POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:Sikaj na normalnego testa i nie kwękaj, wykres ładny, a testy owulacyjne np. u mnie nie pokazywały ciąży, przestań na nie sikać. Przygotuj ciążowy na środę i czekamy na wynik
Boisz się sikać na testa, a dziecka się mieć nie boisz? Stara krowa jesteś, nie ma się co bać małego papierowego paseczka
Ja mimo dwóch poronień sikam na patyki ochoczo i często
ZWI KRESKEN KWINTESENCJA!!!!! -
Pomorzanka wrote:A reszta zaraz na jakąś chorobę alkoholową zapadnie ;-P
Mówią, że hodują endo nibyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:55
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
A ją grzanca wypilam, przyprawilam tak że aż w język szczypal ) MMM lubię!
Ej no chyba alko nie ma wpływu na tarczycę?
Bo ją jutro na badanie TSH i spolki się wybieram..♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Agata25 wrote:Dzień dobry Wszystkim... Melduję,że ten podstępny Ridż przyszedł...
NIE LUBIE!
Dzień dobry kochane.
Chciałam dzisiaj od rana wkleić Wam piękne wiruski ale.... hmm okazało się, że jednak nie umiem tego zrobić. Mogę Was prosić o jakąś instrukcje wklejania obrazków?
Jeśli chodzi o moją sytuacje, to zaniepokojona sobotnim plamieniem, i bólami poszłam na bete i progesteron wczoraj. Beta 671 więc przyrasta dalej a progesteron 29 (w piątek był 39). Nie wiem czy taki spadek powinien być.
Byłam u lekarza, on niestety nic o spadku nie powiedział. Ale biorąc pod uwagę, że już miałam jedno poronienie przepisał mi dupka.
Tyle jeśli o mnie, za Was cały czas trzymam mocno kciuki:)
i ładnie proszę o instrukcje jak wklejać grafiki do komentarzy
Miłego dzionkamalika89 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny wiecie ci to dziwne ale w 8 dc wskazało ovu .. wiadomo to tak średnio wylicza ( i pewnie trzeba jeszcze popracować nad fasolkiem) ale żeby tak szybko ? no cóż na listopadowe testowanie się nie załapie ale na grudniowe i owszem i ciekawe czy będę miała na święta prezent