POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinka tonkiedy robisz test?Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
hello laseczki- ciężaróweczki:)
U mnie też już objawy sie pokazują, ale czemu to się dziwić, toż to za kilka dni będzie 2 tydzień cionszy!!
oj biedne my nieszczęśliwe...dobrze, ze mój D. dziś wraca:) będę miała sie z kim upajać wieczorową porąVesper lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:z tego wszystkie zamówiłam sobie na drugie śniadanie drożdżówkę jagodziankę z bitą śmietaną i camemberta
kate55 - dzięki za dobre słowa :-*
ewelinka2210 - byłoby cudnie Chociaż chyba ciężko w 10 dni uhodować tak wielgachny pęcherzyk, zwłaszcza, że mój organizm zwykle późno próbuje podejść do ovulki?
Trzymam kciuki za testewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:W pierwszym odruchu przeczytałam o drożdżówce z bitą śmietaną I camembertem
kate55 - dzięki za dobre słowa :-*
ewelinka2210 - byłoby cudnie Chociaż chyba ciężko w 10 dni uhodować tak wielgachny pęcherzyk, zwłaszcza, że mój organizm zwykle późno próbuje podejść do ovulki?
Trzymam kciuki za testBratek lubi tę wiadomość
-
Hmmm. Ja też biorę Progesteron - i to w zeszłym cyklu przyjmowałam sporą dawkę (2x100, dopochwowo)... Owulki niby mam nieco późne - organizm zwykle próbuje podejść do owulki w okolicy 16/18 dc (przy cyklach 28-30dni).
Cholercia.... Dlatego choć wiem, że pójdzie na tu w ciul kasy, zaczynam dojrzewać do tego, że jeśli obecna lekarka nie zdecyduje się na porządny monitoring, poszukam - chyba tym razem po prostu w klinice leczenia niepłodności (tylko pytanie o jakiegoś zaufanego lekarza...).Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:59
-
Ja dziś też drugi dzień bez słodyczy Może się uda Już kiedyś udało mi się nie jeść słodyczy prawie przez rok
Bratek lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate55 ...podziwiam...ja bez slodyczy nie funkcjonuje...moj nalog...ale umiem ograniczyc ...i wlasnie musze sobie zamek zrobic...a no i odstawic pepsi....znaczy ogolnie trza mniej zrec bom cos pulchniejsza...haha..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Kurrrrrrrde, no..... Lekarka nie odpisuje, pewnie nadal na urlopie.
Tylko, że z racji 11dc "dość" zasadne wydaje się pytanie - brać Pregnyl w tym cyklu czy nie????????
Ktoś, coś? Niby mógłby na Pregnylu pęknąć ten duży (więc to dobrze, bo się go pozbędę), albo z drugiej strony - jeszcze bardziej urośnie - i wtedy będzie już naprawdę za duży.
Wrrrrrrrr, bądź tu człowieku mądry (((((
Peps... witam w klubie Ja całe życie walczę z chcicą na słodycze. Nawet, jak wygrywam.... to co jakiś czas wraca ;/ (m.in. przed @ ).Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:04
-
Bratku...Co do pregnylu ja dostalam w 9 dc...wiec moze wez...tylko nie wiem jak zadziala na tego olbrzyma ...buuu
Przed @ to ja pozeram wszystkooo...czekolada,sledzik,ciastko,bigos-o takie menu wtedy ciekawe mam ....znaczy tryb aktualny bo chyba @ nadchodzi...buuu
Bratek lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Kate55 ...podziwiam...ja bez slodyczy nie funkcjonuje...moj nalog...ale umiem ograniczyc ...i wlasnie musze sobie zamek zrobic...a no i odstawic pepsi....znaczy ogolnie trza mniej zrec bom cos pulchniejsza...haha
Bratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc