X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytywna odskocznia od starań :)
Odpowiedz

pozytywna odskocznia od starań :)

Oceń ten wątek:
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie mój wie jak mam ochotę a go nie ma w domu to po powrocie normalnie mu mówię że niestety kochanie,późno wróciłeś to musiałam sobie zrobić dobrze i tak samo jak ja czasami nie mam siły to bez krępacji mówię mu żeby poszedł do łazieneczki się wyluzować bo dziś ni dy ry dy :P ::)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chętnie chętnie. ale w sumie tylko z czajnis. on ci mój najlespzy przyjaciel. były czasy że my tak ze 3 razy dziennie jak mnie broszka swędziała. i on już bidok nie mógl to ja dawaaaj do szuflady z kluczem! ale to już jak poszedł do pracy, żeby mu przykrości nie robić że tyle się nawygibywał a ja nie dosżłam....

kocham gaszka, ale kocham też mojego czajnis frjend. co zrobić. trzeba się sobą czasami dzielić

aaaaaaaaaaaa, wracam do roboty.....

Gośśśka, felice gatto lubią tę wiadomość

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • Makak Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, ale się uśmiałam czytając Was ;) My ostatnio z moim małżonem ostro baraszkujemy, bo zmieniliśmy taktykę - zamiast mierzyć, sprawdzać i wyliczać po prostu się bzykamy :) I jest o niebo lepiej.

A tak a'propos lodzików - ja tam lubię i wiem, że mojemu się to bardzo podoba. Podobno sperma to naturalny eliksir młodości ;) A na poprawę smaku polecam sok ananasowy. Działa! :)

berry lubi tę wiadomość

20110812580114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sperma dobrze na skore dziala :P wiec okladyn z chlopa jak najbardziej :P

• kalitria Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makak wrote:
    Podobno sperma to naturalny eliksir młodości ;)

Dlatego trzeba ja wcierac w piersi!

Gośśśka lubi tę wiadomość

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda troche na piersi :P w ciazy bede sobie wcierac :P albo juz po owulce :P

• Makak Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam stosuję wewnętrznie, ale zewnętrzne też się zdarza ;) Dzisiaj mamy ciche dni, więc mizianka nie będzie.

20110812580114.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak cicho???!!!!

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze zawsze myslalam ze to facet jest zawsze chętny na sex i napalony na zawolanie..A znam taka pare gdzie facet jest w lozku babą! Pati zawsze nam opowiada jak to ona jest napalona a z sexu nici bo go glowa boli bo jest zmeczony. Dobrze ze ja tak niemam. Nie robimy tego codziennie ale jak mój ma ochote to mu nigdy nie odmowie:-))

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    Kurcze zawsze myslalam ze to facet jest zawsze chętny na sex i napalony na zawolanie..A znam taka pare gdzie facet jest w lozku babą! Pati zawsze nam opowiada jak to ona jest napalona a z sexu nici bo go glowa boli bo jest zmeczony. Dobrze ze ja tak niemam. Nie robimy tego codziennie ale jak mój ma ochote to mu nigdy nie odmowie:-))
    jakbym o swoim czytala :P ja mojemu jeszcze nigdy nie odmowilam :P a on mi tak :P czasem go boli glowa albo jest naprawde zmeczony

co do zawsze chetnych i napalonych.. to jest stereotyp.. to tez sa ludzie i tem moga miec gorszy dzien byc zmeczeni miec migrene... i ja nie uwazam zeby to robile z niego babe -__- niezle podjescie masz nie ma co... ja swojego chlopa nie uwazam za babe w lozku tylko dlatego ze boli go glowa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 22:44

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    oj wyczuwam tu zdradę wcześniej czy później,współczuję koleżance ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 10:34

Puszysta lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    jakbym o swoim czytala :P ja mojemu jeszcze nigdy nie odmowilam :P a on mi tak :P czasem go boli glowa albo jest naprawde zmeczony

co do zawsze chetnych i napalonych.. to jest stereotyp.. to tez sa ludzie i tem moga miec gorszy dzien byc zmeczeni miec migrene... i ja nie uwazam zeby to robile z niego babe -__- niezle podjescie masz nie ma co... ja swojego chlopa nie uwazam za babe w lozku tylko dlatego ze boli go glowa...
    no tak ale jeśli ma to miejsce non stop to może się to obrócić przeciwko niemu i tak samo jest u kobiet
    a tak przy okazji dzien dobry dziewczynki :D muszę się pochwalić że dziś 3 tygodniowy uropik zaczęłam :D :D :) a za oknem burza :(

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    no tak ale jeśli ma to miejsce non stop to może się to obrócić przeciwko niemu i tak samo jest u kobiet
    a tak przy okazji dzien dobry dziewczynki :D muszę się pochwalić że dziś 3 tygodniowy uropik zaczęłam :D :D :) a za oknem burza :(
    nie jest tak zawsze.... ale czasem facet ma prawo byc zebyt zmeczony czy moze bolec go glowa. kazdmy ma do tego prawo. i ja to akceptuje :) moj jak raz na dwa tygodnie powie ze go glowa boli to jakos nie czuje sie w tym zle i nie uwazam zeby robilo to z niego babe.... a ze jest zmeczony to norma... mi tam sex co 2 dzien albo co 3 odpowiada jak najbardziej. ja sobie nie wyobrazam seksu dzien w dzien albo dwa razy dziennie... ja bym sie wymeczyla a i pozadanie by zaniklo... przynajmjiej taka jest moja opinia

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    nie jest tak zawsze.... ale czasem facet ma prawo byc zebyt zmeczony czy moze bolec go glowa. kazdmy ma do tego prawo. i ja to akceptuje :) moj jak raz na dwa tygodnie powie ze go glowa boli to jakos nie czuje sie w tym zle i nie uwazam zeby robilo to z niego babe.... a ze jest zmeczony to norma... mi tam sex co 2 dzien albo co 3 odpowiada jak najbardziej. ja sobie nie wyobrazam seksu dzien w dzien albo dwa razy dziennie... ja bym sie wymeczyla a i pozadanie by zaniklo... przynajmjiej taka jest moja opinia
    masz racje ale ja nie mówię o takiej sytuacji co 2 tygodnie tylko o notarycznych zajściach tego typu :) ....... oj kiedy mój mi powie w końcu że go głowa boli hihihiihi,w 99% u mnie to jestem jednak ja :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nie chodzilo tylko o bol glowy tylko wiele innych wymówek. I wiem ze jemu wystarcza raz w miesiącu. A jej nie.
    A znow mój kolega(inny) mowi ze jego zona bardzo zadko chce się kochac i z checia by mogl zaspokoić Patrycje bo tez zna ich sytuacje:-)))

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    Mnie nie chodzilo tylko o bol glowy tylko wiele innych wymówek. I wiem ze jemu wystarcza raz w miesiącu. A jej nie.
    A znow mój kolega(inny) mowi ze jego zona bardzo zadko chce się kochac i z checia by mogl zaspokoić Patrycje bo tez zna ich sytuacje:-)))
    no a nie mówiłam :) :P moim zdaniem to jest kwestia czasu jak pójdzie w bok i wcale jej się nie dziwie, nie którzy myslą że po slubie bądź w wieloletnich związkach nie trzeba już się starać a to jest błędne myślenie
    współczuje twojej koleżance naprawdę :(

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolezance owszem wspolczuje.... ja pamietam jak mialam zapalenie macicy i przez miesiac zero seksu... ja czulam sie okropnie ze moj musi chodzic bez, ale on mnie wspieral, mowil ze jest ok ze poczeka... a mi bylo z tym zle.
    ale to jest inna sytuacja bo to choroba jednak.

mam nadzieje ze kolezanka nie pojdzie na bok... jesli jest jej z nim zle powinni o tym porozmawiac i ewnetulanie sie rozstac...

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no mysle ze będą ze sobą mimo to. A mowi się ze sex w związku nie jest najważniejszy a jednak pełni wazna role!!!

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    Nie no mysle ze będą ze sobą mimo to. A mowi się ze sex w związku nie jest najważniejszy a jednak pełni wazna role!!!
    tak jest :) może po prostu ma ciężki okres? a mają dzieci? bo jeśli przyjdzie do planowania to może być problem,chociaż nie jest to powiedziane

relgl6d8fxp9gav7.png
  • alxa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczynki! nie mam czasu się udzielać, za dużo się dzieje, jednak staram się czytać wszystko na bieżąco..

mogę Wam przerwać te zajebiście ciekawe tematy na moment? :D
    potrzebuję rady... kafelki czy panele w kuchni na podłodze?
    ja obstawiam na kafelki a teściowa mi mówi,że to zły pomysł... co Wy macie na podłodze i jak Wam z tym?

e3db312905.png
    920555c751.png
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ