POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje...6 cm torbiel,lewego jajnika nie widać,w prawym i w macicy nie widac oznak ciąży...
Jutro wynik bety,pro i estr.
Humor kiepski...wiec sie nie rozwijam...
Odmelduje sie jutro...po wizycie...
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Melduje...6 cm torbiel,lewego jajnika nie widać,w prawym i w macicy nie widac oznak ciąży...
Torbiele czasem mogą podwyższać wynik bety.
Mimo wszystko życzę Ci, żeby to nie było nic groźnego i żeby jednak była ciąża.pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
pepsunieczka wrote:Melduje...6 cm torbiel,lewego jajnika nie widać,w prawym i w macicy nie widac oznak ciąży...
Odmelduje sie jutro...po wizycie...pepsunieczka lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Melduje...6 cm torbiel,lewego jajnika nie widać,w prawym i w macicy nie widac oznak ciąży...
powodzenia jutro, nie cierpię tego.pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
A moja koleżanka z innego wątku peps jest w ciąży i torbiela też ma. Także może jeszcze za wcześnie na to aby ta ciążę zobaczyć a torbiel swoją drogą.
Mam nadzieję, że właśnie tak będzie.Marta.83, Maczek, Cytrynka_, pepsunieczka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za ciepłe słowa :*
Kochane jesteście
Zrobiłam też test lh bo od kilku dni znowu zaczęła pojawiać się druga kreska. Hormony lh i hcg są podobne w składzie i często przed pozytywnym testem hcg pojawia się pozytywny test lh.
Jutro i w poniedziałek idę na betę. Pozniej umowie się na wizytę.Marta.83 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Peps, miałam prawie 4cm torbiel w drugiej ciąży, więc jedno nie wyklucza drugiego. Nie piszę tego żeby Cię nakręcać, po prostu czasem organizm potrafi namieszać
Marta.83, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Właśnie nie kumam już nic...pytałam ...torbiel może przekłamać test ciążowy ...ale...skoro ona nic nie widzi znaczy ciąży...to po co wynik bety robiony o 16-tej???...
Test z dziś rana również pozytywny...
Dziekuje za wsparcie...jutro relacja z wyników...i wizyty...
Człowiek sie całe życie uczy.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Peps za wczesnie zeby zobaczyc ciąże, jesli masz torbiel w ciąży to pewnie trzeba ją wyleczyc i szybciutko potwierdzic ciąże betą. Moze byc również tak że ciąży faktycznie nie ma... Uszy do góry i postaraj sie nie nakręcać.
pepsunieczka, Marta.83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny