POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka, o tym samym
JoHanna, też do płakania? bo przed chwilą skończyłam Paddingtona i jak małż wyśledzi, że kolejny potencjalnie łzawy oglądam to mi komputer zabierze
edit: dopiero skojarzyłam, że Up to Odlot oj taaaak, cudny kilka minut temu właśnie rozmawiałam z koleżanką i wrzuciłam oba do tego samego worka
przy okazji polecam Mary and MxWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:32
-
czesc dziewczyny..oj musialam nadrobić zaległości.. kilka dni mnie nie było..Ja również piję wino białe i przygotowuję się na nadejście Ridża.. Proponuję toast za nie-zdrowie naszego przyjaciela aby w najbliższych 9 miesiącach Nas nie odwiedzał
-
hello, lasencje chyba mam kłopota:)
Wczoraj Ridź był, dosłownie na pół godziny wpadł na kieliszek wina i zniknął..do dziś moje spektakularne plamienia trwające tydzień...to co mam wrócić do sterego cyklu i zaznaczyć jako plamienie? masakros 17 lat z tym dziadem idę ramię w ramię i tak mnie robi w ciula!
Chyba tak zrobię, bo co? -
A ja potrzebuje chyba postawienia do pionu.
Zatestowałam i wynik oczywiście.... negatywny.
Według ovu okres powinnam dostać 3 dni temu, według mojej normy niby koło 18.11.
Według ovu dziś 14 dzień po owulce. Według mnie 13/14.
No mi teraz smutno i zła jestem, bo nie wiem co jest.
W ogóle jak to natura głupio zrobiła, że nie wiemy od razu same, że jesteśmy w ciąży lub nie i już.
Buuuu ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję Ridża (od wczoraj).
Wczoraj też przewiałam sobie zatoki i umieram od wczoraj... Boli ;(...
Obstawiam, że w nocy miałam gorączkę, bo spociłam się, ale lecę na apap więc nie widać jej....
A w ogóle miałam sen, że byłam w ciąży bopchemicznej (zrobiłam 2 bety i ta druga miała wartość mniejszą niż pierwsza. Była to ciąża bliźniacza, bo (huehue) badania z krwi pokazywały betę dla dwóch płodów osobno! hahaha!
-
To nie taki głupi ten sen. Mi się śniło, że dostałam w prezencie książkę i ją zjadłam ????
Chyba zadzwonię do psychiatry...
Edit: wolę edytować, jeszcze kogoś urażęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 12:08
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021