POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Podczytuje was od jakiegoś czasu to nasz 14 cykl starań i sie bardzo łudziłam,że w końcu się udało, a tu od wczoraj ból podbrzusza jak na @ choć zawsze mnie zaczynał boleć dopiero jak przyszła @, a ta powinna być jutro.
Musiałam się trochę wyżalić
Gratuluję dziewczyny a za resztę i za siebie trzymam kciuki
-
Elza,
Piszemy sobie tekst, i gdy chcemy umieścić bezpośrednio w nim nasze umieszczone wcześniej w internecie zdjęcie piszemy coś takiego:
Rzecz jasna, w miejscu, gdzie widnieje napis 'adres obrazka' wpisujemy adres odnośnika.
Adres musi być pełny, czyli powinien zaczynać się od 'http://' i kończyć na '.img' lub '.gif'
Cała filozofia polega więc na ujęciu adresu internetowego obrazka w znaczniki:
- na końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 08:46
Elza :) lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Z ciekawostek (czyli zapisy z dziennika zombie ):
temperatura po przebudzeniu się o godz. 5: 36,01
temperatura po prysznicu i pokręceniu się po mieszkaniu, około godz. 5:45: 35,87
Wariactwo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 09:02
-
Musik wrote:A taki chlebus mozna upiec w zwyklym piekarniku? Od dawna zabieram sie do wypiekow chleba ale jakos niepotrafie.
Kattalinna masz pod reka przepis i instrukcje?
zakwas robiłam też zgodnie z wyznacznikiem z tego bloga.
piekarnik mam zwykły gazowy, bez termoobiegów nawet czy innych bajerów. chleb wychodzi taki, że jak ktoś go je i się dowiaduje, że nie ze sklepu to jest w szoku kiedyś dostałam automat do chleba na gwiazdkę i to był najbardziej nietrafiony prezent w życiu. do mnie nie przemówił pewnie dlatego, że głównie najlepiej się nadaje na jasne pieczywo na drożdżach. przy innym trzeba kombinować to ja już wolę mój piekarnik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 09:17
-
Musik wrote:Monitoring mam miec w 12 dc.
Biore clo od 3 do 7 dc. Dzis pierwszy dzien z clo.
Cykle mam 30-33dni.
Ovu zazwyczaj kolo 17-19dc.
Dawka 1 tab na dobe.
Edit:
Czemu mam przepisane clo? Bo pecherzyk rosnie wolno i peka kolo 1.7cm. -
malika89 wrote:Elza,
Piszemy sobie tekst, i gdy chcemy umieścić bezpośrednio w nim nasze umieszczone wcześniej w internecie zdjęcie piszemy coś takiego:
Rzecz jasna, w miejscu, gdzie widnieje napis 'adres obrazka' wpisujemy adres odnośnika.
Adres musi być pełny, czyli powinien zaczynać się od 'http://' i kończyć na '.img' lub '.gif'
Cała filozofia polega więc na ujęciu adresu internetowego obrazka w znaczniki:
- na końcu
Dziękuję bardzo
-
Ha! Moja temperatura w końcu trafiła na właściwy poziom z tej okazji of postawiło mi czerwoną krechę, która nawet pokrywa się o dziwo z moim poglądem na ten temat
A tak w ogóle pozdrawiam Was z poczekalni, zaraz będę podglądać tarczycę
Edit: no i dojrzałam. Kilka guzków, jeden ponad 2 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 11:49