POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
emilanka wrote:Zwei ubierz ciepła piżamę to temp skoczy :p
A ja mam dzisiaj w nocy Pytongaaa w domu :p
I będę piła wino
Wczoraj spałam samopas, może to dlatego, że Małż nie dogrzewał. Chociaż wolałabym, żeby to były podchody Lady ACC
Bąbelki są spoko, ale nie jedżą konno -
nick nieaktualny
-
Jestem jestem!
Znowu cień.
Jutro zaopatrzę się w test z apteki. Może te allegrowe zawodzą... Jak dam radę wstać rano przed pracą pojadę na betę, ostatecznie w sobotę.Agiix, Marta.83, Vesper lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dziś mam 8dpo, nie spodziewam się ciąży z owulacji z 11dc...
Jak nigdy - wytrzymuję psychicznie z testami i nie testuję, nie mam ani jednego w domu, kupię moze na poniedziałek, na 12dpo. Mam dość testowania wcześniej i szukania tego cienia... tak, powoli załamuję się tym wszystkim -
nick nieaktualnymalika89 wrote:Ja też bym nie testowała, ale dostałam testy gratis do owulacyjnych leżą w szafce i kuszą
Postanowiłam więcej tego nie robić Jak ma się utrzymać, to się utrzyma, nie zarazdę nic w tak wczesnym etapie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 21:56
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:i to jest prawidłowa postawa dorzuć extra dychę do słoiczka
hehehe a nie na mieszkanieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 22:04
Martynka30 lubi tę wiadomość