POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieś wrote:Dobrze się czujesz ??! Bo mam wrażenie że jest ci potrzebny dobry specjalista!
A wrażenie takie po czym odnosisz?
Bo jeśli ot tak, tylko - to może Ty się udaj do specjalisty.
Szanuj swoje nerwy.
Trochę humoru i dystansu do siebie i świata jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Btw, wbijanie się w dyskusję tak od czapy, nieprześledziwszy o co chodzi, średnio pozwala na komentowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:53
Mona_M, lady_pink, Summerka, Kjopa3, pepsunieczka, przyszła mama 2, Vesper, Marietta lubią tę wiadomość
-
Morwa, dobrze Cię widzieć odpoczywajcie z bąblem :*
Donia to było niesmaczne...
I raczej to nie implantacjalauda., Vesper lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
lauda. wrote:A wrażenie takie po czym odnosisz?
Bo jeśli ot tak, tylko - to może Ty się udaj do specjalisty.
Szanuj swoje nerwy.
Trochę humoru i dystansu do siebie i świata jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Btw, wbijanie się w dyskusję tak od czapy, nieprześledziwszy o co chodzi, średnio pozwala na komentowanie
Nie potrzebuje od Ciebie żadnej rady a tym bardziej czy mam szanować swoje nerwy czy tez nie.
Wiem co robię i jak mam postępować!!!
W przeciwieństwie do Ciebie!
Wiesz co nie chce mi sie po prostu czasu tracić na Ciebie.
Rozczaruje Cię CZAPLO akurat czytałam i śledzę ten wątek!!!!
A komentować będe bo mi sie nie podoba jak potraktowałaś doniu_90 poprosiła o rade a potraktowałaś ją jakby miałą zaledwie 10 lat. Tu niby jest wsparcie? - to chyba pomyliłaś miejsce. Nabiajanie sie z innych nie świadczy o Tobie nic dobrego!!!
Żegnam !!!
Spokojnej ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlinka nie sikaj i broń Boże nie wrzucaj żadnych zdjęć !!! Powód ? Bo Cię wysmieja obgadaja i zrobią z Ciebie osobę psychicznie chorą osobę która z nudow prowadzi wykres, szuka w Internecie pozytywnych testów w ciazowych i wrzuca je tutaj dziewczynom tak dla jaj A nie zapomniałam wrzuca dlatego ze jest chora psychicznie ... A i zapomniałam co miesiąc jest w ciąży co miesiąc widzi dwie kreski (ale to pewnie też przez swoją chorobę) ....
No coment ..aleala lubi tę wiadomość
-
Angiee ale co sie dziwisz? Widac dałaś swoimi postami do zrozumienia, że coś z Tobą nie halo... Nawracające poronienia to problem którego żaden lekarz ( z wyjątkiem twojego) nie zostawia tak ok. Laboratoria nie popełniają nagminnie błędów a " coś" widziane tylko pod światło nie jest pozytywnym testem ciążowym... Nakręcasz sie co miesiąc i krzywde robisz tylko sobie... Ja mam to w du.pie. forum to nie piaskownica gdzie ktoś kogoś obgaduje, kazdy może tu napisać wszystko. Ty o swojej kolejnej ciąży z ujemną betą, a ja że uważam Cię za trolla. Wolność słowa
Pozdrawiamlauda., Mona_M, lady_pink, myshka84, kate55, opóźniona, pepsunieczka, przyszła mama 2, zwei_kresken, Bratek, Vesper lubią tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:no a Karola, jak u Ciebie?
U mnie dobrze . Juz jestem po drugiej wizycie u ginekologa. Widziałam serduszko. Zrobiłam juz tez badania te podstawowe i teraz leżę i odpoczywam. Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki i kibicuje żebyście niebawem dołączyły . Uda się każdej napewno.
A co do Ciebie Morwa to ciesze się ze się odezwałaś :*. Wiem co przechodzisz bo mój brat tez ma astmę. Dasz rade i będzie juz tylko lepiej. Trzymam kciuki i czekamy na Ciebie na fioletowej :*
A Was dziewczyny czytam na bieżąco i czekam na powstańców i na szmpanskie bąbelki. I wysyłam wirusy :*
ChudaRuda, lauda., Marta.83, opóźniona, Musik, Kjopa3, pepsunieczka, werni, Vesper lubią tę wiadomość