POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i teraz mam głupio i statystyka zaburzona na powstańcach bo raczej nie wróci na listę po tych msjtach
Drogie Bravo!
temperatura nie chce mi skoczyć. Czy możliwe, że jest tak zmęczona jak ja i nie daje rady skakać tylko mozolnie lezie w górę? -
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:super !
widzicie, nawet pierd z kleksem może byc objawemMarta.83, kattalinna lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Zawsze o tej porze już skoczona była... Gdyby nie to, że widziałam gotowy pęcherzyk i jakieś typowe objawy alexisowe były to bym zaczęła podejrzewać cykl bezowu. Mierzę temp od ponad roku i skok był zawsze. A jak teraz muszę wyliczyć termin na badanie proga to cholera kłody pod nogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:22
-
Melduje....
Wyniki z wczoraj pobranie po 16 tej...
Beta...62.0 mlU/ml
Estradiol 219 pg/ml
Progresteron 5.79 ng/ml
Na usg nie widać ciąży...
Torbel jest...
Luteine dostałam...brać ...chyba ze sie nasili plamienie odstawić bo to znak ze sie nie udało...
Za 7/10 powtorzyc bete i usg...
Beta powinna byc za 3 ale...nie mam jak i gdzie jej zrobic...wiec przyjade i zrobie jesli oczywiście nic sie nie zmieni do tego czasu...
Pozdrawiam
Trzymajcie kciukasy...bo bardzo sie boję...
Jestem realistką i wyluzowałam szelki bo ani sie cieszyć anie płakać...takzwana czarna dupa...
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny