POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala wrote:się szykowałam na zapisanie do wątku ale chyba nie zdążę, tak się patrze na ten mój wykres i zastanawiam co przypomina...
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Witajcie dziewczyny! Czy mogę się do was wprosic o wpisanie na listę testujacych-oczekujacych? Jako wkupne mogę zaśpiewać piesn, wyrecytowac limeryk lub podzielić się domowa wisnioweczka )
Wg obliczeń teoretycznych spodziewał się @ 26-27.11. Testować zamierzam najwcześniej w sobotę 28go.
To mój 4ty cykl starań..
Pozdrawiam i trzymam kciukasy za wszystkie, a tym którym już się udało serdecznie gratuluje!
PS. Trafiła tu z innego wątku zaciekawiona opowieściami o majciochachVesper lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Malika piękna beta moje gratulacje.
Kochane chciałam się Was poradzić... termin miesiaczki powinnam mieć jutro ale jak już wiecie wczoraj moja beta wynosiła 178, dzisiaj zaczęłam lekko plamic na brązowo (nie bójcie się nie będzie zdjęcia ). Nie wiem czy to może oznaczać juz koniec mojego szczęścia... do lekarza idę dopiero we wtorek i sama już nie wiem czy mam czekać na rozwój wydarzeń czy co robić. ..malika89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywnioskuję, że luteiny w domu nie masz?
edit;progesteron masz jednak duży, nie ma żadnego końca, na spokojnie, odpoczywaj i we wtorek się wyjaśnie. Przyrost bety był dobry, progesteron też, wg mnie bez paniki na razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 16:20
Elza :), Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:wnioskuję, że luteiny w domu nie masz?
edit;progesteron masz jednak duży, nie ma żadnego końca, na spokojnie, odpoczywaj i we wtorek się wyjaśnie. Przyrost bety był dobry, progesteron też, wg mnie bez paniki na razie.
Niestety nie mam. Trochę mnie pocieszylas:) i tak się boje bo mam bóle jak na ridza. .. trochę zaczynam żałować że tak szybko testowałam. Tak bym dalej żyła w niepewności i bym była pewna że przychodzi ridz... no cóż mam nadzieje, że będzie dobrze.