POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka a teraz brałas dupka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 09:43
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
bar wrote:Powtórną betę można wykonać dla sprawdzenia przyrostu po 48 lub 72 godzinach. Niedziela i środa będzie ok. Tak jak napisała Cytrynka, możesz sobie później sprawdzić przyrost w kalkulatorze.
Edit: Reni555, trzymam kciuki, oby ten cykl okazał się szczęśliwy
Dziękuję za odpowiedź
Pójdę w niedziele i środę, mam nadzieję że wyniki będą w porządku.
-
kurde dziewczyny przykro mi:( naprawdę, szczerze...coraz gorzej znoszę każdą wiadomość, ze znów się nie udało...
upiekę chyba jutro tego murzynka waszego na poprawę nastroju, generalnie ciast nie piekę i wychodzą mi dziadowskie, tylko torty robię wyśmienite, skromnie mówiąc:) ale poświęcę się..
mój wykres wygląda jak wygiąg z ekg...D. mówił ostatnio, żebyśmy wskoczyli w nasze zakurzone stroje i deski i skoczyli w góry na sylwka, chyba właśnie mój wykres to przepowiednia, góry doliny, sylwek na stoku:PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 10:27
-
Emaj szkoda
Coś dzisiejszy dzień nie sprzyja sikającym...
przyszła mama 2 a jeżeli każdy spadek temp. to zagnieżdżenie? toż to trojaczki będą jak nic Dodatkowo twoi Powstańcy są bardzo szybcy, zaczynają już od pierwszego dnia po owulacji A tak na serio to powodzenia życzęmikaa85 lubi tę wiadomość
-
Reni555 wrote:cześć dziewczyny
testowałam 2 listopada bete i niestety się nie udało
będę testować ostatniego listopada
a więc zostaję z Wami listopadowymi staraczkami
dziś pierwszy zastrzyk stymulacyjny
o, będę miała towarzystwo do powtórki Reni, ja mimo wcześniejszej podłamki teraz jestem gotowa na kolejne starcie
-
kurcze, Cytrynka, emaj przykro mi bardzo liczyłam na Wasze plusy... :*
edit:
na pociechę przepis na coś słodkiego
puszka czerwonej fasoli w zalewie,
3 jajka,
4 łyżki kakao,
3 łyżki oleju(można dodać z 5 łyżek, wtedy ciasto jest bardziej wilgotne),
½ szkl. cukru (ja zamieniam na stewię lub ksylitol, zależy co mam na stanie)
cukier waniliowy (odpuszczam, dodaję aromat migdałowy)
Fasolę odsączyć, i zmiksować (zblendować), jajka ubić dodać cukier, cukier waniliowy, olej, kakao i na końcu fasolę.
Można dodać np. orzechy, kawałki gorzkiej czekolady, rodzynki, żurawinę itp.
Wychodzi „keksówka” – piec ok. 45 min w temp. 180st.
po upieczeniu można udekorować polewą czekoladową. rewelacyjnie smakuje z bitą śmietaną zwłaszcza gdy jest jeszcze ciepłeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 10:46
lu.iza, Bratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrogie Bravo / czyt. liczę na poradę/
Od kilku dni bolą mnie jajcory. Wczoraj juz bardzo mocno. Dzis rano myslałam ze przeszło, ale teraz znów bolą. Ten ból trwa juz trochę i się martwie.
I teraz kluczowe pytanie / za chwilkę/- jakiś czas temu dwa razy zrobiły mi sie torbiele, wtedy tez w jednym przypadku towarzyszył temu ból...przez kilka dni, dokładnie jak teraz. Pytanie : iść do ginekologa zeby mnie jaja obejrzał czy jeszcze poczekac? No bo jak torbiel, to chyba jak najszybciej trzeba progesteron na wchłoniecie. Pomóżcie podjąć decyzję! -
Cześć! Nie było mnie miesiąc na forum i przegapiłam rewolucję październikową. Może załapię się na powstanie listopadowe?
W skrócie co u mnie: amh do bani, ponad 12, hsg bolesne z tygodniowym zwolnieniem, jeden jajowód drożny drugi nie, dziś 4 dc i od wczoraj biorę CLO. 12.11 o 15:40 pierwszy monitoring.
Ave ja!