POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok to dawka spoko. Bo masz mega niziutki ten progesteron. On teraz jest najważniejszy i tylko od niego zależy praktycznie wszystko. Będzie dobrze. Najważniejsze że się udało. A teraz tylko dużo odpoczynku, jak najwięcej leżeć i brać luteine i będzie dobrze . Pecherzyk ciazowy powinni być zacząć widać około 4tyg i 5 dni od ostatniej miesiączki. Chyba ze owulacja była później.
-
emaj wrote:Ostatnio ktoś tu wrzucał test z gazety "czy jesteś w ciąży" i jednym z wyników było "jesteś trochę w ciąży"
...A no to ja..."trochę jestem"...
Zaciskam uda,spinam pośladki...chyba podświadomi żeby "nie wypadło"...siada mi na banie .....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Cytrynka_ wrote:Peps piekna beta. A moze rano zrob bete? Przed wyjazdem? I wyniki internetowo albo telefonicznie odbierzesz? Albo dzis wieczor?
Tez trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:35
-
nick nieaktualnyPeps, jestes może we Wrocławiu? Jak tak to dam Ci namiar, gdzie robią betę całą dobę 7dni w tygodniu, również w niedzielę, i w niedzielę będzie wynik (ja pojechałam oddac krew o 12 a o 16 miałam wynik) - podgląd przez internet. Zrobiłabyś jutro przed wyjazdem i sprawa byłaby jasna, trzymam kciuki straaaasznie mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:57
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje,
Beta 225,8 mIU/mL
Progesteron 28,37 ng/mL
Dziś jest równo 4 tydz 0 dni. - 29 dc, 13 dpo
Takich wyników to nie miałam nawet po Dupku i zastrzykach
W sierpniu 4 tydz 6 dni mialam bete ledwo 62 i po 6 dniach dobiła do 212 a pozniej juz tylko spadała.
Tadaaaam! Skaczę z radości, že chyba mnie mdliMarta.83, opóźniona, przyszła mama 2, kamika23, Migracja, Elza :), littleladybird, emaj, pepsunieczka, dotik, Mama_Ali, ewelina27, Morwa, Lilou1984, Kjopa3, kattalinna, zwei_kresken, Baronowa_83, JoHanna, bar, ewelinka2210, Złota, Maczek, Vesper lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny