POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:kurcze, Cytrynka, emaj przykro mi bardzo liczyłam na Wasze plusy... :*
edit:
na pociechę przepis na coś słodkiego
puszka czerwonej fasoli w zalewie,
3 jajka,
4 łyżki kakao,
3 łyżki oleju(można dodać z 5 łyżek, wtedy ciasto jest bardziej wilgotne),
½ szkl. cukru (ja zamieniam na stewię lub ksylitol, zależy co mam na stanie)
cukier waniliowy (odpuszczam, dodaję aromat migdałowy)
Fasolę odsączyć, i zmiksować (zblendować), jajka ubić dodać cukier, cukier waniliowy, olej, kakao i na końcu fasolę.
Można dodać np. orzechy, kawałki gorzkiej czekolady, rodzynki, żurawinę itp.
Wychodzi „keksówka” – piec ok. 45 min w temp. 180st.
po upieczeniu można udekorować polewą czekoladową. rewelacyjnie smakuje z bitą śmietaną zwłaszcza gdy jest jeszcze ciepłe
No i co zrobilas? Teraz będę musiała kupic keksowke... Ehhh jakbym malo tego miala... -
Cytrynka, emaj przykro, że się nie udało.
Ja ciągle mam nadzieję, że uda mi się zatestować jutro rano. Tylko dzisiaj tak jakby mnie głowa pobolewała - może z niewyspania. Oby to nie był początek migreny, bo wtedy koniec cyklu pewny.
U mnie dziś bułeczki cynamonowe, własnie ciasto drożdzowe rośnie.Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
Musik ja mam to samo już od dwóch dni...Bańka mi pęka! Wszystko się zaczeło, gdy zaczeli krzyczeć o tragicznym stanie powietrza w Krakowie ;/ eh jak ja nie znosze już tego miasta. Gdybym mogła wyprowadziłabym się jeszcze dziś
A ja dziś rano poczułam lekkie ukłucie lewego jajnika xD Oby to była owu, bo działamy już od kilku dni
Faktycznie dzisiaj nie widzę wieści o dwóch kreseczkach Może jutro będzie lepiej i się tutaj zazieleni
-
Dziewczyny, moje mądre główki nie mogę znaleźć jaką czułość ma ten test ciążowy pink eko, muszę jakieś kupić bo patyk na stanie zawsze musi być! zwłaszcza, że w tym cyklu @ nie przyjdzie jeszcze się nie zapisałam na testowanie, ale siedzę po cichutku i wyczekuję odpowiedniego momentu
-
lu.iza wrote:Dziewczyny, moje mądre główki nie mogę znaleźć jaką czułość ma ten test ciążowy pink eko, muszę jakieś kupić bo patyk na stanie zawsze musi być! zwłaszcza, że w tym cyklu @ nie przyjdzie jeszcze się nie zapisałam na testowanie, ale siedzę po cichutku i wyczekuję odpowiedniego momentu
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka, Emaj, przykro mi...
mama Ali, ja bym się wybrała na przegląd...
dziś odebrałam wynik AMH, ale nie wiem, jak go interpretować
smog w krakowie okropny, wszystkim makówki odpadają, a mój organizm reaguje nań nieposkromioną sennością. jak dobrze, że wyprowadzka w perspektywie! idę kuchnię ogarnąć i skończyć obiad, bo po południu lecę jeszcze do roboty.
Humorów dobrych życzę, trzymcie sie !
kamika23 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"