie o tych co się nakręcają i to jest aż przykre. Strasznie muszą pragnąć dzidziusia, że co msc biegają na betę i robie po 10 testów gdzie na każdym widzą ciąże... chore ale i smutne
-
MalaMaja jeśli @ spoznia sie tydzien a tempki wysoko to może lepiej isc ma bete? Bo albo to ciąża albo cos Ci sie organizm knoci. I trzeba go jakos naprowadzic na prostą.
Co do bety w 11dpo to dziewczyny napisały chyba wszystko. Może jeszcze być ujemna. Bo nawet jeśli zagniezdzenie bylo w 10dpo to dopiero w 12dpo beta zaczyna rosnąć. Wiec lepiej poczekać i w niedzielę lub poniedziałek powtórzyć -
nick nieaktualnykurczę. raptem 2-3 dni nie zaglądam a tu takie rzeczy się wyprawiają. na same czytanie mnie mdli. ja dostałam plamień, w nocy przyjdzie okres to kochana możesz już mi tam wkleić tego niedobrego i złego ale nie proście mnie, bo zdjęć nie będę robić, żeby Was zapytać czy to plamienie implantacyjne czy przed okresowe
opóźniona lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:MalaMaja jeśli @ spoznia sie tydzien a tempki wysoko to może lepiej isc ma bete? Bo albo to ciąża albo cos Ci sie organizm knoci. I trzeba go jakos naprowadzic na prostą.
Co do bety w 11dpo to dziewczyny napisały chyba wszystko. Może jeszcze być ujemna. Bo nawet jeśli zagniezdzenie bylo w 10dpo to dopiero w 12dpo beta zaczyna rosnąć. Wiec lepiej poczekać i w niedzielę lub poniedziałek powtórzyć -
MałaMaja93 wrote:kochana ja grzecznie poczekam widzisz na moim wykresie ze test ciazowy ujemny tak więc kilka dni i najpóźniej środa ginekolog po lute...
No ale zanim po lute to chyba jednak beta? Bo test moze byc jeszcze ujemny. I to sie zdarza. I nikt nie zartuje. -
O zesz k.rwa...no zeby takie oblesnie brudne gacie pokazac...masakra w dupie mam czy to plamienie czy okres o fuuuu....zero intymnosci...dobrze ze jestem po 2 lampkach winiacza bo bym rzygla...dalej niz widziala...
NIE WIERZE to nie kobieta ...oblesne...
Angiee..wyluzuj szelki ...a najlepiej idz w sina dal ...nie mecz ...siebie i nas ..bzdurami...
MORWA....oby do przodu w zdrowiu...
KOBIETY ..weekend...ZDROWKO ...ChudaRuda, aleala, Summerka, Maczek, Kjopa3, lady_pink, Vesper lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello
ale gównoburza a ja w delegacji na szopingu byłam:)
Żon mnie zabrał na sklepy, otworzył sakiewkę i nawet wzrokiem nie przywołał do porządku:)
także odpier...na czekam z winem na Ridża, ale jegomościa przywitam:)
Lauda- boziu-matko założycielko dostało Ci się..jak slepej kurze ziarno:)
Morwo kochana rośnijcie zdrowo:)
O paniach sie nie wypowiem, przez wzgląd na to iż ogólnie jestem dziś poddenerwowana i takie tam...
a no i u mnie 4 dzień plamienia, 4 zagnieżdzenie, czworaczki!!lady_pink, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny