pozytywna odskocznia od starań :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalxa wrote:Hey dziewczynki! nie mam czasu się udzielać, za dużo się dzieje, jednak staram się czytać wszystko na bieżąco..
mogę Wam przerwać te zajebiście ciekawe tematy na moment?
potrzebuję rady... kafelki czy panele w kuchni na podłodze?
ja obstawiam na kafelki a teściowa mi mówi,że to zły pomysł... co Wy macie na podłodze i jak Wam z tym? -
alxa wrote:Hey dziewczynki! nie mam czasu się udzielać, za dużo się dzieje, jednak staram się czytać wszystko na bieżąco..
mogę Wam przerwać te zajebiście ciekawe tematy na moment?
potrzebuję rady... kafelki czy panele w kuchni na podłodze?
ja obstawiam na kafelki a teściowa mi mówi,że to zły pomysł... co Wy macie na podłodze i jak Wam z tym? -
alxa wrote:no ok, ale moja teściowa dalej się upiera, że oni mają jakieś specjalne panele do kuchni, niby nie chłoną... ale ja jestem tego samego zdania co Ty, Gosiu...
-
alxa wrote:haha.. no można.. chociaż uważam, że dobre rady dają dość często:) przynajmniej jeśli chodzi o remont.. jednak czasem chcę coś innego niż oni mają i po prostu zaciągam opinii innych ludzi:D
-
kilka lat mieli takich pracowników ,którzy cytuję z praca trzeba ja z kobietą ona leży ,a my ją Pier.... masakra i tak jak powiedział zrobili remont miał trwać 3 tyg ,a trwał 3 miechy dwia małe pomieszczenia masakra do tej pory czkawką im się ten remont odbija
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:kilka lat mieli takich pracowników ,którzy cytuję z praca trzeba ja z kobietą ona leży ,a my ją Pier.... masakra i tak jak powiedział zrobili remont miał trwać 3 tyg ,a trwał 3 miechy dwia małe pomieszczenia masakra do tej pory czkawką im się ten remont odbija
-
Gosska moja teściowa mi mówi tak ja tam znawcą nie jestem ,ale jak siedzę na kibelku to głupi by zobaczył te fugi 3 cm ,a jej wmawiali ,że to taki odcień kafelki buhahahahahahhaha jak się nasmiałysmy tam awantura była przez 3 miechy tego remontu ile razy rozwód był ulalala
-
tak mi toalete wmontowali że drzwiczek od pralki nie mogę do końca odtworzyć kafle na ścianach mam podłogowe(wiecie takie wybrałam ale ja się nie znam to oni powinni mi to powiedzieć ) mało tego fugi w jednych miejcach mają po centymetr a potem się zwężają,moja łazienka nadaje się na portale takie jak demotywatory lub wiocha pl hehheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 20:13
Kaja lubi tę wiadomość
-
hehe:D to ja już prawie mam ubikację dla gości skończoną... prawie całe kafelki są.. i zaczynają powoli obniżać sufit w kuchni.. więc od wtorku mają zacząć na całość iść w kuchni... a ja jeszcze nic nie wybrane, nie kupione... leży moja kuchnia i kwiczy!
-
Kaja wrote:Gosska moja teściowa mi mówi tak ja tam znawcą nie jestem ,ale jak siedzę na kibelku to głupi by zobaczył te fugi 3 cm ,a jej wmawiali ,że to taki odcień kafelki buhahahahahahhaha jak się nasmiałysmy tam awantura była przez 3 miechy tego remontu ile razy rozwód był ulalala
Eavonne lubi tę wiadomość