POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
ktosiowa wrote:Melduję Ridża (od wczoraj).
Wczoraj też przewiałam sobie zatoki i umieram od wczoraj... Boli ;(...
Obstawiam, że w nocy miałam gorączkę, bo spociłam się, ale lecę na apap więc nie widać jej....
A w ogóle miałam sen, że byłam w ciąży bopchemicznej (zrobiłam 2 bety i ta druga miała wartość mniejszą niż pierwsza. Była to ciąża bliźniacza, bo (huehue) badania z krwi pokazywały betę dla dwóch płodów osobno! hahaha!ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Nagrzej sol gruboziarnista w malym rondelku albo mikrofali i przykładaj do zatok przez sciereczke. Tylko tak zeby wygrzac a nie poparzyc.
-
Ja tu swoich stringersow nie wystawie ..spoko..ale mam pewne watpliwosci...@ zaczela sie 30 dwa dni jakby okres potem 4 dni plamienie ...dlugo nie mialam tak...i dzis plamienie...16dc...do czego to podpiac...mam nabrzmiale i bolace cycki ..troche czuje jajory ale tylko troche.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test. Wyszła Dobre widoczna ale słabsza niż testowa kreska. Czy to oznacza pozytywny wynik? Staramy się już jakiś czas, i zdrowi do końca nie jesteśmy... Myślicie że mogę się juz cieszyć? Jutro idę na betę..
Elza :) lubi tę wiadomość
-
Lena pokazuj. Kazda kreska na tesciem ciazowym moze oznaczac pozytyw. Jesli jest tej samej grubosci co testowa i jest na calej dlugosci nawet jasniejsza.
Beta wyjasni wszystko ale mysle ze mozesz sie cieszyc.
Ktosiowa zwykla tez moze byc kamienna najlepiej. Byleby nie ta najdrobniejsza bo sie ze sciereczek wysypuje latwo i wszedzie jest sol.
Peps moze okoloowulacyjne? Moze jednak? A moze sie udalo? -
pepsunieczka wrote:Moze tak,tyle ze odkad zyje 38 lat nigdy tego nie bylo...,zadne przed ani po plamienia..
Zobacze ...co bedzie dalej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 14:45
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Lena002 wrote:
Gratulacje! Test jest pozytywny