POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, że mamy kolejnego powstańca! Ogólnie to pierwszą stroną to się nie popisałyśmy:) mam nadzieję, że w Grudniu odwalimy taki numer z bąblami , że szczeny poopadją
Ja mam dziś kolejny zacny plan, muszę się z ciążą wyrobić do D. 40-stki! uwaga mam 3 podejścia! Jak ja mam to zrobić to nie wiem:)
Z wczorajszego planu nici...pochłonęłam na wieczór tubkę słodkiego mleka , takiego co za dzieciaka się wcinało:) miałam frajdę i bolał mnie język po metalowej końcówce tubki:)...ale poczułam się młodsza o 20 lat:)malika89 lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:No tak, to po co robić owulacyjny zamiast ciążowego? Bo nie ogarniam. I kreska ciemniejsza, ale na owulacyjnym, a nie na ciążowym? Niech mnie ktoś oświeci!
A testy lh czasami potrafia wylapac ciaze przynajmniej tak glosi wiesc gminna -
Cytrynka_ wrote:Ale malika nie pisze ze lh jwst ciemniejszy. Wydaje mi sie ze jej chodzi ze na hcg jest juz blada krecha a nie cien. W porownaniu z wczoraj.
A testy lh czasami potrafia wylapac ciaze przynajmniej tak glosi wiesc gminna
Aaaa, bo ja zrozumiałam, ze porównuje te dwa testy i stad moje zdziwienie
-
Ja nie wiem niestety Też jestem ciekawa
Coś jest nie tak albo z moją głową albo z patykami ;/
Właśnie zauważyłam że wywaliło mi pełno niebieskich żyłek na piersiach i między nimi.
Od wczoraj z ciekawości sprawdzam jak sie ma moja szyjka (co prawda wczesniej jej regularnie nie sprawdzałam ale zlokalizacją problemu nie mam) i zdziwiłam się że musiałam się bardzo natrudzić żeby ją dotknąć ! Mam wrażenie że jest zamknięta i dosyć wysoko (chyba że się nie znam). Śluz lepki...
Czy przed okresem też macie te żyłki na piersiach? -
U mnie jest roznie w jednym cyklu zylki wychodza w innym nie, ale tez nie przypisuje temu ciąży